Skočiť na obsah

Ženy, čo si všímate ako prvé na mužoch?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ženy čo si všímate počas zoznamovania na mužoch ako prvé? A neskôr čím to pokračuje? Aké vlastnosti vyzdvihujete a iným neprikladáte význam? Ale pravdu  :)

Zverejnené

ruky  :)

prvý pohľad alebo vôbec niečo ale musí zaujať, aby bol dôvod všímať si ruky :)
je to trochu zložitejšie, samozrejme ...
z muža niečo musí vyžarovať, úpravnosť, inteligencia, oči, charizma, postava, fluidum ... niečo ... to je otázka malej chvíle, také prvotné hodnotenie ... a hneď potom nasledujú ruky ....

vlatnosti ? inteligencia... ale nie chladná, taká ľudská a láskavá... a tolerancia, a nevýbušná povaha ...

Zverejnené

Myslis od zapasia dole? Moja spoluziacka mi dost casto vravi, ze sa jej pacia moje ruky (od zapastia az po konceky prstov :) ) Niekedy sa ma pyta ci tak gestikulujem naschval, len aby som ju drazdil :lol: . . . cize jej mozem oznamit, ze je normalna? :)

Zverejnené

áno, od zápästia ;) tvar prstov a dlaní a nechtov a veľkosť a sila, ktorá z nich vyžaruje ... :)

je normálna , tiež som mala jednu kamarátku, ktorá to robila ;)

a tu vás mám tiež rozškatuľkovaných ...aj podľa rúk, ktoré som nikdy nevidela ... akosi má každý pridelené ruky :) a oči ... to je už asi menej normálne ;)

Zverejnené

game;

ruky (...) musí vyžarovať, úpravnosť, inteligencia, oči, charizma, postava, fluidum ....ktoré pritiahne pohľad (...) inteligencia... ale nie chladná, taká ľudská a láskavá... a tolerancia, a nevýbušná povaha ...

fuha.. no este ze mam tie ruky aspon :lol:

Zverejnené

fuha.. no este ze mam tie ruky aspon :lol:

no ale teraz by som rád vedel v akom zmysle to myslíš :) :)

Zverejnené

ja tiez pozeram na ruky (od zapastia) :) je to jedna z prvych veci co si vsimnem, ani sama neviem preco :)

asi to je teda viac nez normalne :lol:

Zverejnené

ruky (...) musí vyžarovať, úpravnosť, inteligencia, oči, charizma, postava, fluidum ....ktoré pritiahne pohľad (...) inteligencia... ale nie chladná, taká ľudská a láskavá... a tolerancia, a nevýbušná povaha ...

game no to si uplne popisala mna :) :) :lol:

Zverejnené

oh.... Nokia 6230i .... :lol: to je on.... môjho srdca šampión ... :) :)

Zverejnené

šampiňón :) ;) :)

vela ludi mi hovori ze som namysleny, ale ja fakt niesom :lol: ;)

Zverejnené

ja tiez pozeram na ruky (od zapastia) :lol: je to jedna z prvych veci co si vsimnem, ani sama neviem preco :)

Ja asi viem prečo. Keby som bol babou určite by mi nebolo jedno akými paprčami by mi chlap šmátral v mušli.
Zverejnené

axel podla tvojej teorie usudzujem ze ty najprv pozeras zene na pery :lol: :)

Zverejnené

... okrem iného :lol:

Ale to sa hodí viac do inej témy.

Zverejnené

No aspon viem, ze na co si mam davat pozor.....pretoze si kusem nechty a aj kozku okolo toho.....cize hold....som na tom dost biedne...a neviem co mam proti tomu robit :lol:

Zverejnené

:) co si všimam..no po sekundovom zhodnoteni, že dotyčný nie je Quasimodov brat..si všimam....ruky :lol:

ruky bolo aj to, prečo som sa zamilovala do mojho drahého..má štihle dlhé prsty :)

ked sme sa prvýkrát stretli držal v rukách pohár s colou..sakra, chcela som byt tým pohárom ;)

a vlastnosti?..asi zodpovednost..vo všetkych jej podobách...

Zverejnené

A čo vlastne na tých rukách vidíte? A nevadí keď v ľavej je pivo a v pravej cigareta? :lol:

Zverejnené

A čo vlastne na tých rukách vidíte? A nevadí keď v ľavej je pivo a v pravej cigareta? ;)

silu, pevnosť, nehu, ;) musí zaujať a musí byť pekná ... ;)

musí to byť ruka, v ktorej chceme byť tým pohárom ;) a sem tam aj tým pivom či cigaretou ... :) :lol:

:)

Zverejnené

game;

"silu, pevnosť, nehu"

nno .. temer na hranici protirecenia. :)

Hellé;

že dotyčný nie je Quasimodov brat

:lol:
Zverejnené

game;

"silu, pevnosť, nehu"

nno .. temer na hranici protirecenia. :)

tak to prr... v žiadnom prípade tam žiadne protirečenie nie je ... ženy absulútne presne vedia, čo chcú :lol: :) ... páni, keď toto všetko nemáte vo svojich rukách, adieu ... ;) ;)

Zverejnené

... páni, keď toto všetko nemáte vo svojich rukách, adieu ... :) :lol:

Ako mam prist na to, aky potencial sa skryva za mojimi rucickami. . . to by chcelo fotoanketu "Ruka roka".

:)

Zverejnené

no zacina ma nejako svrbiet ta ruka. asi nou za chvilu zalozim temu "Muži čo si všímate ako prvé na ženách?" :lol:

Zverejnené

. . . to by chcelo fotoanketu "Ruka roka".

;)

hehe ... vôbec nie zlý nápad :) ;)

no zacina ma nejako steklit ta ruka. asi nou asi za chvilu zalozim temu "Muži čo si všímate ako prvé na ženách?" :lol:

:) chcela by som vedieť, čo ste vlastne čakali, že tu ženy budú písať ... ;)

boli sme predsa vyzvané písať pravdu ;)

Zverejnené

Ja by som si sem aj dal ruky, ale k comu mi to bude, ked najprv musi clovek zaujat pohladom :)

Cize najprv musi povedat, ze ci sa jej pacim a az potom ukazem ruky :lol:

Zverejnené

Cize Vec z Adamsovcov, by u vas mala velky uspech??? :lol: :)

Zverejnené

no bola to pekná, rozhodná a senzitívna pánska ručička :)

akurát sem-tam by k nej chýbal ten pán :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov