Sniper Zverejnené 25. Marec, 2006 Zverejnené 25. Marec, 2006 Pre freespace.sk by som chcel nainštalovať nejaký redakčný systém. Máte s nejakým skúsenosti, alebo poznáte nejaký? Zatiaľ sa mi pozdáva phpRS ale dokopy o ňom nič neviem.
Sniper Zverejnené 8. Apríl, 2006 Autor Zverejnené 8. Apríl, 2006 hmm, zdá sa mi to nejaké ťažkopádne :lol:
RoSo Zverejnené 8. Apríl, 2006 Zverejnené 8. Apríl, 2006 Tak keď natrafím na niečo iné, dám ti vedieť. Môžem sa však opýtať, aké s ním máš zámery? PHP-Nuke tento je celkom zaujímavý, nie je free, stiahnuť ho môžeš za 10 USD.
Sniper Zverejnené 8. Apríl, 2006 Autor Zverejnené 8. Apríl, 2006 Chcem to pre redakciu na FreeSpace. bad_guy ma s tým dávnejšie otravoval. Písali by sa tam články a novinky o FS, ale teraz mi napadlo že by sa to mohlo písať do Blogov... :lol:
RoSo Zverejnené 8. Apríl, 2006 Zverejnené 8. Apríl, 2006 No, možno to nie je až taký zlý nápad, treba to dať na hlavnú stránku a nevenovať sa len FS, ale trebárs preberať nejaké správy od TASR (ak je to free).
Sniper Zverejnené 8. Apríl, 2006 Autor Zverejnené 8. Apríl, 2006 Ale vlastne to by nebolo také jednoduché. Lebo do Blogov môže písať iba majiteľ ten-ktorého Blogu. Ja potrebujem niečo kam by mohli písať všetcia - a to je ten redakčný systém. Nemuselo by to byť iba o FS. Správy z TASR asi free nebudú, ibaže by sa s nimi dalo nejako dohodnúť.
RoSo Zverejnené 10. Apríl, 2006 Zverejnené 10. Apríl, 2006 php-nuke odtiaľto by si ho mohol stiahnuť. Staršie verzie (nižšie než 7.9) boli ešte zdarma. A je tam aj kopa addonov.
Sniper Zverejnené 10. Apríl, 2006 Autor Zverejnené 10. Apríl, 2006 Nemôžeš to otestovať na svojom localhoste či čo to teraz robíš s MySQL?? Vyzerá to zaujímavo.
RoSo Zverejnené 10. Apríl, 2006 Zverejnené 10. Apríl, 2006 Môžem sa na to pozrieť, ale momentálne špekulujem s phpRS. Už sa mi v ňom podarilo zmeniť vzhľad, teraz skúšam pluginy. Mám nainštalovaný aj php-nuke a ten fakt vyzerá lepšie, aj admin má viac možností. Pustím sa do toho hneď potom, čo ma prestane baviť hrať sa phpRS. Ale ako som už povedal, na prvý pohľad vedie php-nuke. Na tej slovenskej stránke by si mal nájsť aj preklad.
Sniper Zverejnené 10. Apríl, 2006 Autor Zverejnené 10. Apríl, 2006 Výborne, len smelo do toho.Keď sa dostanem k tomu tak si tiež nahodím phpMyAdmin, MySQL a všetko okolo toho.
Linkman Zverejnené 14. Máj, 2006 Zverejnené 14. Máj, 2006 doporucim ti Wordpress ktorý je myslím zadarmo
Sniper Zverejnené 14. Máj, 2006 Autor Zverejnené 14. Máj, 2006 Hodilo by sa mi keby ste napísali linky na domovské stránky tých redakčných systémov, aby som mal čo porovnávať.
RoSo Zverejnené 24. Máj, 2006 Zverejnené 24. Máj, 2006 Absolute Engine - tento publikačný systém vyzerá absolútne jednoducho
Vic Zverejnené 24. Máj, 2006 Zverejnené 24. Máj, 2006 Myslim, ze by stacilo otvorit prislusnu temu. Podstatne su prispevky, a ked tie nie su, a nemaju hlavu patu, nepomoze ziaden redakcny system...
Sniper Zverejnené 24. Máj, 2006 Autor Zverejnené 24. Máj, 2006 Stále nad tým uvažujem, ale nakoniec podobne môže fungovať aj Blog :lol:
RoSo Zverejnené 24. Máj, 2006 Zverejnené 24. Máj, 2006 Môže. Záleží na tom, ako sa k tomu postavia jednotlivý prispievatelia. Ten RS by si chcel mať namiesto úvodnej stránky?
Sniper Zverejnené 24. Máj, 2006 Autor Zverejnené 24. Máj, 2006 Niečo podobné ako sme mali na starej stránke http://www.freespace2.info v strede by boli novinky a pod.
VERTi60 Zverejnené 24. Máj, 2006 Zverejnené 24. Máj, 2006 Moderný systém je napríklad platforma e107 [link]http://e107.com[/link], je tam priestor pre viaceré pluginy, chatbox, rôzne ankety a články v strede s možnosťou všetko okomentovať. Okrem iného sa zobrazujú nové príspevky z fóra apod. Nechýba možnosť kompatibility s fotogalériou, rôznymi sekciami a rubrikami. (rýchla orientácia cez roll down menu systém). Nevýhodou je to, že fóra sú kompatibilné len s PHP, nie IPB ako napríklad toto.
Sniper Zverejnené 28. Máj, 2006 Autor Zverejnené 28. Máj, 2006 Myslím že redakčný systém nebude ani treba. Na fóre sa dá zapnúť tzv. "portal", ktorý z fóra spraví niečo ako úvodnú stránku. Na nete som našiel niečo také a vyzerá to celkom zaujímavo: Počkám na verziu fóra 2.2 a uvidíme čo by z toho bolo.
bad_guy Zverejnené 6. August, 2006 Zverejnené 6. August, 2006 vyskusal som uz par redakcnych systemov ale zatial sa mi pacili najviac tieto dve : Joomla Mambo
Sniper Zverejnené 6. August, 2006 Autor Zverejnené 6. August, 2006 Ano niečo podobné sa dá spraviť aj tu.Redakčný systém od inej firmy ako IPS nechcem moc nahadzovať (neviem nič o bezpečnosti tých systémov).
Sniper Zverejnené 23. Máj, 2009 Autor Zverejnené 23. Máj, 2009 Ako redakčný systém som si veľmi obľúbil Wordpress. Je jednoduchý, ľahko sa inštaluje a nastavuje a dizajn sa dá zmeniť na nepoznanie. Momentálne pomaly rozbieham projekt hry.freespace.sk Linkman má urbex.freespace.sk ale momentálne to fláka. Používam aj wiki na hlavnej stránke, existuje mód, ktorý dokáže prepojiť loginy medzi wiki, wordpress a fórom, ale ešte som ho neskúšal. Ale uvažujem nad tým.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz