Vilma Flinstonova Zverejnené 17. Jún, 2017 Zverejnené 17. Jún, 2017 neviem, čo sa deje, ale už 2x ma vyhodilo z fóra, akože nemám oprávnenie, najprv že posielať SS a že sa vraj mám prihlásiť, a potom zas ma to vyhodilo z príspevku, ktorý som písala...a už som sa musela 3x prihlásiť...vyviedla som niečo???
game Zverejnené 17. Jún, 2017 Zverejnené 17. Jún, 2017 Vilmus nemas nejaky virus? Antivir mas? Forum je v poriadku, toto vyzera na nieco v tvojom pc.Vycisti cache a cookies najprv ako prvu pomoc.
Vilma Flinstonova Zverejnené 17. Jún, 2017 Zverejnené 17. Jún, 2017 už zas ma to vyhodilo, dík za radu, skúsimmmmm...
Tomáš Zverejnené 17. Jún, 2017 Zverejnené 17. Jún, 2017 V sobotu nekomunikoval tapatalk s forumom. Ono to je nejako prepojene tak by to malo ist same a neslo. Ani nepustilo prihlasit. Ale uz ide. Obcas vypadne.
Sniper Zverejnené 26. Jún, 2017 Autor Zverejnené 26. Jún, 2017 Možno sa budeš diviť, ale ono je to naozaj nejako prepojené, čo je aj celkom logické, inak by ti nešlo cez Tapatalk posielať príspevky. Tapatalk je pre Fórum správne nastavený, ak niečo nefunguje, na 99% je problém na strane Tapatalku, čo je na 98% mimo môj dosah.
Vilma Flinstonova Zverejnené 28. Jún, 2017 Zverejnené 28. Jún, 2017 ale už ma to ozaj sere!!! Furt ma vyhadzuje, každý posratý príspevok si musím najprv ctrrl v aby som ho nemusela znova písať, a to som nedávno čistila cookies. žeby aj tu šarapatil ten vírus, čo sú ho plné médiá?
Tomáš Zverejnené 28. Jún, 2017 Zverejnené 28. Jún, 2017 Mne toto co Vilme robil kazdy PC a to uz pred mnohymi rokmi. Nielen na fore ale vsade. Vsetko som musel pisat vo worde a kopirovat do prehliadaca a noekedy zobralo az na tretikrat.
Sniper Zverejnené 29. Jún, 2017 Autor Zverejnené 29. Jún, 2017 Vilma na akom počítač a kde píšeš tie príspevky, keď ťa vyhadzuje? Zdá sa, že to robí len tebe.
smiley Zverejnené 7. Október, 2017 Zverejnené 7. Október, 2017 No ja som sa na stranky www.freespace.sk nemohol vyse roka dostat zo zahranicia (skusal som viacerych providerov), stale ma to redirektovalo na reklamu: http://www.siaminside.com/ Konecne to uz po tej dlhej dobe funguje. ;)Mali podobne skusenosti aj ostatni cezpolni? Spravalo sa to nasledovne:$ping www.freespace.skPING www.freespace.sk (37.9.175.20) 56(84) bytes of data.http://37.9.175.20 daval oznam slovenskeho websupport.sk s oznamom, ze k danej IP adrese neexistuje ziaden webhosting...
game Zverejnené 7. Október, 2017 Zverejnené 7. Október, 2017 Neviem,mozno sa niekto ozve... podstatne ovsem je, ze potíze stastne skoncili... vitaj nanovo :klobuk:
Vilma Flinstonova Zverejnené 8. Október, 2017 Zverejnené 8. Október, 2017 mám starý počítač Shark, asi tak 10-ročný...ono niekedy ma to vyhadzuje každú chvíľu, a inokedy mi to neotravuje život vôbec. Pokaždé môžem len hádať, ako sa to asi bude chovať. Asi to bude živý organizmus, ked je taký náladový...
Tomáš Zverejnené 8. Október, 2017 Zverejnené 8. Október, 2017 Ja už ani nekomentujem lebo väčšinou ak je výpadok tak ostáva len chvíľu počkať lebo ajtak sa to nevyrieši, maximálne mi odpíšu že im to ide u nich chyba neni a hotovo.
Sniper Zverejnené 8. Október, 2017 Autor Zverejnené 8. Október, 2017 No môžu byť všelijaké problémy, toto Fórum ide cez 10 rokov, robila sa tu kopa nastavení, zmien, konfigurácií, bolo toho veľa za tie roky. Ideálne by bolo asi všetko zresetovať a nainštalovať najnovšiu verziu softvéru, ale game nechce ani za boha. Keď budem mať viac času, tak sa aspoň pozriem podrobne na niektoré nastavenia. stale ma to redirektovalo na reklamu: Čisto teoreticky, zrejme si mal IP, ktorá bola na nejakom blackliste, inak mi nenapadá nič také.
game Zverejnené 8. Október, 2017 Zverejnené 8. Október, 2017 game sa nestavia striktne proti inovácii zastaralého softvéru : )game je momentálne trochu osobne zdravotne v kaši, a keďže toto fórum je niečo, čo si doslova pestujem a hýčkam, a pritom mám v živote práve kdejaké zmeny, s ktorými neviem, ako sa vysporiadať, trochu sa tých zmien bojím... ale to je čisto subjektívna záležitosť. takže... je mi jasné, že zastaralý softvér sa skôr neskôr čo ja viem, zasekne či prestane fungovať či čo ja viem. alebo že sa niekto nebodaj nedostane na fórum... viem, že to zostane fórum, že to nebude žiadna sociálna sieť /ako pred rokmi tu vývojári strašili/, a zopár premien už sme za tie roky prekonali, a vždy sa trochu pomenil aj dizajn a niektoré funkcie mali tlačítko hore namiesto dole a tak... preto - len by som chcela, aby sme najprv všetci videli, ako to bude vyzerať navonok, aby sme sa s tým skamarátili, aby sme vedeli, čo sa zmení a akí budeme krásni a praktickí... aby sme to prijali tak trochu vizuálne, a potom hurá... budeme mať zasa super nový softvér, ktorí čosi zasa vydrží... premýšľajme spolu, moji milí :)
Tomáš Zverejnené 8. Október, 2017 Zverejnené 8. Október, 2017 A vlastne ja na tapatalku nic nevsimnem lebo vlastne tapatalk konvertuje vsetko do svojho prostredia takze ja vidim rovnako vsetky fora bezohladu na druh, typ, grafiku atd. Ale vacsinou ide. Ine fora vypadnu aj na par dni. Alebo nekomonikuju s mobilnymi platformami aj tyzden a tak treba pisat adminom aby to napravili. V tomto FSP patri medzi najlepsie.
smiley Zverejnené 16. Október, 2017 Zverejnené 16. Október, 2017 Čisto teoreticky, zrejme si mal IP, ktorá bola na nejakom blackliste, inak mi nenapadá nič také. IP to podla mna nebolo, pretoze vysledok bol rovnaky od viacerych IT providerov.Ja sa to toho velmi nerozumiem, ale kamarat hovoril nieco o cloude a o tom, ze specifikaciu jazyka v http requeste moze nieco vyhodnotit a podla toho ma presmerovat. No hlavne ze to uz funguje. Mam este jednu adresu, kde to stale presmerovava, az by to teda chcel niekto studovat. 1
slimak Zverejnené 27. Marec, 2018 Zverejnené 27. Marec, 2018 Nasiel som clena co by som chcel dat ignor listu .a vypisuje mi to. Nenašli sme člena s takýmto menom Electric blue.To tu uz nic nefunguje? https://www.freespace.sk/clen/3065-electric-blue/Je tu ci nieje? - informator tam v pohode je,chcel som ju tam pridat. Ide vam to? Myslim si ,ze kopirovat este viem.
Sniper Zverejnené 27. Marec, 2018 Autor Zverejnené 27. Marec, 2018 Skús zadať len electric. Už ti to nájde.
Sniper Zverejnené 27. Január, 2021 Autor Zverejnené 27. Január, 2021 Tento odkaz https://www.freespace.sk/prilohy/ funguje všetkým? Zobrazuje sa tam informácia o kvóte pre prílohy alebo len chybové hlásenie?
Sniper Zverejnené 27. Január, 2021 Autor Zverejnené 27. Január, 2021 Sprav screen čo vidíš. Alebo nemusíš, ja musím nájsť chybu.
Tomáš Zverejnené 27. Január, 2021 Zverejnené 27. Január, 2021 pred 6 hodinami, Sniper napísal: Tento odkaz https://www.freespace.sk/prilohy/ funguje všetkým? Zobrazuje sa tam informácia o kvóte pre prílohy alebo len chybové hlásenie? Áno ide pekne, ukáže prílohy, rýchlo načíta, žiadne chyby.
member2793 Zverejnené 2. Február, 2021 Zverejnené 2. Február, 2021 hlásim závažnú chybu - vždy keď napíšem do príspevku slovo "m.a.t.e.l.k.o" , tak to fórum uloží ako "premiér Matovič"... 1
Tomáš Zverejnené 2. Február, 2021 Zverejnené 2. Február, 2021 Ako sa dá citovať nie iný príspevok ale cudzí text dať do citácie cez web optimalizovaný pre mobilné prehliadače? To znamená že nie cez tapatalk ale cez prehliadač ale v mobile ukáže inák stránku ako na desktope. Ja vidím iba možnosť bold, šikmo, podtržené, smajlíky, link, a nejaké hľadanie (papier s lupou) a iné ikonky tam nemám.
Sniper Zverejnené 10. November, 2021 Autor Zverejnené 10. November, 2021 to si robis srandu? Však na kolky pokus, mate tam bugy, cele je to zabugovane...Nerobím si srandu, príspevky ide odosielať, nikto nehlási žiadne problémy, odhlás sa, vyčisti si webcache, aktualizuj prehliadač a reštartuj router.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz