Sniper Zverejnené 26. Jún, 2006 Autor Zverejnené 26. Jún, 2006 Už môžeš :lol:Pozabudol som povoliť prezeranie Blogov pre tvoju skupinu.
Linkman Zverejnené 9. November, 2006 Zverejnené 9. November, 2006 Išiel som aby mi zobrazilo posledne kliknutia jednotlivych členov a napísalo mi toto mySQL query error: SELECT e.entry_id, e.entry_name FROM ibf_blog_entries e,ibf_blog_blogs b LEFT JOIN ibf_blog_categories bc ON ( e.blog_id=bc.blog_id and e.category_id=bc.category_id ) WHERE e.entry_status='published' AND (b.blog_private=0 or b.blog_id = 3) AND ((bc.blog_id IS NULL) or (bc.category_type = 'private' AND bc.blog_id=3) or (bc.category_type = 'public')) AND e.blog_id=b.blog_id SQL error: Unknown column 'e.blog_id' in 'on clause'SQL error code: Date: Thursday 09th 2006f November 2006 07:45:08 PM opakovane mi to píše
Sniper Zverejnené 9. November, 2006 Autor Zverejnené 9. November, 2006 Spôsobené nekompatibilitou IPB 2.1.x s MySQL 5.x Už niekoľko krát to tu bolo spomínané, stačí si len túto tému prelistovať. Keďže väčšina chybových hlášok, s ktorými sa môžete na tomto Fóre stretnúť bola v tejto téme vysvetlená, téma sa zatvára. MySQL chyby kto chce môže hlásiť na mail.
tomassi Zverejnené 4. Január, 2007 Zverejnené 4. Január, 2007 Nejde mi načítať téma Páli nám toinak je všetko v požontkuje chyba u mňa alebo . . .
game Zverejnené 4. Január, 2007 Zverejnené 4. Január, 2007 vyhadzuje chybovú stránku aj u mňa - len Páli vám to edit o 2 min. neskôr: postupne sú chybové stránky aj na ostatných témach edit 2 : neviem dokedy to trvalo, cca o pol hodiny som išla preč.
Ajk Zverejnené 4. Január, 2007 Zverejnené 4. Január, 2007 mne nejde ziadna tema, iba prazdna stranka - ani chybove hlasenie
Sniper Zverejnené 4. Január, 2007 Autor Zverejnené 4. Január, 2007 Myslím že problém bol u providera, problém s PHP. V Administrácii nevidím žiadnu zmenu verzie PHP, takže išlo o nejaký výpadok, alebo údržbu čo malo za následok blank pages. Teraz sa zdá že je už všetko v poriadku.
Cactales Zverejnené 28. September, 2007 Zverejnené 28. September, 2007 Ak nie som prihlásený vyhadzuje chybovú hlášku vo všetkých témach sekcie "Multikulturalizmus". Chyba: Ľutujeme, ale nemáte povolenie na túto akciu. Pravdepodobne sa musíte najprv prihlásiť. Ak nemáte konto, môžete sa zaregistrovať.
Sniper Zverejnené 28. September, 2007 Autor Zverejnené 28. September, 2007 To nie je chyba :lol: Kategória Multikulturalizmus je prístupná iba zaregistrovaným členom, keďže obsahuje 'extrémnejšie' názory. Istý čas som sa zapodieval s otázkou, či niektoré témy nie sú v nesúlade s pravidlom 3.3, takže z toho dôvodu som to kompenzoval takto.
Andulqa Zverejnené 8. Október, 2007 Zverejnené 8. Október, 2007 Co sa stalo s galeriou? mi to nejako divno zobrazuje, medzi najnovsie pridanymi fotkami su fotky od doll z egypta z juna a ked kliknem napr na niektoru kategoriu albumov tak mi to tvrdi ze tam nie su ziadne albumy
phersu Zverejnené 8. Október, 2007 Zverejnené 8. Október, 2007 Tiez mam ten problem som sa snazil asi desat minut dostat do galerie a nist
Sniper Zverejnené 8. Október, 2007 Autor Zverejnené 8. Október, 2007 Upgrade Galérie (aj Blogu). Bolo treba čosi ešte ponastavovať v administrácii a pod. Už je všetko fixnuté.
Andulqa Zverejnené 13. Október, 2007 Zverejnené 13. Október, 2007 nefunguju mi tlacitka pri pisani prispevku, ked chcem napr vlozit odkaz, alebo quote, b, i, u...neda mi to tie tagy tam a nevklada mi to smajlov ale iba v opere, v exploreri to ide ok
Sniper Zverejnené 13. Október, 2007 Autor Zverejnené 13. Október, 2007 Môžeš poslať screen toho čo vidíš?Mám podobné problémy v Opere aj FF. Rovnaký problém mám aj na IPS Fóre, ale nikde nevidím že by to niekto reportoval.Problém bude zrejme inde.
Sniper Zverejnené 13. Október, 2007 Autor Zverejnené 13. Október, 2007 To máš ešte dobré ja v FF 2.0.0.7 nevidím nič, iba okno pre písanie príspevkov. Edit: Pri písaní príspevkov v Opere alebo Firefoxe som videl iba toto: Problém bol s firewallom (Zone Alarm), bolo treba vypnúť Block javascriptsBlock embedded objectsBlock mime-typ integrated objects Pravdepodobne problém bol v blokovaní javaskriptov. Tieto nastavenia v IE nemali žiadny efekt, preto v IE som stránky Fóra videl normálne.
tomassi Zverejnené 13. Október, 2007 Zverejnené 13. Október, 2007 podľa toho, že píšeš v minulom čase by mal byť problém vyriešený, ale mne to stále nejdeOPERA
Sniper Zverejnené 13. Október, 2007 Autor Zverejnené 13. Október, 2007 A čo presne ti nejde? To ja nevyriešim, nie je to chyba Fóra.
tomassi Zverejnené 13. Október, 2007 Zverejnené 13. Október, 2007 nedajú sa mi dávať smajlovia, linky a pod.
Sniper Zverejnené 13. Október, 2007 Autor Zverejnené 13. Október, 2007 OK, s týmto mám ten istý problém, myslel som že si písal o tom zobrazení čo som ja spomínal.Toto je iný problém, pozriem sa na to čo sa s tým dá robiť.
Sniper Zverejnené 13. Október, 2007 Autor Zverejnené 13. Október, 2007 OK, zrejme ide o bug, reportovaný tu. Na IPS fóre to funguje, ale zabudol som že tam majú ešte stále verziu 2.3.1 :lol: Najskôr v pondelok to technici z IPS overia, ak tam pribudne položka Confirmed - General tak je dobre, ak Fixed tak ešte lepšie (mal by byť vydaný hotfix, keďže ide o dosť nepríjemný problém).
Sniper Zverejnené 14. Október, 2007 Autor Zverejnené 14. Október, 2007 Mám pre vás jeden hotfix, tí čo používate Operu. Používajte Fast Reply tam to funguje. Aj smajlíky :lol: Aj Quick Edit funguje
Sniper Zverejnené 2. November, 2007 Autor Zverejnené 2. November, 2007 To je známy bug, robí sa na tom.
tiborco Zverejnené 4. December, 2007 Zverejnené 4. December, 2007 Chcel by som sa spýtať,či aj ostatní majú podobný problém:v intervale okolo 20:00 - 20:30,keď sa prihlásim a chcem niekde napísať,či refresh-núť stránku tak ma to stále vyhadzuje,ale cez deň je to v poriadku :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz