Skočiť na obsah

Trinásta komnata

Odporúčané príspevky

Zverejnené

do trinástej komnaty sa medzitým presťahovali ďalšie skutočnosti ...

nazvať ich skutočnosťami, príhodami, zlyhaniami či nečakanými stretnutiami, nech sú to skutočnosti, lebo je medzi nimi zo všetkého niečo ... dobrého aj nedobrého ...

niekoľko kostričiek vyskočilo a bacilo ma rovno medzi oči ...

zastrkávam tú skúsenosť hlboko do šuflíčkov trinástej komnaty, ale pomáha to len trochu ... zlo je mocnejšie ako dobro, zlo, koncentrované a nečakané ma zložilo ... tým viac, že to bolo nečakané, nebola som na to pripravená, spamätávala som sa z toho dlho ... to nie je pravda ... ešte stále vystrkuje moje zlyhanie ruky kostlivca, pripomína, že som nebola schopná sa v prvom momente účinne brániť, bezmocnosť víťazila ... nerada na to myslím, strkám tú spomienku do trinástej komnaty, ale nenechá sa ...

pol roka nie je zrejme dosť dlhý čas ... a dnes prišiel deň vetrania

v šuflíčkoch občas treba urobiť prievan, prevetrať ich, vyhodiť, čo už nie je treba ... s niečím to ide ... s niektorými machuľami nie

moje ego dostalo na frak ... keby som tak vedela priraziť na tomto šuflíčku ... ale nenechá sa, stále kúsok vytŕča ...

prítomnosť toho človeka za zadkom mi denne pripomína, že som slabý človek, a neudržala som nervy na uzde, preplakala som dva mesiace, kým som dokázala potriasť hrivou a trochu si odfŕknuť ...

trochu krutá skúsenosť

myslím, že sa mi čosi vrátilo ...

na druhej strane do šuflíčkov patria odvtedy aj ľudia, ktorým ďakujem, že moje ego sa dokázalo trochu pozviechať, kúsok sebavedomia sa vrátil a kúsok tej čiernej machule sa stratil

patrí im vyhradený šuflíček, do ktorého často nazerám a obávam sa, aby sa jeho obsah nestratil kdesi v prievane ...

trinásta komnata ...

• Odpovedí 28
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• chorche

9

• game

6

• dead

4

• arwiel

2

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Moja trinásta komnata sa stratila niekde vo vlnách a hmlách. Len tuším, že ešte kdesi prebýva. A niečo v nej ešte stále žije.

Zverejnené

nemam nic v 13tej komnate, nic, co by nemohlo "uzriet svetlo sveta", moji najblizsi o mne vedia vsetky veci, ktore ma kedy trapili.... a nerobi mi vyslovene tazkosti sa k nim myslou vratit, lebo som s nimi vyrovnana

Zverejnené

Tiež mám svoju trinástu komnatu. Je úplne vzadu, ďalej sa už cúvnuť nedá.

Je odomknutá, často tam nazerám.

Niekedy s radosťou, pretože v nej ukrývam i spomienky, ktoré nepatria len mne a trocha sa za ne i hanbím, no i po rokoch sa k nim vraciam s úsmevom. Spomienky na čas, keď som bol oveľa mladší, nesmelý, zvedavý a prekvapený zo všetkého, čo som len začal spoznávať. Som rád, že tam sú a môžem sa k nim kedykoľvek vrátiť.

Mám tam odložené i tajomstvá, ktoré patria iným ľuďom.

Sú v nej však i tmavé kúty, v ktorých sú uložené menej príjemné zážitky a myšlienky. Sú tam odložené moje chyby, skutky ktorými som ublížil a ktoré ublížili mne, na tie sa nepozerám rád no majú svoje pevné miesto a zbaviť sa ich nedá. I tie však majú svoju úlohu, podobajú sa na tmavé výkričníky a to, že si ich uvedomujem je pre mňa dôležité.

Ako snáď každá, i tá moja trinásta komnata má miesto, ktorému sa vyhýbam a snažím sa naň nemyslieť, no sú chvíle, keď ma vlastná myseľ postaví presne tam, donúti ma pozrieť sa na to, čo by som najradšej nevidel a otvoriť šuflík, na ktorý by som najradšej zabudol. To sú chvíle, ktoré ma oberú o všetku silu a naplnia dušu prázdnom, chvíle, keď potrebujem byť sám.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov