Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

už dlhšiu dobu sa snažím zohnať knihu Hannibal od Thomasa Harrisa ale dá sa nájsť len v knižnici... vydavateľstvá ju už nevydávajú a zas nie je tak stará aby som ju mohla nájsť v antikvariátoch... Rovnako je to aj s ostatnými knihami od Thomasa Harrisa:

Mlčanie jahniat

Červený drak

Čierna nedeľa

nemáte niekto doma nazvyš? kúpim, dám za ne všetko, len ma nenúťte kradnúť v knižnici.... :lol:

Zverejnené

Doma ju nemám, ale minule som zabíjal čas (bus mi šiel za čosi vyše hodinu) a kdesi som ju videl v predaji, v Blave... Takže predsa len netreba ešte siahať ku krádežiam v knižnici. :lol: Ale tie ostatné som myslím nevidel...

Zverejnené

Počkaj, zas tak ma to nezaujalo, tak nepamätám... :lol: Ale neboj, budúci týždeň ti to pozriem :)

Zverejnené

Veď si povedala, že dáš za ne všetko :lol:, alebo si stiahni elektronické verzie.

Zverejnené

no hej, dám za ne všetko, ale ani to všetko nestačí... a Ježiško je ďaleko... ale aspoň viem, že zohnať sa knižky dajú, tak budem šetriť... :lol:

Zverejnené

Ja som našiel Čiernu nedeľu za 45,- v jednom antiku.

Zverejnené

tak to je závidenia hodné...

v prvom rade by som ale asi kupovala Hannibala...

a Hannibala Zrodenie vôbec nepoznám... doposiaľ som o tom nepočula, len viem, že bude film v kinách... takže i tomu by som dala prednosť pred ostatnými...

ale v tejto dobe, v tomto období asi ťažko niečo našetrím... dokelu!

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Dnes som zabíjal čas v Auparku v BA a v tom kníhkupectve PantaRhei či ako sa to píše mali Mlčanie jahniat a Hannibal: Zrodenie...

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

už dlhšiu dobu sa snažím zohnať knihu Hannibal od Thomasa Harrisa ale dá sa nájsť len v knižnici... vydavateľstvá ju už nevydávajú a zas nie je tak stará aby som ju mohla nájsť v antikvariátoch... Rovnako je to aj s ostatnými knihami od Thomasa Harrisa:

Mlčanie jahniat

Červený drak

Čierna nedeľa

ked som bola v prahe, tak v Levnych knihach mali Hannibala, aj Mlcanie jahniat, obe stali po 70 ceskych korun, neviem ci si to uz zohnala, ale mozno aj na slovensku v Lacnych knihach to maju

ja mam Mlcanie jahniat a kupila som to v Panta rhei za 110 sk, asi pred rokom, mozno to tam este maju

ak nemas moznost ist do lacnych knih, tak ti mozem kuknut tu v BA ci to tam je, aj kupit a poslat ak by si chcela :lol: pripadne aj v panta rhei, tam mi robi kamoska, tak mozno by to bolo aj so zlavou :)

Zverejnené

jéj! veľmi pekne ti ďakujem :lol:

zatiaľ mám len Hannibala Zrodenie a po ostatných tu niet ani chýru ani slychu... bohužiaľ nemám tú možnosť ísť do väčších miest sa popozerať... :)

keby si mi to popozerala, bola by som ti veľmi vďačná... momentálne síce nemám peniažky, ale snáď mi niečo z výplaty ostane... :)

potom mi môžeš písať SS, nech tu nezamorím celú tému len Hannibalom ;)

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Nemáte niekto Liečiteľa od Noaha Gordona? A samozrejme ochotu poslať to na dobierku?

edit: samozrejme v slovenčine, Medicusa v nemčine mám.

Zverejnené

akoze pokial to nechces vyslovene zadarmo pripadne za 60 korun, tak na martinuse mozes tuto knihu kupit za 260 korun co si myslim je celkom v pohode cena :lol:

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Nemáte niekto Liečiteľa od Noaha Gordona? A samozrejme ochotu poslať to na dobierku?

edit: samozrejme v slovenčine, Medicusa v nemčine mám.

Veď Liečiteľa zoženieš v každom lepšom kníhkupectve...

Ja ho mám, ale tej knižky sa za nič na svete nevzdám :lol:

Zverejnené

:lol: no nechapem tam toho smajla, ale dobre.

Zverejnené

Vdaka za odpovede, toho Liecitela by som naozaj chcel za cenu ako z antikvariatu.

Zverejnené

Ja zháňam knižku Bratstvo od Johna Grishama... nemá niekto? :lol:

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Bratstvo? To je čo za knižku? Od Grishama mám nejaké ale o tejto som nepočul? SK to asi nevyšlo?

Teraz som kúpil Kedy zabiť.

Zverejnené

Vyšlo to aj v slovenčine.

Obsah:

Dvaja sudcovia, odsúdení za rôzne delikty, sa vo väzení spriatelia. Vytvoria tzv. bratstvo, ktoré navonok rieši právne problémy spolužitia väzňov, ale v skutočnosti rafinovaným spôsobom vydiera boháčov s homosexuálnymi sklonmi. Okrem iných sa do pasce dostane nádejný kandidát na prezidenta.

Svet tajných služieb so svetom zločinu podfarbuje boj o moc v štáte medzi rozličnými záujmovými skupinami, ktorý má tiež svoje temné stránky a balansuje na hranici zákona.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov