Skočiť na obsah

Hlásenie chýb

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

To bude asi problém s tvojím prehliadačom, nikto mi nič nehlásil.

Klikni sem a zafajkni Pamätať si ma?

To by malo pomôcť.

Zverejnené

Vďaka....snáď to pomôže :lol:

Používam Operu a sestra(3sis) používa Firefox a tiež mala tie isté problémy ako ja...ale zas nič tak vážne to nie je

Zverejnené

Tiež sa mi už vyskytol rovnaký problém, ale s tým označením "Pamätať si ma" sa to vyriešilo.

Zverejnené

"Pamätať si ma" používajte iba na vlastných počítačoch, na verejných to nezafajkujte, resp. sa prihlasujte priamo z hlavnej stránky Fóra.

Pod IE ide všetko tak ako má, ale Opera a Firefox robia niekedy problémy. Pod IE nemusím nič zafajkovať a som stále online pokým som aspoň 30 minút aktívny. Po cca 30 minútach ma to odhlási.

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

všimol som si jednu maličkosť v galérii, preskakujú mi tam pri prezeraní albumy:

ak v Dolphinkinom albume Egypt (pekné fotky : ) prezerám najstarší obrázok a klepnem na "ďalší", zobrazí sa mi najnovší obrázok z albumu Ani od Havarku a pokračujem v prezeraní jeho albumu.

možno to ani chyba nie je a vôbec mi to neprekáža, i keď pri iných albumoch som si to zatiaľ nevšimol.

Zverejnené

To som si všimol už veľmi dávno, ale nepodarilo sa mi to vyriešiť. Zrejme tam niečo "zblblo", keď to začne piť krv viacerým tak sa poradím s technickou podporou IPS.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Môže mi niekto vysvetliť prečo mám problém sa prihlásiť z iného browsera na toto fórum ako z toho kde som sa prihlásil prvý krát? Vypisuje mi to nesprávne meno alebo heslo. Je to totiž pekná blbosť pretože ak idem do toho skadial mi to ide tam nie je problém. Konkrétne mi to nejde z Avantbrowseru., vyskúšam ešte ďalšie a dám vedieť.

Je to divné prvý krát som to cez ten AvantBrowser teraz pri ďalších pokusoch otvoril.

Robil som to tak, že som všetky prehliadače nechal otvorené po prihlásení a skúsil som Avant nakoniec a zrazu to šlo na všetkých 5 naraz. Sú to tieto Mozila, Seamonkey. Maxton, MyIE2, a ten Avant Browser.

Uvidíme nebudúce čo to spraví. :lol:

Zverejnené

Nový problém s Avant Browserom

Vypol som ostatné prehliadače a chová sa to teraz podobne, ako keď sa robií refresh na chatovacej stránke, preblikne a ak som bol dole na spodných témach všetko sa stratí a znova sa stránka objaví ale na začiatku, nemám šancu sa dostať na tému niekde dole. :lol:

Zverejnené

Toto nie je chyba Fóra ale záležitosť browserov. Zrejme sa ti tam bijú cookies, alebo ja neviem čo. Musíš na Fórum chodiť z piatich browserov, nestačí ti jeden? Je možné aj to, že Avant niekde niečo cachuje a nepovoľuje použiť aktuálne dáta, ja neviem, s týmto browserom nemám skúsenosti pretože je to len ďalšia nadstavba IE, nie často používaná. Obávam sa, že v tomto ti nepomôžem.

Zverejnené

To opakované refreshovanie pri prihlasovaní robil v poslednom čase jeden browser - Konqueror aj mne (ale keď som zmenil identifikáciu prehliadača zo štandardnej na IE alebo FF prihlasovalo ma bez problémov). Tento problém sa vyriešil tak, že som v Ovládacom paneli/Nastavenia fóra zrušil voľbu "Automaticky nastavovať letný čas".

Zverejnené

Alebo niekto si nechtiac aktivoval automatické obnovovanie okna :lol:

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

S tymto asi axel moc nenarobi, ale aj tak.

Nova Opera 9.5 Beta ma problem s rich editorom :lol: Je komplet rozbity...:) Nemiesto jedneho enteru tam hadze 2, cele pozadie je modre (ako keby to bolo vyselectovane), a podobne srandy. :)

Zverejnené

Možné to je, keď bude Opera 9.5 ostrá verzia tak to preverím. Chybu môže napraviť jedine developer Fóra, takže bude potrebné mu chybu reportovať.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

rozculuje ma toto forum, chcem napisat prispevok a zrovna v tej chvili mi to zblbne "autorizacny mismas" ci ako sa to vola a nic...refreshnem si to, vycistim cache, prihlasim znova a furt

a najhorsie, ked chcem editovat prispevok tak ani nevyhodi ziadnu chybu len sa tvari ze nereaguje...

Zverejnené

autorizacny mismas

Ja neviem čím to je, ale aj mne to niekedy robí.

Zverejnené

rozculuje ma toto forum, chcem napisat prispevok a zrovna v tej chvili mi to zblbne "autorizacny mismas" ci ako sa to vola a nic...refreshnem si to, vycistim cache, prihlasim znova a furt

zvyčajne to robí ak máte fórum otvorené 2-krát

Tak ako písal tomassi, keď píšeš príspevok tak si napíš príspevok a potom klikaj na iné linky. Neviem prečo to robí, ale tiež mám s tým skúsenosti ak píšem príspevok a potom náhodou sa na Fóre preklikávam kade-tade tam mi niekedy vyhodí mišmaš. Takže keď píšem tak píšem a nikde neklikám a potom to neriešim.

a najhorsie, ked chcem editovat prispevok tak ani nevyhodi ziadnu chybu len sa tvari ze nereaguje...

Neviem či to má súvis s mišmašom, ale to vyzerá skôr na akýsi problém s javascriptom, takže to môže mať niečo s browserom.
  • Pred 5 mesiacmi...
Zverejnené

nové odkazy, ktoré pribudli na hlavnej obrazovke fóra, trocha rozhodili stránku v rozlíšení 1024x768.

(píšem to len pre info, nerobí mi problém používať väčšie rozlíšenie)

Obrázok

Zverejnené

"Večne bugový" Internet Explorer to bez problémov zobrazuje všetko na jednom riadku, ale dokonalý Firefox to hádže nepochopiteľne na nový riadok :lol:

OK, jeden odkaz dám preč, no čo už. To by malo stačiť.

Zverejnené

Ja môžem potvrdiť to čo valcik. Firefox používam iba výnimočne a pri optimalizácii webu. V Maxthone všetky odkazy boli v jednom riadku. Vo Firefoxe v dvoch a nevyzeralo to dobre.

Zverejnené

vďaka, axel. už je to ok, stránka aj na mojom starodávnom rozlíšení znova vyzerá tak, ako treba. :lol:

..priznám sa, predtým som neskúšal, ako sa to zobrazuje v ostatných prehliadačoch, momentálne mám rozbehnutý FF.

• Pred 4 rokmi...
Zverejnené

Keď ste prišli dnes na Fórum, nevyhodilo vám namiesto hlavnej stránky Fóra hlášku:

Ľutujeme, ale stránka sa nenašla bla bla?

Po refreshe stránky už je všetko v poriadku.

Neviem prečo vyhadzuje takúto ptákovinu, možno bude stačiť vymazať cookies,

Zverejnené

Ja mám skôr problém, že keď kliknem na hocijakú tému tak mi ju zobrazí na prvej strane, hoci kliknem v novinkách, že chcem zobraziť poslednú. No a potom už jediné, čo ostáva, je preklikať sa na poslednú.

Zverejnené

To mi ide normálne.

Odporúčam povymazávať cache, cookies a všetko okolo toho, menila sa štruktúra odkazov, tak možno niekde máš niečo nacachované.

Zverejnené

Ja mám skôr problém, že keď kliknem na hocijakú tému tak mi ju zobrazí na prvej strane, hoci kliknem v novinkách, že chcem zobraziť poslednú. No a potom už jediné, čo ostáva, je preklikať sa na poslednú.

potvrdzujem, co napisal Aljak, este to skusim po premazani cache (co ale robim strasne nerad, lebo mi odidu do pecka vsetky ostane weby, co mam nakesovane

a este sa divne zobrazuje citacia, kym je rozpisany prispevok, po odoslani je to uz OK, pripajam screen

post-2373-0-04857100-1362391595.jpg

post-2373-0-46362400-1362391694.jpg

ale mozno to tak ma byt a je to len otazky zvyku ;)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov