Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ozaj, ked už som náhodou zablúdila do tejto témy, tak neviete, čo by sa ešte niekde na nete dala zohnať kniha Joseph Heller - Hlava XXII???a ak by sa dalo, tak v slovenčine...alebo ju nemáte doma? kúpim :) tuším ju už majú všade vypredanú :)

(a inak to by mohlo byť aj pre teba darkxner, pokial si to ešte nečítal ;) bohovská kniha :lol: )

Zverejnené

Hlavu XXII majú aj v Artfore a určite aj Panta Rhei. Ale určite skús pozrieť aj nejaký ten antikvariát leď sme boli s nut v Bratislave tak sme ju tam videli veľa krát :lol:

Zverejnené

Ronja, koncom minulého roka som si Hlavu XXII kúpil, vydal ju Slovart v roku 2002, v Slovenskom jazyku. ak zavítaš do nejakého menšieho mesta, natrafíš na ňu zrejme v prvom kníhkupectve. :-)

Zverejnené

valcik, valcik

po Hlave XXII pátra Desdemona, čo ty furt len na Ronju myslíš.. :lol:

Zverejnené

máš pravdu, Aikaterine, vďaka za upozornenie, musím začať pri písaní aj rozmýšľať...

(ostatné informácie v predošlom príspevku sú všetky presné, pre istotu som si to ešte raz overil. :-)

Zverejnené

neviete kde sa da zohnat Rivers of Babylon 3 od Petra Pistaneka?

Zverejnené

Nokia práveže ja som chcela v slovenčine, ale nevadí :) vdaka za snahu

a valcik my name is Desdemona ;) a skúsim popátrať, ked to vyšlo aj v to Slovarte :lol: hádam to ešte niekde nájdem :)

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

zhanam knihu, nenarazil niekto nahodou na knizku?

Henry David Thoreau - Walden, alebo život v lesoch

Zverejnené
Johnson Spencer - Kam se poděl můj Sýr?
  • Pred 2 týždňami...
Zverejnené

neviete kde sa da zohnat Rivers of Babylon 3 od Petra Pistaneka?

takze knihu som zohnala uplnou nahodou na jeden inzerat za 50 sk, par dni potom ako som napisala ten prispevok sem....kniha mi hned dorazila a tak som sa tesila ze mam pre priatela super darcek na vianoce, lebo tu knihu zhanal uz asi rok :-)

vesela situacia nastala, ked mi priatel asi dva tyzdne po tom ako som ja uz knihu mala davno doma schovanu, volal z lyzovacky, ze s kolegom, tiez nadsencom Petra Pistaneka, nasli nejaky inzerat, kde niekto predava tu knihu (ano, ten isty co ja predtym:D) tak som pekne zahovarala, ze dufam ze ten pan to este bude mat, ze to by bolo super :lol: No dnes som teda priatelovi knihu dala, tak sa smial na tom celom a strasne sa potesil a ja sa z toho doteraz tesim ze som to nasla :)

a asi o hodinu mi priatel volal uz z domu ze ci som tu knihu otvorila vobec a vsimla si ze v nej je aj podpis samotneho autora :) ;) ;)

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

ja zháňam čokoľvek od Rudolfa Jašíka

najviac by ale potešilo Na brehu priezračnej rieky a Mŕtvi nespievajú

a podľa možností za antikvariátové ceny, som na mizine... :lol:

keby to ktokoľvek mal a nevie čo s tým, môže mi ich posunúť...budem mu zaviazaná do konca života :)

alebo aspoň kde by som ich mohla zohnať... :)

/zatiaľ nechcem kradnúť z knižnice ;) /

Zverejnené

Desdemona, ja ťa asi milujem :lol:

ďakujem moc :)

(a teraz zháňam sponzora :) ;) )

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Ma minule napadlo, že tu máme túto tému, tak skúsim, aj keď nádej je malinká... :lol: Už dlhšie zháňame knihu Dolina od Jana Vrbu... ak by niekto na to náhodou narazil... :)

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Ak sa niekto okrem Aiky (ešte raz vďaka :lol: ) po tom obzeral, tak už netreba - síce ešte nie doma, ale kúpené to už je... :)

Zverejnené

Zháňam knihu: Jean-Paul Sartre - Nevolnosť (resp. Hnus), v originály: La Nausée

V roku 2003 to vydali v KMa aj s Múrom, ale všade vypredané :lol:

Zverejnené

Rudolf Jašík - Povesť o bielych kameňoch

???

:lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Aika, daj adresu a je tvoja :lol:

robila som z toho interpretáciu do školy, myslím, že o taký týždeň by som ti ju mohla poslať...

je síce z našej knižnice, ale nejavia o ňu záujem, resp im akosi vypadlo, že ju mám požičanú... určite ju nebudú chcieť späť, je už moja...

tak ma napíš, dohodneme sa :)

ja by som mala záujem o knihu Ukradnite ma, prosím /autora neviem/, je to detská literatúra

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov