game Zverejnené 21. Máj, 2006 Zverejnené 21. Máj, 2006 každý deň : skončím v práci, odhlásim, zmažem cookiesdoma ... mažem cookies minimálne jedenkrát, niekedy viackrát ...minimálne po večernom odhlásení teraz: odhlásenie, vymazanie cookies, prihlásenie, posledný príspevok Axel.. toto sa už pár krát stalo - znamená to, že vlasne by som mala mazať cookies po každom odhlásení a po každom novom príspevku ... vtedy ma to hodí na koniec ...
Sniper Zverejnené 21. Máj, 2006 Autor Zverejnené 21. Máj, 2006 Zmením počet príspevkov na stranu z 30 na 50, bude menej strán a možno budete menej klikať :lol: (teda viacerí určite :))A ešte mi niečo napadlo. Niečo zmením a časom uvidíme čo to spraví.
doll Zverejnené 21. Máj, 2006 Zverejnené 21. Máj, 2006 kurna....teraz ma to nehadze na posledny prispevok, ale rovno na zaciatok poslednej strany.... :lol:
Sniper Zverejnené 21. Máj, 2006 Autor Zverejnené 21. Máj, 2006 Tu je len jedna strana :lol: Nastavil som Storing Read Topics in the Database Enter how many days you wish to store read topic information for. For large busy boards we recommend keeping it to around 7 days to prevent a large slow database table. The task manager will prune back this table to keep it manageable. Enter 0 (zero) to NOT store read topic info in the database. na 7 dní. Uvidíme čo to spraví, či je to v tomto.
Hedgehog Zverejnené 22. Máj, 2006 Zverejnené 22. Máj, 2006 Či sa odhlasujem alebo nie, či si vyčistím cookies, alebo nie, či použije Maxthon, alebo IE, či idem z notebooka, alebo z compu s čersvou inštaláciou všetkého, vždy sa to chová rovnako a to rovnako divne. Náhodne sa to rozhodne, čo som čítal a čo nie - v niektorej téme či OT ma to hodí na úplný začiatok, hoci som to mal prečítané úplne všetko, v inej na úplný koniec hoci som polovicu príspevkov nevidel. Celé tot nastalo od času, ako zmizli tie témy, čo určite nemôže byť náhoda... Axel, ak to nebude fungovať, mal by si nám rozposlať zápisníčky, aby sme si to vedeli značiť ručne... A nezabudni aj na perá.
Ignatius Zverejnené 22. Máj, 2006 Zverejnené 22. Máj, 2006 No mne to aj predtým šlo slušne, ak sa vyskytol problém, tak len občas ma to hádzalo pár príspevkov vyššie než som mal neprečítané. Po Axelovom včerajšom prestavovaní sa mi zrazu označila polka fóra ako neprečítaná, ale prečistil som to a zmizli úplne všetk problémy čo som mal (klop klop klop)...
RoSo Zverejnené 22. Máj, 2006 Zverejnené 22. Máj, 2006 Veru tak, teraz to šlape tak, ako na začiatku. Bez problémov. Ničoho sa nedotýkať :lol:
Sniper Zverejnené 22. Máj, 2006 Autor Zverejnené 22. Máj, 2006 Klikol som sem a hodilo ma na Hedgeho príspevok. To preto, lebo pred ním je môj príspevok (ktorý som naposledy čítal v tejto téme). Asi máte zavírené počítače, aj keď asi viem kde bol problém. Len je zaujímavé že niekomu (mne) to ide bez problémov a niekomu nie. Tak ako som písal vyššie: Storing Read Topics in the Database Enter how many days you wish to store read topic information for. For large busy boards we recommend keeping it to around 7 days to prevent a large slow database table. The task manager will prune back this table to keep it manageable. Enter 0 (zero) to NOT store read topic info in the database.Ľudovo povedané, keby ste na fórum chodili každý deň tak takéto problémy nemáte. :lol: Predtým to bolo nastavené na 7 dní (to ešte vtedy keď to išlo dobre) potom som to zmenil na 0 dní. Aspoň - vďaka vám občasní návštevníci - viem čo to robí :) :) ;) Teraz je to opäť nastavené na 7 dní.
RoSo Zverejnené 23. Máj, 2006 Zverejnené 23. Máj, 2006 IPB WARNING [2] mysql_connect() [function.mysql-connect]: Lost connection to MySQL server during query (Line: 131 of /ips_kernel/class_db_mysql.php) There appears to be an error with the database. You can try to refresh the page by clicking here. Error Returned SQL error: Lost connection to MySQL server during querySQL error code: Date: Tuesday 23rd 2006f May 2006 03:18:25 PM We apologise for any inconvenience po ťuknutí na Náboženstvo, po refreshi OK.
Sniper Zverejnené 23. Máj, 2006 Autor Zverejnené 23. Máj, 2006 Keď po refreshi to je OK, tak to je v poriadku. Nikdy nič nebeží na 100% a takýto menší výpadok pre MySQL databázy je celkom bežný. Je to to isté ako keď klikneš na nejakú stránku, ktorú ti nechce natiahnúť, ale po refreshi nabehne hneď ako keby sa nič nedialo.
game Zverejnené 30. Máj, 2006 Zverejnené 30. Máj, 2006 " There appears to be an error with the database. You can try to refresh the page by clicking here. Error Returned mySQL query error: SELECT id, member_id, running_time, location FROM ibf_sessions WHERE id='cbf777e3d7f95e91c4ee59ca488db618' AND ip_address='195.168.38.40' SQL error: Table './ibf_sessions' is marked as crashed and should be repaired SQL error code: Date: Tuesday 30th 2006f May 2006 01:32:29 PM We apologise for any inconvenience " chyba od cca 13,30 do 14,15
RoSo Zverejnené 30. Máj, 2006 Zverejnené 30. Máj, 2006 ja len dodám, že nešlo nič, ani blogy, či galéria
Sniper Zverejnené 30. Máj, 2006 Autor Zverejnené 30. Máj, 2006 ibf_sessions je tabuľka do ktorej sa ukladajú informácie o návštevníkoch fóra (hosťov aj prihlásených), ide napr. o IP, typ browsera a pod. Tým že sa poškodila tak nebol možný prístup na fórum.Zdá sa že všetko je už v poriadku, išlo o výpadok zo strany providera, s týmto FSP ani Fórum nič nemajú. Ak by sa to náhodou ešte niekedy opakovalo tak treba napísať a ja sa spýtam providera čo s tým.Myslím že SQL databázy sú na inom, oddelenom, servery a vyzerá to tak že celý ten server stojí naprt. Preto je fórum niekedy pomalé, lebo databáza na pomalom servery "nestíha".
Sniper Zverejnené 30. Máj, 2006 Autor Zverejnené 30. Máj, 2006 Inak netreba mať obavy keď nastane nejaká chyba. Ja robím zálohy skoro každý druhý deň, provider tiež každý deň zálohuje celý portál takže v prípade nejakej nenapraviteľnej chyby sa to dá obnoviť.To je však ten najhorší variant. Dúfam že nebude treba nič obnovovať :lol:
RoSo Zverejnené 3. Jún, 2006 Zverejnené 3. Jún, 2006 Táto chybička sa netýka priamo fóra, ale štatistík a ikonky naj.sk, ktorá je dole. príspevok výsledok: Prístup zamietnutý Štatistika týchto stránok je dostupná iba pre oprávnených používateľov. Pokiaľ ste majiteľom alebo používateľom s právami k prehliadaniu týchto štatistík, prihláste sa prosím.
Sniper Zverejnené 3. Jún, 2006 Autor Zverejnené 3. Jún, 2006 Áno práve teraz som si to všimol, mal som to označené ako verejnú štatistiku a teraz pozerám že je nastavená ako skrytá.Domnievam sa, že najprv zaregistrovanie tejto stránky musí schváliť administrátor naj.sk a až potom bude prístupná aj verejne. Aj tak tam ešte moc toho nevidieť.
RoSo Zverejnené 13. Jún, 2006 Zverejnené 13. Jún, 2006 Keď kliknem na Prezrieť nové príspevky a potom na niektorý z nich, prečítam si ho, znova kliknem na Prezrieť nové príspevky - tak sú všetky označené ako neprečítané, aj tie, ktoré som čítal. Zasa bola nejaká zmena v nastaveniach?
RoSo Zverejnené 15. Jún, 2006 Zverejnené 15. Jún, 2006 Od 12:30 do 13:20 fórum nefunkčné IPB WARNING [2] mysql_connect() [function.mysql-connect]: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (11) (Line: 131 of /ips_kernel/class_db_mysql.php) There appears to be an error with the database. You can try to refresh the page by clicking here. Error Returned SQL error: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (11) SQL error code: Date: Thursday 15th 2006f June 2006 12:30:28 PM We apologise for any inconvenience Btw. momentálne nejde ani chat.
Sniper Zverejnené 15. Jún, 2006 Autor Zverejnené 15. Jún, 2006 SQL error: Can't connect to local MySQL server through socket '/tmp/mysql.sock' (11)To by mala byť chyba jedine u providera. Možno údržba servera, reštartovanie alebo niečo pod. Ale to že nešiel ani chat, skôr by som sa informoval u tvôjho providera (pravdepodobne ti nešiel net :lol: ), pretože Fórum a Chat sú na sebe nezávislé.
RoSo Zverejnené 15. Jún, 2006 Zverejnené 15. Jún, 2006 Žeby bola chyba u mňa? Akurát je divnô, že okrem fóra a chatu som v pohode načítal akúkoľvek inú stránku. :lol:
Ignatius Zverejnené 15. Jún, 2006 Zverejnené 15. Jún, 2006 Fórum naozaj nešlo - akurát ja som sa ani k chybe nedostal, po dlhom pokuse o prístup mi vyhodilo, že stranka je momentálne nedostupná... :lol:
game Zverejnené 16. Jún, 2006 Zverejnené 16. Jún, 2006 klikla som na tému Geografia ako hobby, napísalo 18:52 : "IPB WARNING [2] ipsclass::require_once() [function.require-once]: Unable to access /***" o tri sekundy to už bolo ok... :lol:
Sniper Zverejnené 16. Jún, 2006 Autor Zverejnené 16. Jún, 2006 O tej chybe viem, ja som v tom mal prsty. Od dnes zmena: Chyby okolo SQL, podobné hlášky ako sú hore mi posielajte na e-mail alebo SS. Sem už nie.
cizy Zverejnené 26. Jún, 2006 Zverejnené 26. Jún, 2006 nejde mi prezerat blogytoto to vypise: Board MessageĽutujeme, ale vyskytla sa chyba. Ak nie ste si istí ako pokračovať, alebo neviete prečo sa vám zobrazila táto chybová hláška, skúste pozrieť Pomoc pre viac informácií. Nastala chyba:Nemáte povolenie prezerať Blogy
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz