cizy Zverejnené 3. Jún, 2006 Zverejnené 3. Jún, 2006 no co uz, taky je zivot :lol: ja mam iba dva na pravej ruke, ktore som si sposobil sam pod vplyvom alkoholu :)
arwiel Zverejnené 3. Jún, 2006 Zverejnené 3. Jún, 2006 ja osobene mám jazvy rada, teda, keď to na niekom vidím, je mi o čosi viac simpatickejší, hlavne ak má jazvu na tvári. Taký anakin v tretej epizóde bol s tou jazvou neodolateľný. Podľa mňa sú v jazvách napísané príbehy, sú ničo ako stopa, spomianka....
cizy Zverejnené 3. Jún, 2006 Zverejnené 3. Jún, 2006 ja mam jazvu na hornej pere, ktoru som mal v marci roztrhanu a este na cele na boku ako zacinaju vlasy a poto meste jednu nad hornou perou volajte ma zjazvena tvár :lol: :) :) ;)
weirdo Zverejnené 3. Jún, 2006 Zverejnené 3. Jún, 2006 tiez som scarface ... mam jednu pod okom, krasne viditelnu (dopomohol mi k nej spoluobcan tmavsej pleti, ale to je o inom). co sa tyka cigariet, nikdy som nebol taky opity, aby som netrafil popolnik
RoSo Zverejnené 3. Jún, 2006 Zverejnené 3. Jún, 2006 :lol: tak sa pridám aj ja jednu mám od šiestich rokov - na pravom spánku, po zásahu porcelánovým izolátorom, keď sme sa ako deti ohadzovali všetkým možným druhá je nad ľavým okom - po zásahu kameňom asi o tri dni neskôr než tá prvá :) V Izraeli mi jeden ukrajinec zlomil nos, mal som 21 rokov, po nadopovaní vodkou sme ten nos napravili a je ako nový - až na malú jazvu na ľavej strane Takže kto je scarface? ;) :) ;)
Jovzin Zverejnené 4. Jún, 2006 Zverejnené 4. Jún, 2006 hmmm I am reading a scary topic :lol: NO nic musim ho docitat potom neskor len sa ponahlam na vlak ale vecer vam tu popisem zopar svojix nazorov a vsetko Btw cafte dlho sme sa nevideli :)
VERTi60 Zverejnené 4. Jún, 2006 Zverejnené 4. Jún, 2006 Takže kto je scarface? :lol: :) :) Btw, to nie som ja ak chcete vedieť ;)
game Zverejnené 4. Jún, 2006 Zverejnené 4. Jún, 2006 ješišmariasvatýjožo ... :lol: dajte to preč ! :) to ho strčili do šijacieho stroja ?! :) ;)
Sniper Zverejnené 8. Jún, 2006 Autor Zverejnené 8. Jún, 2006 Ja mám jazvu na pravej strane nosa, a na ľavej ruke, všetko popáleniny 3. stupňa.A ešte niečo mám na chrbte.
indiana Zverejnené 18. Jún, 2006 Zverejnené 18. Jún, 2006 Jazvy mám na prstoch ( nože boli fajn nabrúsené, vždy keď som o tom nevedela) a pri pravom oku mám jazvu od 4 rokov, keď som dávala psovi žrádlo do misy a hneď som mu ho aj vyberala...nepochopili sme sa navzájom a rafol ma. Jazvu mám aj na bruchu po dvoch cisarákoch. Inak tie popálené ruky od cigariet, to sa mi tiež veľmi nepáči...poznala som jedného, čo si pálil ruky zo zábavy, aj si obaril ruku horúcou vodou... čo k tomu dodať?
henka Zverejnené 26. Jún, 2006 Zverejnené 26. Jún, 2006 nepáčia sa mi dlhé vlasy -pôsobí to na mňa zženštilo.a ešte keď si na nich chlap zakladá viac jak na frajerke -brrrrr ruky vraj imponujú citlivým ženám čo túžia po hromade nehy..hm mňa upúta ako chlap stojí a ako sa pohybuje -uvoľnený, prirodzene sebavedomý chalans nákazlivým zmyslom pre humor a napriek tomu(abo vďaka tomu?) zodpovednýto je sexi
cizy Zverejnené 27. Jún, 2006 Zverejnené 27. Jún, 2006 som sa rozhodol ze si asi necham dlhe vlasy vsetci ma od toho odhovaraju ze to mam takto lepsie ale ja tuzim po dlhych vlasoch zas
arwiel Zverejnené 10. Júl, 2006 Zverejnené 10. Júl, 2006 nechaj si dlhé vlasy. Ak to bude moc zlé, ešte vždy sa dajú ostrihať....
hisham Zverejnené 9. August, 2006 Zverejnené 9. August, 2006 Čo ma upúta... nebudem klamať, že oblečenie. Potom vlasy (milujem dlhšie vlasy), oči, celkové vyžarovanie...Na čom mi absolútne nezáleží sú ruky... jazvy od cigariet... no a čo??? Koľko ja poznám báb takto zjazvených.... Jazvy ako také sú všade vítané :) Neskôr ide o vyjadrovanie, o názory, humor...Určite ma upúta aj chlap, ktorý vyzerá aspoň trochu tajomne... jo :) A veľa by toho bolo... nohy do O, svaly na lýtkach, úsmev, ...Spoznávanie už je o inom... :lol:
tomassi Zverejnené 9. August, 2006 Zverejnené 9. August, 2006 také ako má Pavílík Nedvědšak taký potom hopkajú ako také medvedíky
hisham Zverejnené 9. August, 2006 Zverejnené 9. August, 2006 Závidíte, závidíte :) :) Úplne rovné nohy nie sú pekné :lol:
weirdo Zverejnené 9. August, 2006 Zverejnené 9. August, 2006 nahodou, ja mam rovne nohy, este k tomu vysportovane a som na ne hrdy :lol: :)
hisham Zverejnené 9. August, 2006 Zverejnené 9. August, 2006 Ajk, máš nohy do X??? Ak hej, tak stretku nebolo vidieť... teda, moc si nestál :lol: ... weirdo, tak nohy do O keď sú nejaké cintľavé tiež nie sú pekné... ale vždy krajšie ako rovné nevyšportované. ... ale veď... vôbec to nie je dôležité...
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 9. August, 2006 Zverejnené 9. August, 2006 btw. viete preco maju muzi nohy do O ? lebo nepodstatne veci su vzdy v zatvorkach. :) ha ha ha :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz