Skočiť na obsah

IP adresy

starsi

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Mám program Net Activity Diagram. Okrem diagramu, rýchlosti, ukazuje aj aktuálne pripojenie a jeho IP adresu. Bohužiaľ keď sa pripojenie zruši zmizne aj IP adresa. Potreboval by som program, ktorý uloží všetky pokusy o pripojenia z mojeho počítača. Keby to ten Net Activity dokázal bolo by to fajn ale bohužial.

:lol: :)

• Odpovedí 7
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• starsi

3

• RoSo

1

• Darkman

1

• Nokia

1

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Asi nemám šajnu, čo presne potrebuješ, ale skús sa pozrieť na toto.

Ak ti to nepomôže, aspoň sa pousmeješ nad mojou neznalosťou :lol:

FirePanel má k tomu hádam bližšie.

Zverejnené

Napr Kerio ti vie zalogovat kazde spojenie, ktore zachyti, problem je v tom, ze je to nepouzitelne pre vsetky aplikacie. Po dvoch minutach browsovania mas zaznam asi na 4 A4 :lol:

Zverejnené

v command line

netstat - a

uvidis co sa pripaja... toto si uz potom len ukladat do textaku

Zverejnené

v command line

netstat - a

uvidis co sa pripaja... toto si uz potom len ukladat do textaku

kde sa dá zohnať niečo také ako Help v comand prompte. Ten som si už skopíroval ale nie sú tam príkazy ako napr. netstat, tracert, ping a pod. A o tieto mi ide čo tam niesú.

Zverejnené

To máš command prompt vo Windows? Tam je iba "Meno_povelu /?" Ak si v Linuxe, "man Meno_povelu"

• Pred 8 mesiacmi...
Zverejnené

Zkus Wireshark, v Linuxu použij tcpdump nebo Wireshark, programy jsou navzájem kompatibilní. Ten Wireshark je vlastně grafická nadstavba.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov