weirdo Zverejnené 24. Marec, 2006 Zverejnené 24. Marec, 2006 ja mam asi 100 filmov na divxe a vcera som si zalozil DVD-teku. momentalne do nej patri 16 kotucikov :lol:
RoSo Zverejnené 25. Marec, 2006 Zverejnené 25. Marec, 2006 Zkatalogizovaných 161 filmov. Asi 100 je ešte nezaradených a nejakých 30 mám na hardisku. V najbližšej dobe má doraziť ďalších 40 GB avičiek. :lol:
bad_guy Zverejnené 25. Marec, 2006 Zverejnené 25. Marec, 2006 na kazetach neviem kolko mam v pc-cku mam ich asi 9....otazka na tych co maju okolo 100ks... to ich aj pozerate alebo len zbierate? :lol:
weirdo Zverejnené 25. Marec, 2006 Autor Zverejnené 25. Marec, 2006 bad_guyneviem ako ostatni, ale ja som kazdy z tych filmov, ktory mam, videl aspon raz a minimalne polovicu aj viackrat. nezbieram brak, zbieram filmy, ktore sa mi pacia. to, ze si ich pozriem raz za polroka-rok-2roky, na veci nic nemeni.
RoSo Zverejnené 25. Marec, 2006 Zverejnené 25. Marec, 2006 Ja pri nich trávim bezsenné noci. Tento týždeň som si dvakrát pozrel Schindlerov zoznam. Silný príbeh. Nevidel som z nich možno desať. A pravdepodobne ich rovno zmažem.
Einstein Zverejnené 27. Marec, 2006 Zverejnené 27. Marec, 2006 Dokopy asi 120 kuskov. Keby som ale rátal všetky filmy čo som mal doma tak tých bolo asi 600(filmy si väčšinou požičiavam)
Sniper Zverejnené 27. Marec, 2006 Zverejnené 27. Marec, 2006 Nemám toho veľa, na videokazetách možno nejakých 20 filmov, to isté na CD aj DVD. Ale to je len hrubý odhad
Nokia Zverejnené 27. Marec, 2006 Zverejnené 27. Marec, 2006 no v divxoch to ratam tak na 250 - 300 kuskov a dvd tak okolo 100 filmy uz ale skoro vobec nepozeram, odkedy som sa ich presledoval tak pozeram hlavne serialy ktore si pravidelne stahujem :lol:
Mazmar Zverejnené 22. Jún, 2006 Zverejnené 22. Jún, 2006 poslednych 5 min mam 200GB DivX-u ale idem sprafit format F takze byeeeee filmy :) :lol: :)
havarka Zverejnené 22. Jún, 2006 Zverejnené 22. Jún, 2006 Komplet na VHS nahraté z STV v 1992-1995: Gumkáči Baloo Rýchla Rota Káčerovo ----------------------- cca 40 VHS kaziet DVD: Divx Komplet Seriály Lost Prison Break Band of Brothers Futurama Gilmore Girls s6 A ešte southpark komplet ale ten idem dať kamošovi, resp predať :lol: ------------- 13 DVD a v pc sa mi už zbierajú dalšie : GITS, GITS II, FF VII: Advent Children, Schindler List. HDTV.XVID & ogm 4ever
chorche Zverejnené 8. August, 2006 Zverejnené 8. August, 2006 Velmi malo, da sa to spocitat na prstoch jednej ruky. Akoze mam(e) toho viac, ale vyslovene mojich je azda pat kuskov?
RoSo Zverejnené 3. September, 2006 Zverejnené 3. September, 2006 a v pc sa mi už zbierajú dalšie : GITS, GITS II, FF VII: Advent Children, Schindler List. čo je to GITS?
Wink Zverejnené 3. September, 2006 Zverejnené 3. September, 2006 Na DVD asi takych 9 filmov ( ak nepocitame Moj prvy vencek :-))) a na VHS mozno aj desat, ale to su vsetky uz stare napr. Demolator, Muzi v ciernom ...
havarka Zverejnené 3. September, 2006 Zverejnené 3. September, 2006 čo je to GITS?Ghost In The Shell, jedno perfektné Anime, z ktorého vykradli príbeh bratia Wachowki, a spravili Matrix. 1. diel > http://www.csfd.cz/film.php?34300 2. diel > http://www.csfd.cz/film.php?91969 Existuje aj seriál. Ten som nevidel. Ale filmy môžem len a len odporučiť, je to bomba. :lol:
dead Zverejnené 6. November, 2007 Zverejnené 6. November, 2007 Filmy na DVD nemam spocitane, ale je ich spusta, zvacsa sa jedna o sracky ku ktorym som prisiel nepeknym sposobom, polovicu z nich som nevidel vobec a druhu polovicu asi do polovice :lol: Mam vsak asi 100/150 originalov a to su filmy na ktore si potrpim, par kuskov od Chaplina, Kurosawu, Kubricka, Formana, 3 ks Monty Python´s, par dokumentov. Co sa tyka DVD, viac sa orientujem na hudobne DVD, mam asi 200 koncertov, z toho vacsinu originalov s vonavym bookletom :) Ja sa vsak tesim na dobu ked ma ten zberatelsky konicek prejde, potom vsetko predam a zacnem normalne slusne zit :)
Daekin Zverejnené 29. Marec, 2008 Zverejnené 29. Marec, 2008 hmmm....ja som to pri 600 prestal pocitat...odvtedy mi pribudlo ale 50 DVD DivX => 50*6 filmov (zratajte si to sami)...vsetko su to DVD alebo DivX/Xvid VHS sme mali asi 8 kusov ale prehrravac sme nemali :lol: tak sme si to u kamosa pretocili na DVD...... a samozrejme mam aj originaly!!! (zopar) :)
Klingonka Zverejnené 2. Apríl, 2008 Zverejnené 2. Apríl, 2008 Ja toho mám tiež minimum, filmy nezbieram. Mám len nejaké Star treky /filmy/, star warsy, dvd : Klub sráčova dvd Červený trpaslík (je to super seriál) asi 50 častí.
sisel Zverejnené 21. Apríl, 2008 Zverejnené 21. Apríl, 2008 okolo 50 filmov DVD, asi 50 folmov DivXfilmy nezbieram, len ked sa dopocujem o niecom dobrom, tak si to zohnam
sani Zverejnené 3. Október, 2008 Zverejnené 3. Október, 2008 Mám okolo 150 kaziet na každej dva filmy. Zo 50 DVD a teraz som začal kupovať tie z všelijakých časopisov, je to výhodné. Práve pred týždňom mi ušla Vrana, štve ma to dosť veľa, ale dúfam že vyjde nanovo, väčšinou to opakujú. :lol:
wysky Zverejnené 10. Október, 2008 Zverejnené 10. Október, 2008 Vcera mi pribudol do filmoteky dalsi - v sme vlozeny HOREM - PÁDEM... Prave sa mi toci v DVDcku a pozrieme.. . :lol: Ale spocitane to nemam, odhadol by som to na cca 40ks
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz