Onder23 Zverejnené 23. Marec, 2006 Zverejnené 23. Marec, 2006 Existuje nejaka moznost zistit info o domenach slovenskych kdesi na nete?
RoSo Zverejnené 23. Marec, 2006 Zverejnené 23. Marec, 2006 Skus si vyhľadať nejakú doménu trebárs na Webpark. Niečo ti to vyhodí, ak je obsadená, tak sa pozri na podrobnosti o vlastníkovi. Vyhodí ti, dokedy je obsadená. Alebo Postweb a pri obsadených klikni na info. Pri niektorých nie je žiadne, pri iných je informácii dosť. Postweb je výrečnejší než webpark, ale určite nájdeš aj iné webhostingy, kde sa môžeš niečo dozvedieť. Len pohľadaj.
Hedgehog Zverejnené 24. Marec, 2006 Zverejnené 24. Marec, 2006 Existuje nejaka moznost zistit info o domenach slovenskych kdesi na nete?Ak máš Linux alebo BSD skus "whois nazov_domeny"
Onder23 Zverejnené 24. Marec, 2006 Autor Zverejnené 24. Marec, 2006 dik, uz som nasiel co som hladal - nic.sk
Nokia Zverejnené 24. Marec, 2006 Zverejnené 24. Marec, 2006 najlahsie je si to overit u spravcu domeny .sk u firmy sk-nicwww.sk-nic.sk
RoSo Zverejnené 26. Marec, 2006 Zverejnené 26. Marec, 2006 Konst Pinger má vraj v sebe funkciu whois.
Daekin Zverejnené 16. August, 2006 Zverejnené 16. August, 2006 Ak máš Linux alebo BSDaj WinXP ma na to nejaky prikaz. no som ho uz zabudol :lol:
Sniper Zverejnené 18. August, 2006 Zverejnené 18. August, 2006 Mám na to nejaký soft, ale nepoužívam ho. U mňa vedie Domain Tools.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz