Vilma Flinstonova Zverejnené 31. Máj, 2014 Zverejnené 31. Máj, 2014 otázka by mala znieť, čo ma nasrdilo.bezohľadnosť či ľahostajnosť neznámeho vodiča k živým tvorom.V Petržalke uprostred sídliska, na slepej uličke, asi 30 m od istej osobitnej základnej školy, ráno čerstvo zrazený ježek. To musel ísť ten šofér jak blázon, čo by sa mu bolo stalo, keby pol minútky počkal, kým ježek precupitá dakam do kríčkov? je mi ľúto zrazených lesných zvierat na diaľnici, ale chápem, že tam vodič nemá veľkú šancu tomu zabrániť, keď sa mu tam nešťastné zviera primotá, ale na sídlisku, medzi dvoma trávnikmi, pri škole, tak to nepochopím! na to existuje len jedno vysvetlenie: ľahostajnosť a ohľaduprázdnosť.celkom iný bol prístup vodiča MHD, tuším 83, ked zastal ako sa ide z viaduktu na Hálovu. najprv som si hovorila, že čo stojí, čo sa deje, a keď som kukla na cestu, tak popred bud cupitala kačica a za ňou malé káčatká. Vodič počkal, kým docupkali na trávnik a v pohode pokračoval v ceste. nezdržalo ho to viac ako pol minúty, a kopa ľudí v buse vrátane mňa sa zrazu usmievali, nikto nenadával.
trinita Zverejnené 31. Máj, 2014 Zverejnené 31. Máj, 2014 to máš tak, Vilma, pár ľudí si tým, že zrazia zviera, asi čosi dokazuje - mamu našich mačiatok zrazil niekto na ceste, kde sa nedá ísť ani cez deň 40, nie to ešte v noci - úzka, plná jám a zastavaná autami, zle osvetlená, ako tam sa dá zraziť mačka? pár krát sa nám stalo, že sme mali uprostred cesty kocúra alebo cicu, tak sme chvíľku počkali a ona odbehla do bezpečia, keď človek ide rýchlosťou primeranou ceste, tak nie je problém zastaviť 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 5. Jún, 2014 Zverejnené 5. Jún, 2014 no veď práve to ma tak naštvalo a štve ma to furt, čo si tým tí blbci chcú dokázať, že sú pánmi nad životom :driver: , alebo kieho čerta? Ten ich postoj, nevídali, nejaký jež (mačka, pes, xxx, yyy...) - ten ma irituje. :vynadaj: :kladivo:
Vilma Flinstonova Zverejnené 29. Jún, 2014 Zverejnené 29. Jún, 2014 skôr mi to bolo ľúto, ale neviem kam inam by sa to hodilo...počasie ako maľované...Flinstone si šiel zaplávať na jazero, a ešte som mu aj chrbát musela natrieť...a ja trčím doma, chrchlem a pijem čajíčky...
secretka Zverejnené 29. Jún, 2014 Zverejnené 29. Jún, 2014 Flinstone si šiel zaplávať na jazero, a ešte som mu aj chrbát musela natrieť...a ja trčím doma, chrchlem a pijem čajíčky... Ale však predsa len to dobre padne, keď ti pred odchodom "do jazera" pán Flinstone čajíček navaril, :smile2: ty ho už teraz iba popíjaš a máš klídeček ... Len nehovor, že taký namazaný vyletel z domu voľne ako vták bez akejkoľvek protislužby! :o
Vilma Flinstonova Zverejnené 29. Jún, 2014 Zverejnené 29. Jún, 2014 Nie, čajíčky som si varila sama, ale kúpil mi ich, a tiež oškrabal krumple k obedu, budiž mu za to chvála.. Ale s poslednou špetkou humoru si môžem povedať, že už je to asi so mnou lepšie, keď už mi srdce piští za jazerom...v taký piatok som veru na jazero nemala ani pomyslenie. :agree:
member2793 Zverejnené 14. Júl, 2014 Zverejnené 14. Júl, 2014 policajti!je mi jasné že minister vnútorností nemá dosť peňazí na svoju letnú dovolenku, ani na nové pelendreky a palacinkárne ktoré sľúbil svojim podriadeným, a preto boli vyhlásené policajné manévre na cestách. ale občas mi pripadá že páni príslušníci nechávajú mozgy odložené na stanici. neviem si totiž inak vysvetliť že občas zastavujú autá na takých miestach kde ohrozujú nielen seba ale aj tých zastavených vodičov.minule som kvôli ich blbosti skoro do nich nabúral, a kolega ktorý išiel chvíľu po mne tiež. Len Idiot (© R.Fico) totiž dokáže zastaviť a kontrolovať dve autá naraz tesne za neprehľadnou pravouhlou zákrutou, kde je navyše ešte aj úzka cesta a takmer žiadna krajnica!
Vilma Flinstonova Zverejnené 21. Júl, 2014 Zverejnené 21. Júl, 2014 tí policajti by sa boli zišli tam v Podhájskej, keď nás viezol syn majiteľky penziónu na stanicu, šli sme okolo termálneho kúpaliska, z toho kopca smerom dolu na stanicu; je tam dosť úzka tá cesta, a nejakí debili aby predbehli tých pred nimi, čo mali namierené na kúpalisko, vliezli do protismeru a zahatali tak cestu nám aj všetkým, ktorí šli smerom von, a zostali stáť ešte aj na železničnom priecestí! To Boh nevidel! Mladý muž, ktorý nás viezol, slušne požiadal chlapíka, ktorý bol v protismere a stál tam jak cicimbrus a zjavne nás nehodlal pustiť, aby láskavo vycúval, ale ten sa k ničomu nemal. nebolo kade prejsť, hoci my sme boli v správnom smere...nuž, tomu cicimbrusovi som pekne vynadala, divím sa, že nevyliezol a nepreplieskal ma. veľká škoda, že tam nebol nijaký strážca zákona. To by si prišiel na svoje. Aspoň 5 aut by boli mohli pekne spokutovať...A potom sa divíme, že sa zrazí lokomotíva s nejakým hentakým debilom, ktorý si to priam pýta...
Sniper Zverejnené 21. September, 2014 Autor Zverejnené 21. September, 2014 Dve vec mi iritujú Irituje ma, keď kliknem na záložku a nechtiac trafím to x, ktorým ju namiesto otvrenia zatvorím. A potom boha rozmýšľaj, čo to bolo za záložku Irituje ma, že som asi nedokázal dodržať to, čo som si povedal, že už nikdy neurobím. A som z toho na vetvy.Ach boha, to je život toto.
sahara Zverejnené 22. September, 2014 Zverejnené 22. September, 2014 Axel:1. chlievik zatvorených kariet (ako štandardná súčasť prehliadača, alebo ako rozšírenie).2. :neviem: 1
Sniper Zverejnené 22. September, 2014 Autor Zverejnené 22. September, 2014 Už som to objavil vo Firefoxe :D Už som sa z toho vyspal :D 2
Vilma Flinstonova Zverejnené 3. Október, 2014 Zverejnené 3. Október, 2014 priamo milujem také tetky, čo si špacírujú cez prechod, kde ide jedno auto za druhým, ako keby boli dakde na korze, a ešte sa aj uprostred cesty zastaví a začne kutrať v kabelke. To nepochopím.
alarm Zverejnené 4. Október, 2014 Zverejnené 4. Október, 2014 kutranie v kabelke nepomôže... aj keď to tam je, aj tak to nenájde. Obdivujem samovrahov na bicykloch, ktorí idú po chodníku, a potom zatočia na prechod pre chodcov. (bez ohladu na rýchlosť približujúceho sa auta.)A zastrelil by som vodičov ,čakajúcich v kolone na Prístavnom moste odbočujúcich na Apolo, ktorí z ničoho nič zo vyštartujú z kolóny, obehnú 5 vozidiel, a potom akoby nič sa vtlačia do tej istej kolony o tých 5 miest vpredšie. 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 8. Október, 2014 Zverejnené 8. Október, 2014 priam ma ide rozdrapiť z takých dementov, čo vlezú do MHD a chrchlú hnusným mokrým kašľom a prskajú do luftu či na ľudí a nemajú v sebe ani toľko ohľadu žeby vytiahli vreckovku a vypúšťali svoje vírusy a iné mikroorganizmy do nej, a nie na ľudí. Do riti palovej, potom nečudo, že sa kdeaké virózy a koléry šíria tak rýchlo! V sobotu, keď sme šli na tie huby, sme sedela v trolejbuse, len sme si zle sadli, za mnou sedel nejaký pajác, čo zachrchúlal snáď kasždých 10 sekúnd, ale to mu nestačilo, ešte si chcel aj presadnúť, pritom sa zdvihol tak, že mal gebuľu presne pri mojom líci a nachrchlal mi tie svoje bacile rovno do ucha :nuke: - celá radostná som sa k nemu otočila že Díky, robil sa, že nečuje, keď sme vystupovali, ešte raz som sa mu zdvorilo poďakovala za ochrchlanie, ale zasa sa robil, že nečuje, blb jeden !!! :certisko: :ax:Doprdeli, ja keď som chcíplina a musím liezť von, že idem k lekárovi alebo ozaj keď neni vyhnutia, mám vždy vreckovku a jak taká škebla kašlem a kýcham do tej, ale tuším som v celej BA jediná!!! Asi sa tiež na to vykváknem a budem prskať radostne na každého, kto sa ku mne priblíži!!! To je naozaj také ťažké mať v tej blbej paprči vreckovku a priložiť si ju na ksicht, keď príde nutkanie na kašeľ či na kýchnutie?kutranie v kabelke nepomôže... aj keď to tam je, aj tak to nenájde. .ako inak, čo človek hľadá, to nájde až na samom konci, lebo je to zaručene naspodku! 1
Vilma Flinstonova Zverejnené 4. Apríl, 2015 Zverejnené 4. Apríl, 2015 Sebavedomé samice. :flowers: :flowers:ty by si chcel nejakú zakomplexovanú chuderku?kedysi dávno v treťohorách, ešte netušiac, že existuje nejaký Flinstone, som sa kamarátila s jedným kolegom, dá sa povedať, že aj nejaká iskra preskočila medzi nami, smerovalo to k chodeniu...a milý fešák bol milý, príjemný, slušný, šikovný . a ešte aj celkom fešák, ale po čase mi začalo prekážať, že sa furt sťažoval, furt mal pocit, že s ním niekto chce vybabrať, že ho dakto chce oklamať, podviesť, ublížiť mu...S takou vlastnosťou je dosť ťažký život - a ani život partnera potom asi není peříčko, rola večnej utešiteľky by ma naozaj nebavila.
member2793 Zverejnené 20. Máj, 2015 Zverejnené 20. Máj, 2015 predavači a predavačky! neviem či jediným kritériom na získanie miesta predavača je ochota pracovať za minimálnu mzdu, ale aspoň v špecializovaných odchodoch by som očakával prinajmenšom nejakú znalosť toho čo vlastne predáva. príklad 1. - obchod s náradím. predavačka cca 50, výzor učiteľky literatúry a hudby z gympla... pýtam si 24 orech na 3/8" račňu. pani dlho skúma presklený pult a potom povie "24 nemáme, kúpte si 22" na otázku na čo mi bude 22 keď potrebujem 24, sa dozvedám: "však to je podobné" :doh: skúšam teda: "a 24 na 1/2" račňu máte?" ona že "áno, ale to vám bude pasovať keď ste chceli na 3/8"?" odpovedám: "mám redukciu". a teta že: "to aj existuje?", ešte dobre že ich tam mala vystavené s tými orechmi. príklad 2. - obchod s vodoinštalatérskym sortimentom. chlap 45 - 50 v modrom plášti, snáď bude vedieť. tak určiteee... pýtam si dva 3/4" holendre, chlap odkráča k regálu a donesie mi dva niple, hovorím mu že som chcel holendre, on sa otočí a donesie mi dve mufne :confused: ja: "hm, ďalší nesprávny pokus, pýtal som holendre" on že: "prepáčte" a znova hľadá v regáli, po hodnej chvíli dochádzajú nervy vedúcej /majiteľke?/ a volá cez celú predajňu: "šak ich tam máš rovno pred očami!" predavač že: "no ale ktoré to je?" a vedúca že: "šak šróbenie, ty..." našiel by som aj viac príkladov, len škoda klávesnicu drať -_- 1
Hellé Zverejnené 20. Máj, 2015 Zverejnené 20. Máj, 2015 :zubiska: ehm keby si skusil po slovensky, nebolo by to slo lepsie? 2
member2793 Zverejnené 21. Máj, 2015 Zverejnené 21. Máj, 2015 ale však to je po slovensky B) dokonca aj gúgeľ to podľa názvu pozná :thumbsup: holender nipel mufna
game Zverejnené 21. Máj, 2015 Zverejnené 21. Máj, 2015 ešteže ten google je ... viete si deti moje predstaviť toto vysvetľovať bez neho?! :) v tom bude problém ... predavači by mali mať gúgeľ po ruke, neviem, kuknem! :)
member2793 Zverejnené 21. Máj, 2015 Zverejnené 21. Máj, 2015 ten google je len na dokreslenie, vysvetliť by to šlo aj bez neho :)názvy týchto vecí tu boli odjakživa, a pozná ich pod nimi /takmer/ každý. asi existujú aj "spisovné" názvy daných produktov, ale tie neovládam, pretože som ich nikdy nepotreboval. to že sa niekedy pred 50 - 70 rokmi nejakému jazykovedcovi slová ako mufna alebo holender zdali málo slovenské, a vytvoril nejaké ich slovenskejšie ekvivalenty, je síce možné, ale faktom zostáva že v praxi sa neujali :lol:
Ryan Giggs Zverejnené 21. Máj, 2015 Zverejnené 21. Máj, 2015 Mufnu a nipel slovensky jazyk nepozna. A holender je sice kodifikovany, ale ma aj naozaj tazky ekvivalent a sice ze spojka. Kazdy to pod tymito nazvami nepozna. V nasich koncinach sa take nepouzivaju.
Sniper Zverejnené 29. Júl, 2015 Autor Zverejnené 29. Júl, 2015 Existujú v dnešnej dobe ešte schopní programátori, ktorým niečo hovorí také divné slovo ako "optimalizácia"? Za čo týmto somárom platia, keď Firefox a Avast v jednom kuse využívajú procesor takmer na 100% a z RAMky mi zlikvidujú polovicu? Boha krista taký som nasratý, že kvôli takýmto loserom si zase musím ničiť nervy!!!
game Zverejnené 29. Júl, 2015 Zverejnené 29. Júl, 2015 už dve a pol hodiny mirnix dirnix nemáme v polke mesta elektriku. grrr. ale aspoň odskúšam pripojenie na net cez malý zázrak od Orange ... pri kúpe telefónu mi minule zmenili starožitné mydielko, ktoré zrazu prestalo minulý rok fungovať, za niečo ako USB kľúč ... :agree: ááááá! svetlo!
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz