Skočiť na obsah

Koľko kúskov obsahuje vaša filmotéka?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ja mam asi 100 filmov na divxe a vcera som si zalozil DVD-teku. momentalne do nej patri 16 kotucikov :lol:

• Odpovedí 35
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• RoSo

3

• weirdo

3

• bobsapp

3

• Ryan Giggs

3

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Zkatalogizovaných 161 filmov. Asi 100 je ešte nezaradených a nejakých 30 mám na hardisku. V najbližšej dobe má doraziť ďalších 40 GB avičiek. :lol:

Zverejnené

na kazetach neviem kolko mam v pc-cku mam ich asi 9....

otazka na tych co maju okolo 100ks... to ich aj pozerate alebo len zbierate? :lol:

Zverejnené

bad_guy

neviem ako ostatni, ale ja som kazdy z tych filmov, ktory mam, videl aspon raz a minimalne polovicu aj viackrat. nezbieram brak, zbieram filmy, ktore sa mi pacia. to, ze si ich pozriem raz za polroka-rok-2roky, na veci nic nemeni.

Zverejnené

Ja pri nich trávim bezsenné noci. Tento týždeň som si dvakrát pozrel Schindlerov zoznam. Silný príbeh.

Nevidel som z nich možno desať. A pravdepodobne ich rovno zmažem.

Zverejnené

Dokopy asi 120 kuskov. Keby som ale rátal všetky filmy čo som mal doma tak tých bolo asi 600(filmy si väčšinou požičiavam)

Zverejnené

Nemám toho veľa, na videokazetách možno nejakých 20 filmov, to isté na CD aj DVD. Ale to je len hrubý odhad

Zverejnené

no v divxoch to ratam tak na 250 - 300 kuskov a dvd tak okolo 100

filmy uz ale skoro vobec nepozeram, odkedy som sa ich presledoval tak pozeram hlavne serialy ktore si pravidelne stahujem :lol:

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

poslednych 5 min mam 200GB DivX-u ale idem sprafit format F takze byeeeee filmy :) :lol: :)

Zverejnené

Komplet na VHS nahraté z STV v 1992-1995:

Gumkáči

Baloo

Rýchla Rota

Káčerovo

-----------------------

cca 40 VHS kaziet

DVD: Divx

Komplet Seriály

Lost

Prison Break

Band of Brothers

Futurama

Gilmore Girls s6

A ešte southpark komplet ale ten idem dať kamošovi, resp predať :lol:

-------------

13 DVD

a v pc sa mi už zbierajú dalšie : GITS, GITS II, FF VII: Advent Children, Schindler List.

HDTV.XVID & ogm 4ever

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Velmi malo, da sa to spocitat na prstoch jednej ruky. Akoze mam(e) toho viac, ale vyslovene mojich je azda pat kuskov?

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

a v pc sa mi už zbierajú dalšie : GITS, GITS II, FF VII: Advent Children, Schindler List.

čo je to GITS?

Zverejnené

Na DVD asi takych 9 filmov ( ak nepocitame Moj prvy vencek :-))) a na VHS mozno aj desat, ale to su vsetky uz stare napr. Demolator, Muzi v ciernom ...

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

Filmy na DVD nemam spocitane, ale je ich spusta, zvacsa sa jedna o sracky ku ktorym som prisiel nepeknym sposobom, polovicu z nich som nevidel vobec a druhu polovicu asi do polovice :lol: Mam vsak asi 100/150 originalov a to su filmy na ktore si potrpim, par kuskov od Chaplina, Kurosawu, Kubricka, Formana, 3 ks Monty Python´s, par dokumentov. Co sa tyka DVD, viac sa orientujem na hudobne DVD, mam asi 200 koncertov, z toho vacsinu originalov s vonavym bookletom :)

Ja sa vsak tesim na dobu ked ma ten zberatelsky konicek prejde, potom vsetko predam a zacnem normalne slusne zit :)

• Pred 4 mesiacmi...
Zverejnené

hmmm....ja som to pri 600 prestal pocitat...odvtedy mi pribudlo ale 50 DVD DivX => 50*6 filmov (zratajte si to sami)...vsetko su to DVD alebo DivX/Xvid

VHS sme mali asi 8 kusov ale prehrravac sme nemali :lol: tak sme si to u kamosa pretocili na DVD......

a samozrejme mam aj originaly!!! (zopar) :)

Zverejnené

Ja toho mám tiež minimum, filmy nezbieram. Mám len nejaké Star treky /filmy/, star warsy, dvd : Klub sráčov

a dvd Červený trpaslík (je to super seriál) asi 50 častí.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

okolo 50 filmov DVD, asi 50 folmov DivX

filmy nezbieram, len ked sa dopocujem o niecom dobrom, tak si to zohnam

• Pred 5 mesiacmi...
Zverejnené

Mám okolo 150 kaziet na každej dva filmy. Zo 50 DVD a teraz som začal kupovať tie z všelijakých časopisov, je to výhodné. Práve pred týždňom mi ušla Vrana, štve ma to dosť veľa, ale dúfam že vyjde nanovo, väčšinou to opakujú.

:lol:

Zverejnené

Vcera mi pribudol do filmoteky dalsi - v sme vlozeny HOREM - PÁDEM... Prave sa mi toci v DVDcku a pozrieme.. . :lol:

Ale spocitane to nemam, odhadol by som to na cca 40ks

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov