Skočiť na obsah

Ženy, čo si všímate ako prvé na mužoch?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

no chlapi mne sa vase paprce nepacia :) :lol:

ale cizy uznavam ze to ostrihanie ti prospelo, nevyzeras ako chlapec od sena a krav ale ako mlady uspesny clovek a to robia len vlasy :)

Zverejnené

Ja som sa nedávno konečne dal ostrihať a prospelo to. Mal som len pozitívne ohlasy :lol:

Zverejnené

weirdo, páni, pod nožnice ... nech sú z vás úspešní mladí muži .... :lol: :)

Zverejnené

Tiez by sa trebalo ostrihat. . . ludia ma uz nespoznavaju a dievky neodpadavaju ked ma zocia :lol:

Zverejnené

zachvilu sem asi budem nuteny hodit fotky mojich ruk nech vidite pravu kvalitu :lol:

Zverejnené

cizy, tie kratsie vlasy su jednoznacne lepsie, taketo ti velmi pristanu, viac nez tie dlhsie :lol:

a tie ruky su fajnove, take akurat, tak chlapi nehanbite sa a pridajte sa aj dalsi :)

Zverejnené

a co hovorite na moje ruky baby?(tie jazvy si nevsimajte to je len docasna zalezitost) Obrázok

Zverejnené

odmysliac si jazvy, je to tiež dobré... stále platí to isté: nie macaté, nie príliš kostnaté, také akurát... snáď trochu kratšie nechty, ale nie som si istá, aj tu môže klamať obrázok .... ináč v pohode ... také normálne chlapské ruky ... asi by som dala o jeden strieborný prsteň menej ... ale to je len môj pohľad ... :lol:

Zverejnené

To by snáď mohlo byť v téme Muži, čo si všímate ako prvé na ženách?. Žeby ju nejaká žena založila? A tie fotky partií tela by mohli byť zaujímavé. Tie ruky napríklad

edit:

to bol gól :) , už som to opravil, nejako som nerozmýšľal, žeby čo na srdci to na jazyku? :lol:

Zverejnené

Muži, čo si všímate ako prvé na mužoch?.

to snáď nie... :) :lol:
Zverejnené

som zvedavy co dalsie zeny budu chcet aby sme sem vycapili

Zverejnené

Mňa skôr zaujíma, čo sem ženy vycapia.

Axel Wers, ty si určite nezabudol, akú tému si založil :) : " Ženy čo si všímate ako prvé na mužoch?"

ty tu vidíš nejaký dôvod, aby tu ženy niečo vycapili ?! :)

som zvedavy co dalsie zeny budu chcet aby sme sem vycapili

ale no... kto sa tu hrnul ukazovať svoje packy ? my sme nič nechceli ... ;) :lol:

Zverejnené

otazka na zeny - ked vidite chlapa v plavkach na plazi, co si vsimnete ako prve? :lol:

Zverejnené

plavky ako prve :lol: ? a jake sa vam viac pacia normalne kratase alebo tlačgule?

Zverejnené

ja len tak, bo ani tie ruky by ma neboli napadli :lol:

Zverejnené

ano ja viem ale nutrinka napisala ze si vsimne plavky. tak nech teraz baby napisu ze ake plavky su lepsie :lol:))

Zverejnené

No ja mam rad sortky, ale aj tlacgule, ale musia byt stylove. A vlasy? HAHAHAHA ked vyleziem z vody a s mokrou hlavou, tak ma nikto nespozna. Uplne iny clovek potom. Vlasy robia veeeeeeeelmi vela a preto som na ne zatazeny! :lol:

Zverejnené

ja zhanam na letnu sezonu take trenky jak mal Mitch Buchannon v serialy Baywatch. to budem potom ale macher

Zverejnené

Obrázok -toto su tie co sa mi lubia.

Obrázok - a toto su tie tlačgule co nosi obcas aj v Baywatchy.

tak ktore su podla vas lepsie na nom?

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov