Skočiť na obsah

Menšie zmeny na fóre

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Takato vec....nemohol by si tam supnut aj taku informaciu o jednotlivom uzivatelovi, ze kedy bol naposledy prihlaseny? :lol:

Alebo ked uz taka vecicka funguje....tak daj vediet.

• Odpovedí 68
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

40

• Mgr. L.E.G. von Trips

7

• Polaris

4

• game

3

Top prispievatelia v tejto téme

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Dnes som trochu poprehadzoval témy v Komunite, odčlenil som témy ktoré sa týkajú administrácie Fóra od tém v ktorých sa diskutuje o Fóre.

V najbližších dňoch to ešte doladím aby to bolo prehľadnejšie.

Zverejnené

Zmazal som 8 starých uzamknutých tém (väčšinou z kategórie Komunita), zároveň zmizlo okolo 27 príspevkov.

Obsah tém sa väčšinou týkal Fóra a tie informácie už dávno neboli aktuálne. Niektorým sa na počítadle odrátalo niekoľko príspevkov (najviac mne).

Zverejnené

Kategória Pomoc na Fóre sa zrušila, témy a príspevky sa presunuli do príbuznej kategórie Diskusie o Fóre.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Keď sa odhlásite, alebo prihlásite, editujete príspevok, alebo odošlete súkromnú správu, tak sa objaví "redirect" stránka, že akcia bola vykonaná. V mnohých prípadoch je tá stránka zbytočná, ale v prípade súkromných správ môže byť užitočná (budete mať istotu, že súkromná správa bola skutočne odoslaná.

• Pred 2 rokmi...
Zverejnené

Poslovenčil som viac stranové témy, takže namiesto /page sa v linku tému ukazuje /strana

takže napr. z

http://www.freespace.sk/tema/1028-ake-knihy-mate-rozcitane/page__st__50

je

http://www.freespace.sk/tema/1028-ake-knihy-mate-rozcitane/strana__st__50

preložil som to úpravou jedného dôležitého súboru fóra a možno ešte niečo budem meniť, takže keby sa niečo divne chovalo, tak hláste.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Nastavil som online list tak, aby sa tam objavovali iba skutoční návštevníci, takže boti sa do počtu prítomných užívateľov (za posledných 30 minút) nezapočítavajú.

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

Ja sa chcem len opytat ci Elfant je moderatorom fora? Ja nic proti. Len by som mu chcel verejne zablahozelat.

Zverejnené

Opäť som spravil niekoľko ďalších menších presmerovaní v odkazoch, ktoré zabezpečia aby sa vylúčil duplicitný obsah a z neexistujúcich stránok aby bol návštevník automaticky presmerovaný na existujúce. Keby sa niečo divne chovalo, tak píšte.

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené
  • Nastavil som zobrazenie tém tak, že prvý príspevok v téme sa bude zobrazovať len na prvej strane a nie na všetkých stranách v téme - toto je štandard pre IPB 3.2.x
  • Zmenšil som počet príspevkov na stranu v témach z 50 na 25. Najmä v témach, ktoré majú dlhé príspevky cítiť rozdiel v listovaní a trochu aj v rýchlosti načítavania.
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Všimol som si dve sťažnosti:

• Prvá je o tom, že niekomu zmizli nejaké témy. Nezmizlo nič, odporúčam si veľmi pozorne prečítať tento zápis o používaní zobrazenia tém a príspevkov.
  • Druhá je tom, že zmizli nejaké tlačítka (na Fotogalériu a pod.) Tiež nič nezmizlo, stačí v téme nabehnúť myšou na meno a všetko sa objaví.
Zverejnené

Čo sa týka tej funkcie ukladania nedopísaných resp. neodoslaných príspevkov, všimol som si, že to nefunguje globálne (čo je vlastne dobre), ale pre každú tému zvlášť. Včera som do testovacej témy napísal zopár slov, ale príspevok som neodoslal, počkal som pokým sa automaticky neuložil. V iných témach nič nevidím, ale v tej téme, kde som včera príspevok nedopísal, mi stále ponúka možnosť obnoviť nedopísaný text. Neviem akú to má veľkú pamäť, resp. koľko príspevkov a v koľkých témach si je to schopné zapamätať, ale z pohľadu toho ako sa niekedy často stáva, že niekto píše dlhý príspevok a kvôli nejakej nehode mu zmizne celý text, je to veľmi užitočná funkcia.

Zverejnené

Odteraz v témach budete vidieť nielen koľko príspevkov máte, ale aj koľko tém ste založili.

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Z pohľadu užívateľov asi malá zmena, z pohľadu administrácie významná:

V ďalšej verzii Fóra s označením 3.3 pribudne významná funkcia:

Archivácia príspevkov

Pracuje to zhruba takto: Keď je na Fóre príliš veľa príspevkov (FS Fóra sa to ešte zatiaľ netýka), tak administrátor môže označiť témy, ktorých príspevky by mali byť archivované. Vo väčšine prípadov sa to bude týkať starých a neaktuálnych alebo zamknutých tém. Do takýchto tém sa po archivácii nebudú dať písať nové príspevky, ani sa téma nebude dať sledovať (pridať medzi obľúbené). Inak z pohľadu užívateľa sa nezmení nič, téma bude stále bežne dostupná pre čítanie. Z pohľadu administrácie však pôjde o významnú vec: archivovaná téma sa s príspevkami premiestni do novej tabuľky v databáze (dokonca môže byť vybraná aj iná databáza na inom serveri), čím sa tabuľka, v ktorej sú aktuálne príspevky, odľahčí a zmenší, čo sa odzrkadlí na rýchlosti nielen vyhľadávania. Takto databáza Fóra môže mať teoreticky nekonečnú veľkosť bez obmedzení. Táto nová funkcia je vhodná najmä pre veľké fóra, v prípade menších fór je poistkou do budúcnosti.

Zverejnené

Ja som si vsimol, ze nefunguje system nove temy,prispevky(co je nove na fore). Aspon mne a nefunguje to asi den.

Zverejnené

Naľavo v sidebare si preklikni v sekcii Podľa obdobia a zistíš, že to funguje aj tebe.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov