Skočiť na obsah

Menšie zmeny na fóre

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Zaujimalo by ma, ako k tomu dojde, ze naraz sa nejaky prispevok, napisany pred niekolkymi tyzdnami, objavi v aktuellizovanych themach od poslednej navstevy s casovym udajom "Dnes". Pritom datum, kedy bol napisany je uz davno prec. Nechapem ako sa nejaka tema, kde je posledny prispevok dva tyzdne stary, moze na fore javit ako aktuellizovana.

• Odpovedí 68
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Sniper

40

• Mgr. L.E.G. von Trips

7

• Polaris

4

• game

3

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Vždy ide iba o ankety. Ak niekto zahlasuje v ankete (nemusí napísať príspevok) tak to počíta ako keby napísal príspevok a Anketu (Tému) vystrelí v zozname hore. Je to nastavené kvôli tomu aby sa anketa dostala do pozornosti iným členom, najmä tým čo ešte nehlasovali.

Dá sa to aj vypnúť, ale kvôli vyššie uvedenému dôvodu je to takto lepšie.

Zverejnené

98 príspevkov (0 príspevkov za deň)

nedal by sa ukazovatel priemerneho poctu prispevkov za den nastavit aspon na dve desatinne miesta a zaroven tak, aby merane hodnoty zaokruhloval nahor?

Zverejnené

Prelož to do angličtiny a ja to budem reportovať na IPS Fórum.

Alebo ti vytvorím konto na IPSBeyond Fórum (licencia by mi to mala umožňovať) a môžeš sa spýtať priamo ty.

• Pred 3 týždňami...
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Trochu som prečistil kategóriu Štatistiky od starých tém so starými resp. neaktuálnými štatistikami. Niektorým z vás možno preto zmizlo niekoľko príspevkov (najviac mne).

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

V snahe predísť vzplanutiu emócií na Fóre, hokejové kategórie sú od tejto chvíle uzatvorené až do odvolania.

Akékoľvek hokejové témy založené mimo hokejových kategórií budu zmazané.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Signatúry odteraz budú vidieť z viacerých dôvodov iba prihlasení členovia Fóra, pre navštevníkov a robotov budú neviditeľné.

Zverejnené

Onedlho (možno už dnes) dôjde k menšej údržbe na Fóre, ktorá bude zahŕňať:

• Zmazanie niektorých neaktívnych tém, ktoré už nemajú význam, najmä v sekcii Komunita.
  • Zmazanie duplicitných registrácií s nulovým počtom príspevkov.
Takže keby niekomu trochu klesol počet príspevkov, resp. by sa nemohol prihlásiť svojím alter nickom, tak budete vedieť kto má v tom prsty.
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Spojil som témy v kategóriach Administrácia (Komunita) a Diskusie o Fóre dokopy. Obsah tém bol veľmi podobný.

Kategória Administrácia bola premenovaná na Administrácia a diskusie o Fóre

Zverejnené

FS Foreign Corner

All foreign FreeSpace Players are welcomed here.

welcome

Zverejnené

No však, ja som to písal ako pasívum, inak Google nájde hafo výrazov s "d" aj bez "d", takže si vyber.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Už ma unavovalo stále koliečkom myši rolovať zo zdola hore, keď som si na hlavnej stránke pozeral štatistiky a chcel som prejsť napr. do Galérie.

Preto som na spodok Fóra pridal link Top, ak naň kliknete tak vystrelí vás to hore.

Zverejnené

Neviem ako ty, ale pre mňa je jednoduchšie kurzorom myši prejsť pár pixelov na monitore na Top ako zdvihnúť ruku, nahmatať Home a stlačiť to.

Zverejnené

Je tu este moznost, ktoru vyuzivam ja a to stlacit koliesko mysi a urobit pohyb smerom hore. A som tam. Home na klavesnici ani Top na spodku stranky nepouzivam.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Uvažujem nad zrušením ankiet, už ma nebaví stále počúvať sťažnosti na "nezanechávanie záznamov".

Témy budú teda už iba o diskusii a nie hlasovaní.

Zatiaľ je to v štádiu úvah, čo bude ďalej sa uvidí v nabližších dňoch.

Zverejnené

nemyslim si ze zrusit ankety kvoli tomu ze leg ma potrebu stale to do tych tem pisat je riesenim

tak niekto nezanechal zaznam, svet sa nezruti kvoli tomu, stabilne prispievajuci clenovia su uz vycviceni zaznamy nechavat a ked niekto pride a len zahlasuje, nechapem aky je problem ked nezanecha zaznam?? nazor vyjadril, vysledok vidime v ankete nie?

zas netreba to riesit extremne :lol:

Zverejnené

forum má možnosť pridávať skvelé ankety, likvidovať túto možnosť len kvôli tomu, že niekto nechce nechať záznam, alebo niekto neznáša akékoľvek autority alebo niekto vyžaduje záznam za každú cenu, alebo že nechce ustúpiť ani jedna strana, nie je riešenie ...

téma tu už bola, vyslovil sa každý kto chcel. predpokladám, že po tom, čo si jeden člen myslel, že nepochodil u mňa, obrátil sa na aw... bez toho, aby zistil, že som s legom o tom hovorila.

nechcem a nebudem z toho robiť aféru, legovi ide rovnako o úroveň Fóra, len sme sa pokúsili dohodnúť na inej forme upozornenia členov na zapísanie toho, že hlasovali. Ankety sú korením Fóra, skúsme si ich vážiť aspoň tým, že napíšeme, že máme odhlasované ... k tomu aspoň možno viesť diskusiu, k holej ankete ťažko - a o to ide.

Zverejnené

neviem na koho narazas, ale tentokrat som sa ja axelovi stazovala a nejde ani o neznasanie autorit ani o nic z toho co si tam spomenula, jednoducho mi to ide na nervy ked vidim novy prispevok v teme a kliknem tam a zas je tam len legova poznamka a ak odhlasoval len taky clen-neclen, tak aj tak tam ten zaznam neda, aj ked to tam leg napise stokrat, pretoze taky clovek sa tam aj tak nevrati uz...

navrhla som axelovi nech zalozi specialnu temu o nezanechani zaznamu kde si to bude moct leg pisat a hotovo, stabilne prispievajuci a diskutujuci clenovia zaznamy povacsine (aspon myslim) nechavaju, takze diskutovat sa moze...ten kto nezanechal zaznam bol mozno len niekto kto si povedal ze ved odhlasuje a hotovo, bol to nejaky bezprispevkovy clovek, ktory mozno aj tak nechce diskutovat, len si povedal ze vyjadri svoj nazor...a mozno nie a mne osobne to je srdecne jedno a neviem ako by sa dalo diskutovat ked tam clovek napise ze odhlasoval a potom sa do tej temy aj tak nikdy nevrati lebo diskutovat o tom nechce

ked tak velmi zalezi na zaznamoch tak do kazdej ankety napiste vyzvu nech ludia zanechavaju zaznamy a hotovo a nieze teraz budeme jak mali si tu dupotat po zemi ze niekto nezanechal zaznam a musi to tam prist okamzite napisat, lebo jednak to nema zmysel a druhak je to trochu otravne

Zverejnené

ja viem ze nie, ale len som nechcela aby bol niekto obvinovany, lebo som to vcera bola ja kto sa stazoval axelovi, teda mozno aj niekto iny, ale to uz ja neviem :lol:

Zverejnené

Čo sa týka ankiet, v zásade súhlasím s LEGom. Anketa by mala byť len nejakým grafickým doplnkom, iba ukazuje stav názorov.

Samotná anketa veľa informácií neprinesie. Na diskusom Fóre je dôležitá diskusia, preto by som tiež uvítal, že keď niekto v ankete odhlasuje tak by mal niečo k tomu napísať.

Nepáči sa mi však, keď LEG v témach zanecháva príspevky o nezanechaní záznamu. Taký príspevok má takmer nulovú hodnotu pre daný obsah témy a keď ich vidím tri v jednej téme tak už to vyzerá ako floodovanie.

Navrhol som LEGovi aby si v kategórii Komunikácia vytvoril na to tému, kde by mohol písať aj iné veci v ohľade moderovania. Ale vidím že sa nemá (zatiaľ) k činu.

To, že v mnohých prípadoch hrá mŕtveho chrobáka nie je tiež dobrá vizitka.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov