Skočiť na obsah

Koľko kúskov obsahuje vaša filmotéka?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Spočitane to nemam, ale bude to niekde okolo 1000. Pomer originalov/divx odhadujem tak na 70%/30%. V divx mam filmy, ktore sa u nas nedaju zohnať (prevažne z Azie - Korea, Japonsko, Thajsko...).

• Pred 4 mesiacmi...
  • Odpovedí 35
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• RoSo

3

• weirdo

3

• bobsapp

3

• Ryan Giggs

3

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

niečo cez 500 filmov (dvd, .avi, originaly...)

naposledy pribudli: Kukuričné deti, V zajatí rýchlosti, Náš vodca

niečo pod 50 seriálových sérii

naposledy pribudli: Big bang theory, Sexi špinavé prachy, Fraiser

Zverejnené

uz nejaky ten rok stahujem filmiky, a nasledne si ich "archivujem" na dvd vo formate divx vacsinou

zapisujem si filmy do excel suboru, aby sa mi nestalo ze napalim nieco dvakrat :lol:

mam nieco cez 300 filmov

ak neratam este casy ked leteli VHS....teraz to hnije v skrinke.. jedine co je odtial take ze si pozriem kedykolvek, je stuzkova a zabery z mojich sutazi :)

Zverejnené

vybodol som sa na klasiku a zacal som vytvarat zbierku HD filmov (rozumej 720p a 1080p). Teraz to cini asi 15 kuskov. Robi niekto nieco podobne?

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

Tak, koľko kusov ti pribudlo do HD filmotéky? :lol:

-prekročil som 700ku

naposledy: Insider a Nejasná zpráva o konci sveta

pravda kopec som nevidel, ale tak pracujem tak, že splaším to čo ma zaujalo za pol roka a následne z toho ďaľší pol rok žijem..niekedy aj dlhšie

-zo 10 seriálov tiež pribudlo

skompletizoval som Dva a pol chlapa

Zverejnené

To čo s tym preboha robiš? Ja zbieram iba filmy, ktore viem, že si ešte niekedy pozriem. A takych veru veľa nie je.

Zverejnené

to sú tí filmoví všežravci

berú všetko rad radom

môže to byť akási náhrada za angličáky

Zverejnené

To čo s tym preboha robiš? Ja zbieram iba filmy, ktore viem, že si ešte niekedy pozriem. A takych veru veľa nie je.

nechápem. veď vyššie píšeš že máš okolo 1000.

tá HD otázka patrila Weirdovi

ja som len napísal že mi pribudlo 200 nových filmov (nie len dvd) za posledného 1,5 roka

nepovedal by som že pozerám všetko, ale vytipovaný žáner nemám

keď si sadneme 6-7 ľudí pred TV nikdy neodchádzam po spoločnom výbere

no a ako hovorím, 200 .avi to mám nejakých 50dvd?(zdarma :lol: ) a čo stým robím? pozerám :), je to na celý rok, k niektorým sa ani nedostaneme, len mám rád výber. je to taká domáca videopožičovňa, niekto príde povie, videli ste toto, ja poviem "no,mám to doma" a večer pozeráme

Zverejnené

nechápem. veď vyššie píšeš že máš okolo 1000.

Jo, bejvavalo. Zistil som totiž, že drvivu väčšinu z toho už druhy raz pozerať nikdy nebudem a veľa z toho dokonca ani prvy raz. :lol: Tak som sa toho zbavil. Internet je toho aj tak plny, nie je preto problem kedykoľvek v priebehu par minut stiahnuť. Len mi to zaberalo doma miesto. Originalky som porozdaval a divx som povymazoval z hdd. Ostalo mi cca 130 filmov.
Zverejnené

ešte aj to sa mi zdá dosť :lol:

nie som filmový maniak, rada poznám filmy, ktoré treba poznať, a niektoré treba poznať ...

ale neveľmi pozerávam druhýkrát. a tých skutočne hodnotných sa mi až tak veľa byť nezdá

okrem toho, ako zisťujem, skutočne je kdečím plný net, a moja skúsenosť spred 10 - 15 rokov s nahrávaním alebo kupovaním na videokazety bola podobná: film sa pozrel raz, maximálne, maximálne dvakrát, aj to len výnimočný, a potom na neho sadal prach. pred časom všetky kazety, okrem filmov - dokumentov / príroda, vojny a spol, ktoré skončili zatiaľ v krabici v pivnici /, všetko ostatné pošlo do kontajnera.

a pri najbližšom upratovaní tam poputujú aj tie z pivnice ... hoci videoprehrávač je funkčný a bezchybný.

s dvd som zbierku už ani len nerobila, ani sme nezačali, a ked niečo veľmi treba, na nete to skutočne je ...

isteže sú väčší filmoví fajnšmekri a zberatelia ako ja, nie som v tomto smerodatná, ale menšia zbierka bola potrebná, ked sa ťažko dalo dostať k filmom, alebo sa objednávali vo videopožičovniach, alebo na ne bol dokonca poradovník ... ináč v zbierkach nevidím veľký zmysel

maximálne tak, ako v knihách - keď je niekto skutočne zameraný na istý typ, na vojnové, na dokumenty, na niečo, čo si pozrie hocikedy a rád. ako čitateľ číta znovu a znovu svoju obľúbenú radu.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Na starých kazetách môže byť tak okolo 150 filmov. Už dlhé roky ich nikto nepočítal. Sú zapadnuté prachom, lebo video starne a už nemôže ani nahrávať. Aj tak s tých kaziet niektoré niesu vôbec dobré, lebo sa na ne znova a znova niečo natáčalo.

Dnes už dávame prednosť CD a DVD. Na týchto diskoch máme asi tak 200 filmov. Takmer všetky z internetu. Potom je v rodine ešte jedná súkromná zbierka a to moja - dokumenty. Prevažne astronómia a história, tiež zbieram nejaké bonusové disky k filmom. Hlavne kvôli tomu, že je tam veľa povedané o efektoch:innocent:. Je ich tak približne 100 a vďaka internetu stále pribúdajú ďalšie.

vačšinou dvd kvalita, ale kvôli pár klenotom ako napríklad Blade runner som bol nútený si to stiahnuť v hd kvalite

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov