aljak63 Zverejnené 5. November, 2012 Zverejnené 5. November, 2012 Iritujú ma ľudia, ktorí sa stále zbavujú svojej zodpovednosti a vždy všetko zvaľujú na tých, ktorí za to ani nemôžu...Keď za chyby iných musia často platiť tí, ktorí sa väčšinou správali čestne a zodpovedne... :(
member2793 Zverejnené 5. November, 2012 Zverejnené 5. November, 2012 Iritujú ma ľudia, ktorí sa stále zbavujú svojej zodpovednosti a vždy všetko zvaľujú na tých, ktorí za to ani nemôžu... ale ja za to fakt nemôžem, to tí ostatní :zubiska: 1
slimak Zverejnené 6. November, 2012 Zverejnené 6. November, 2012 Co mna irituje? http://babarik.blog.sme.sk/c/311969/Narod-zlodejov.html Slovaci maju ine chyby ale zlodeji niesu. Aspon beznych ludi co poznam okolo seba, ci mne viac menej nikto nic neukradol a priklad ja som nikoho neokradol ani nedal uplatok. Lebo to neviem. mam plno chyb a priklad ako z toho von - treba spravit lepsie deti - lepsie svoje deti a da sa to len tak ze sa zlepsime my - konkretne ja. Ak budem alkoholik a hulvat aj ked "dobry" - tazko budu moje deti ine. To je len priklad. Nie ze by mi bolo jedno ake budem mat prostredie - resp moje deti(svojich kamaratov) to velmi neovplyvnim - ale svoje detska mozem.
member2793 Zverejnené 20. December, 2012 Zverejnené 20. December, 2012 bukvice ktoré v holičstve zdržujú ostatných tým že slečny holičky strácajú čas s ich debilnými buzi účesmi!
game Zverejnené 20. December, 2012 Zverejnené 20. December, 2012 óha.čakať nie je nič pre pánov :) mali by ste sa objednávať ako dámy ! :)
member2793 Zverejnené 20. December, 2012 Zverejnené 20. December, 2012 mali by ste sa objednávať ako dámy ! :) už aj to tam zaviedli, príde týpek ktorý je objednaný a zoberú ho mimo poradia. čakať nie je nič pre pánov :) však dôjdem tam, sadnem do kresla, poviem že z mašinkou na pol centimetra, za 3 minúty som vybavený, zaplatím, odchádzam smerom preč, a fertig mariška. a nikoho zbytočne nezdržujem. ale včera ma tak vytočili že som tam bol naposledy, po pol hodine čakania som odkráčal neostrihaný, a rovno som si išiel kúpiť mašinku. budem sa strihať sám a nemusím vyčakávať v rade dokedy nejakému priteplencovi dotvoria frizúru a ešte mu tam napatlú pol kýbla gelu alebo akého sajrajtu. 1
D'Ady Zverejnené 20. December, 2012 Zverejnené 20. December, 2012 mas chodit do holicstva, kde strihaju stare damy ;)
member2793 Zverejnené 20. December, 2012 Zverejnené 20. December, 2012 stará je tam iba šéfka, pretože podľa vzhľadu sa musela plaviť už na Noemovej arche :zubiska:radové holičky/kaderníčky sú tak zhruba 18 - 30.
Vilma Flinstonova Zverejnené 5. Január, 2013 Zverejnené 5. Január, 2013 Iritujú ma ľudia, ktorí sa stále zbavujú svojej zodpovednosti a vždy všetko zvaľujú na tých, ktorí za to ani nemôžu... Keď za chyby iných musia často platiť tí, ktorí sa väčšinou správali čestne a zodpovedne... :( to aj mňa, to aj mňa...dačo som sa napočúvala "ja za to nemôžem". Snáď tú osobu život naučil. Chodím cvičiť, kde sa v pravidelných časových intervaloch dľa pokynov striedame na náradí - posilko vs uvoľňovacie cvičenie. A irituje ma, keď baba, čo je predo mnou, stade zlieza ako z Mt. Everestu, takže prídem kvôli jej pomalosti o tretinu cyklu na každom náradí, lebo za mnou už ide ďalšia, takže nemôžem ostať dlhšie, aby sa zas na mňa nemuselo čakať. Sakra, keď ja stará baba s reumou môžem z toho zliezť tak, že nikoho nezdržujem, tak neviem, prečo nie aj baba o 20 rokov mladšia. Chorá určite nie, lebo tam každá z nás musela prejsť vstupným testom, niektoré ochorenia toto cvičenie vylučujú.
D'Ady Zverejnené 5. Január, 2013 Zverejnené 5. Január, 2013 https://www.freespace.sk/tema/5518-20-rokov-slovenskej-samostatnosti/strana__st__25#entry190146:P
Sniper Zverejnené 1. Marec, 2013 Autor Zverejnené 1. Marec, 2013 Neskutočne ma irituje, keď volám do banky alebo bárskde inde do riti a musím sa preklikávať cez tie ich menu, ktoré obsahuje milióny zbytočných položiek a zrovna to čo ja potrebujem, tak k tomu sa nepreklikám!
Vilma Flinstonova Zverejnené 2. Marec, 2013 Zverejnené 2. Marec, 2013 na jednej strane je to milé, ale ide ma uchytiť, keď autobus, ktorým cestujem, je na hlavnej ceste, ale dá gavaliersky prednosť tomu, čo prichádza z vedľajšej cesty. Samozrejme, práve na taký potrebujem prestúpiť, ale ja ho nechytím, lebo vodič môjho busu potom na zastávke neotvorí dvere kým ten uprednostnený neodíde zo zastávky. keby mu nebol dal prednosť, nemusela by som potom mrznúť na zastávke a strácať čas.A podobne milujem, keď autobus, v ktorom cestujem, ide asi tak 50m pred semaformi korytnačou rýchlosťou, lebo je tam červená, ale keď blikne zelená, tak ešte spomalí, a kým sa doplazí k semaforom, už je zas červená. A akože inak, zo smeru, kde majú zelenú, sa vykotúľa bus, na ktorý som chcela prestúpiť na najbližšej zastávke. Za minulý týždeň som presne toto zažila 3x a vždy cestou do roboty!
member2793 Zverejnené 2. Apríl, 2013 Zverejnené 2. Apríl, 2013 TV HNOJ PLUS včera som si dal nahrať CSI LV a nahrala sa mi nejaká kravina o šmouloch ktorú dávali namiesto toho, pritom tí šmoulovia išli deň predtým na TV HNOJ. nechápem k čomu je dobré reprízovať ten istý film hned na druhý deň :confused:
Sniper Zverejnené 2. Apríl, 2013 Autor Zverejnené 2. Apríl, 2013 včera som si dal nahrať CSI LV a nahrala sa mi nejaká kravina o šmouloch:hufi: Hnojkári vydávajú TV program len z akejsi povinnosti, ináč je na dve veci.
member2793 Zverejnené 2. Apríl, 2013 Zverejnené 2. Apríl, 2013 ešte sa na mne rehoc, oni normálne o pol desiatej večer dávali nejakú blbinu kde všetci herci vyzerali ako šmoulovia. inak TV Hnoj zašla v konkurenčnom boji tak ďaleko že už konkuruje aj sama sebe. v rovnakom čase na Hnoj chodí Dr.Ludsky a na Hnoj+ CSI LV, netvrdím že majú úplne rovnakú cieľovú skupinu divákov, ale prienik medzi nimi bude asi dosť veľký.
sahara Zverejnené 2. Apríl, 2013 Zverejnené 2. Apríl, 2013 TV HNOJ PLUS včera som si dal nahrať CSI LV a nahrala sa mi nejaká kravina o šmouloch ktorú dávali namiesto toho, pritom tí šmoulovia išli deň predtým na TV HNOJ. nechápem k čomu je dobré reprízovať ten istý film hned na druhý deň :confused:lebo deň predtým, keď to dávali prvýkrát sa niečo po*ralo a hodinu nešli slovenské stanice. ani na magio, ani na skylinku, ani na digitv a neviemkdeešte, lebo viac "komplimentov" pre providerov som už na fasabuku radšej nehľadal. tak to pre istotu reprízovali na druhý deň.
trinita Zverejnené 3. Apríl, 2013 Zverejnené 3. Apríl, 2013 lebo deň predtým, keď to dávali prvýkrát sa niečo po*ralo a hodinu nešli slovenské stanice. ani na magio, ani na skylinku, ani na digitv a neviemkdeešte, lebo viac "komplimentov" pre providerov som už na fasabuku radšej nehľadal. tak to pre istotu reprízovali na druhý deň.aha, tak už viem, prečo to reprízovali... my nemáme žiadnu káblovku, ideme normálne cez vysielač a žiadnu poruchu som nezbadala...
Vilma Flinstonova Zverejnené 1. Máj, 2013 Zverejnené 1. Máj, 2013 nie som vodič, ale tie výtlky...tie ma teda pekne s***.
Sniper Zverejnené 8. December, 2013 Autor Zverejnené 8. December, 2013 Iritujú ma pomalé počítače. Počítač, na ktorý musím čakať pokým niečo spraví (vychrčí sa), je u mňa pomalý a taký by som vyhodil z okna. Počítač má čakať na človeka a nie človek na počítač. Iritujú ma ľudia, tzv. "vychcálkovia". Dohodneme sa na nejakom projekte, spravím vec túto, túto a túto, keď ich dokončím, tak vychcálek ešte chce, aby som spravil, toto, potom ešte hento a potom zas tamto (veci nesúvisiace s pôvodným projektom). Ja neviem čo si o sebe niektorí myslia? Majú ma za idiota?
game Zverejnené 8. December, 2013 Zverejnené 8. December, 2013 Iritujú ma ľudia, tzv. "vychcálkovia". Dohodneme sa na nejakom projekte, spravím vec túto, túto a túto, keď ich dokončím, tak vychcálek ešte chce, aby som spravil, toto, potom ešte hento a potom zas tamto (veci nesúvisiace s pôvodným projektom). Ja neviem čo si o sebe niektorí myslia? Majú ma za idiota? vitaj v klube práce pre vychcaných klientov ... -_-
Sniper Zverejnené 8. December, 2013 Autor Zverejnené 8. December, 2013 A ešte som zabudol na tú debilnú hlášku z reklám "Do rodiny patrí Orange".
sahara Zverejnené 9. December, 2013 Zverejnené 9. December, 2013 vitaj v klube práce pre vychcaných klientov ... -_-šak slovenské podnikateľské prostredie, že?
Sniper Zverejnené 9. December, 2013 Autor Zverejnené 9. December, 2013 To s podnikateľským prostredím nič nemá, vychcálkovia sú všade na svete. Každý chce mať všetko zadarmo a najlepšie hneď.
game Zverejnené 9. December, 2013 Zverejnené 9. December, 2013 Každý chce mať všetko zadarmo a najlepšie hneď.myslím, že aj s inými tvorcami, so stenom, so saharom a s každým, kto klientom dodáva a predáva produkty svojho umu, tvorivosti, kreativity a talentu s touto definíciou dokonale súhlasí ...
Vilma Flinstonova Zverejnené 23. Február, 2014 Zverejnené 23. Február, 2014 Axel, a to ešte buď rád, že ťa nenútia milionárski klienti robiť projekty tak, aby čo najviac na tom ušetrili, a je im fuk, že keby si šiel dľa ich prianí a želaní, projekty by potom nezodpovedali normám, veď keď to prdne, zodpovedný budeš ty, a teš sa, keď to nikoho nezabije (pre zaujímavosť, v akej oblasti robiš?).
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz