Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

a zajtra je to tu :lol:

podľa stavu mojich vedomostí to vidím na desaťminútovú improvizáciu a na desať minút im natiahnem jeden vtip :)

Zverejnené

To bude OK.

Ja keď som maturoval z výpočtovej som mal problém na klávesnici nájsť Enter, na slovine som si pomýlil Kraska s Bezručom a aj tak mi to dali za jedna :lol:

Zverejnené

Len ziadnu paniku, chce to klud a nohy v teple, komisia vie, ze studenti zazivaju vazny stres a preto su casto velmi ludski, pokoj!

Zverejnené

slovo ľudský naberá v ponímaní nášho dejepisára trochu iný význam v porovnaní s ostatnými, ľudskými tvormi :lol:

ale som sa ukľudnila, zisťujem, že som ešte v tej kategórii ľudí, čo vedia viac ako polovicu :)

Zverejnené

budete v poriadku, nebojte nič :lol:

taký malý veľký krst ohňom, človek má z neho nervy a bruchabol a pocit že je nanič, ale bude to ok :)

hlavne vám budeme držať palce :)

Zverejnené

:lol: ;) ;) oni mi dali z informatiky dvojku

to museli prihliadať na predošlé roky a potom museli žmúriť všetky oči aj uši asi :)

ale bola to haluz, program primitívny, teória že procesor a operačná pamäť, to som ani necekla, profesor mi tam pomáhal, potom som ho už poprosila, nech ma radšej pošle domov :)

dejepis za jedna v pohode ;)

ale už nikdy viac ;) ;) /teda do stredy, ježiš, to zas bude bruchobol ;) /

Zverejnené

Ja keď som maturoval z výpočtovej som mal problém na klávesnici nájsť Enter, na slovine som si pomýlil Kraska s Bezručom a aj tak mi to dali za jedna :lol:

ale bola to haluz, program primitívny, teória že procesor a operačná pamäť, to som ani necekla, profesor mi tam pomáhal, potom som ho už poprosila, nech ma radšej pošle domov :)

Ako pozerám, nič sa za tie roky nezmenilo :)
Zverejnené

Jaj, preco to maju teraz po novom tak rozsekane na viac dni? Tu maturitu? Zda sa mi to trosku na budku.

Zverejnené

a ešte obdeň a všelijako.

v pondelok doobeda o 12.00 som mala po celej ústnej maturite zo všetkých štyroch predmetov a finito.

toto kúskovanie sa mi vôbec nepáči... len to zbytočne zvyšuje stres.

Zverejnené

Ja som to mal kúskované takto:

- pondelok okolo deviatej anglina, kolo jedenástej informatika

- vo štvrtok (!) o ôsmej slovenčina, o jedenástej fyzika a o pol tretej matika

Tých viac dní mi ani nevadilo, aspoň som nemusel nejako stresovať s prípravou, horšie bolo to zabíjanie celého dňa, keď sa to ponaťahovalo od rána do neskoršieho poobedia. Aspoň že bolo s kým pokecať a bolo k dispozícii občerstvenie :lol:

Zverejnené

No len koho je to napad? Ktoreho diletanta? Vobec, ucil som sa 2 tyzdne pred maturami a ako som si rozdelil cas, tak som to mal. Jeden den stresu a este som aj prvy zmaturoval a mal som svaty pokoj. Mlade decka aj tak este nie su naucene ucit sa a maju v tom gulasmatias.

Zverejnené

mne tie odstupy aj obdni celkom vyhovovali. nechcel by som vsetko na hromade.

Zverejnené

ja som to mal cele v jeden den, mi to tak vyhovovalo, po jednom dni som vedel na com som a mal som klud :lol:

Zverejnené

keby som mala všetko v jeden deň, tak ma trepne... ale zas by sa tým nič nezmenilo, odpoveď by bola rovnaká....

Zverejnené

Informatika 2

Anglina 2

Slovina 1

Nos 1

Dejepis 1

volajte ma slečna šťastena, to ani neni možné, aké som si ja otázky povyťahovala :lol:

inak, mne to takto vyhovovalo, obdeň maturovať, mať to rozdelené... úplne mi stačilo, že som mala dnes tri, nie ešte z piatich v jeden deň maturovať

Zverejnené

Tak ty si ozaj dobra. A co je na tom robit to vsetko v jeden den? My sme mali vsetky statnice a este aj obhajobu diplomovej prace v jeden den, nejaka maturita nas pri retrospektive len pobavila...viem, este ste na strednej a je to prva vazna skuska, ale neskor vam to kus inak pride.

Zverejnené

dobre je, slečny - aj mladý pán phersu / má to za sebou už tak dávno, že som skoro zabudla :lol: /... máte to za sebou a jeden kus papiera na založenie ... prípadne zafajknutie : maturita je - je na svete ...

blahoželám vám :)

Zverejnené

Ja som to mal dva dni a bolo to tak lepšie a nie obden to som sa prišiel spolužiakom smiať že su v strese. A na otázky som mal aj ja šťastie

Zverejnené

A to budúci rok tu ja budem jediná maturantka? :lol: Veďále!

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov