Sniper Zverejnené 25. Marec, 2006 Zverejnené 25. Marec, 2006 Týka sa to hlavne Súkromných správ (Private Messages, preto PM :lol:) a zopár menších obmedzení pre Guestov (teda nezaregistrovaných). Obmedzenie pre Guestov: Najprv k tým Guestom (to ste aj vy, keď nie ste prihlásení) - pokým sa neprihlásite tak nemôžete prezerať profily iných členov a ani zoznam členov tohto fóra. Ide o bezpečnostný prvok, profily môžu obsahovať osobné údaje, ktoré by ste možno radi iba tu zverejňovali. Takže roboti z Google a iných vyhľadávačov nebudú mať prístup k týmto veciam a máte istotu že niektoré tieto údaje o vás si nevygúglite (aspoň tak by to malo fungovať). Private Messages: weirdo sa sťažoval že sa mu máli počet súkromných správ ktoré si môžete nechať uložené. Limit som zvýšil z 50 na 250 správ. Taktiež môžete odoslať 5 správ naraz iným členom (tieto limity sú trochu vyššie pre modov, supmodov a adminov). Nezabudnite že vaše odoslané správy pokým si chcete nechať ukladať tak to musíte ešte pred odslaním zaškrtnúť (ako píšete súkr. správu tak dole na tej stránke zaškrtnite Add a copy of this message to my sent items folder), a videl som to ešte niekde kde sa to dá defaultne nastaviť ale neviem kde. V My Control si pozrite čo všetko sa dá robiť s nastavením PM, len archivácia mi akosi nefunguje...
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 26. Marec, 2006 Zverejnené 26. Marec, 2006 pri kazdej kategorii, tam vpravo kde sa uvadza posledny prispevok a jeho auctor, by mohlo byt meno autora vo farbe, ktora zodpoveda jeho skupine - tak ako to je v zozname prave nalogovanych clenov
Sniper Zverejnené 26. Marec, 2006 Autor Zverejnené 26. Marec, 2006 To je síce pekné, ale to sa nedá zmeniť :lol:
Sniper Zverejnené 30. Marec, 2006 Autor Zverejnené 30. Marec, 2006 Ďalšie menšie zmeny: - informácie pod avatarom sú hrubým písmom - prefixy ankiet a dôležitých tém sú tiež hrubým písmom - na hlavnej stránke; administrátori a moderátori sú hrubým písmom
Sniper Zverejnené 16. Apríl, 2006 Autor Zverejnené 16. Apríl, 2006 Vypol som potvrdenie registrácie e-mailom, z viacerých dôvodov.Píšem to len preto, že keby ste sa náhodou čudovali prečo naraz pribudli traja členovia :lol: Aktivoval som ich kontá cez ACP.
Sniper Zverejnené 13. Máj, 2006 Autor Zverejnené 13. Máj, 2006 Pozmenil som niekoľko nastavení, keby niekomu niekde niečo nešlo, tam ma kontaktujte.
Sniper Zverejnené 14. September, 2006 Autor Zverejnené 14. September, 2006 Pre zvýšenie úrovne súkromia hostia nebudú mať možnosť klikať na linky: Ukáž detaily podľa: Posledného kliknutia, Mena člena Zistíte to aj sami keď sa odhlásite.
Polaris Zverejnené 2. November, 2006 Zverejnené 2. November, 2006 Navrh na upravu fora: Dalo by sa spravit to, ze ked som napriklad na poslednom prispevku, tak tuk TOP a som pekne hore....a da sa spravit aj DOWN? Niekedy totiz ostanem visiet hore a skrolovat sa mi to nechce.
Hedgehog Zverejnené 2. November, 2006 Zverejnené 2. November, 2006 A čo takto vyskúšať klávesy Home a End? :lol:
Polaris Zverejnené 2. November, 2006 Zverejnené 2. November, 2006 Heh...tak naco je tu ten TOP? Potom ani ten nema zmysel :lol: Najlepsie vedla TOP dat DOWN, alebo nieco tomu podobne......
Hedgehog Zverejnené 2. November, 2006 Zverejnené 2. November, 2006 No veď som ani nepovedal, že nejaký zmysel má... Okrem toho som to pochopil tak, že aj ten TOP chceš dorobiť... Ja ho u seba nevidím, ale ani mi doteraz nechýbal... :lol:
Polaris Zverejnené 2. November, 2006 Zverejnené 2. November, 2006 Tebe akosik uz nic nechyba :lol: Ale nevadi...tak uz mam ten nazov: TOP a BOTTOM....jasne.........ak nic, tak dovi dopo
Sniper Zverejnené 2. November, 2006 Autor Zverejnené 2. November, 2006 a da sa spravit aj DOWN?To nemá nič s možnosťami Fóra, to je vec vývojárov boardu či sem dajú down alebo nie.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 30. November, 2006 Zverejnené 30. November, 2006 ako sa da do quotatu umiestnit nick auctora? na inych forach je to bezne a je to potom prehladnejsie, ze od od koho vlastne citat pochadza. aj tu som si to uz vsimol, ale neviem ako sa to tam dava. edit : x edit2 : WOW asi som na to prisiel!! edit3 : verdammt, neprisiel
Sniper Zverejnené 30. November, 2006 Autor Zverejnené 30. November, 2006 ako sa da do quotatu umiestnit nick auctora? na inych forach je to bezneKlikni na REPLY, nie na ADDREPLY na PF to bežné nie je.
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 30. November, 2006 Zverejnené 30. November, 2006 ok vdaka. no vsak ja nehovorim o PF.
Sniper Zverejnené 30. November, 2006 Autor Zverejnené 30. November, 2006 No však ja viem že si nemyslel len PF. Inak ak si v každom takom QUOTE všimneš tú malú ružovú šípku, tak tá ťa prenesie na príspevok, ktorý si citoval.
Sniper Zverejnené 1. December, 2006 Autor Zverejnené 1. December, 2006 Keďže myslím že kategória Zmeny na Fóre je veľmi podobná s kategóriou Diskusie o Fóre, presunul som z nej témy do danej kategórie. Kategória Ako sa orientovať na Fóre bola presunutá pod Oznámenia a pôvodná kategória Ako sa orientovať na Fóre bude pridaná pod Komunitu. Ďalšie zmeny ešte nastanú dnes večer.
Sniper Zverejnené 19. December, 2006 Autor Zverejnené 19. December, 2006 Keďže za posledné dva dni tých "menších" zmien bolo až príliš odporúčam jedno: Vymažte si svoju cache pamäť z počítačov (dočasné internetové súbory) vrátane cookies. Predídete konfliktom so súbormi zo staršej verzie (2.1.7). Ak by vám na Fóre niečo nefungovalo tak to najskôr bude tým že systém ťahá z cache starý súbor.
chorche Zverejnené 20. December, 2006 Zverejnené 20. December, 2006 Hm, toto som si nevsimol, asi sa ma to netyka, zatial, ale WHWRE TF! su zvysne smajliky?
Sniper Zverejnené 14. Január, 2007 Autor Zverejnené 14. Január, 2007 Google vyhľadávanie Ako ste si mohli všimnúť, včera som pridal na fórum skript pre Google vyhľadávanie. Nájdete ho dole na každej stránke Fóra. Nájde toho na Fóre dosť.
chorche Zverejnené 15. Január, 2007 Zverejnené 15. Január, 2007 game: Dakujem! Vyskusam.... :) :) :lol: FUNGUJE TO! (Este raz mi niekto povie, ze nie som lama a odkazem ho na tuto temu....)
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 19. Január, 2007 Zverejnené 19. Január, 2007 pri vstupe do gallerie hodila by sa moznost zobrazit posledne commentovane photographie
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz