Skočiť na obsah

Ženy, čo si všímate ako prvé na mužoch?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

vlasy sú dosť svojské :lol:

nie každému pristane všetko , takže ... keď má niekto účes, ktorý mu skutočne pristane, je jedno, či sú dlhé krátke či nagelované .... jednoducho účes dokončuje človeka ... :)

Zverejnené

ja neviem úrist nato aky uces,dlzka,typ vlasov sa mi hodí :lol:

Zverejnené

cizy

ak ti teraz 10 babeniek povie, ze cierne, s melirom a nagelovane s ofinou padajucou do cela... pobezis hned zajtra ku kadernikovi ? :)

zaklad je, ako sa citis ty, a musis vediet, ze ono alebo hento ti pristane

a ak nie su mastne, plne lupin, tak sa mi paci vsetko :lol:

Zverejnené

mila_i

ja som mal skor namysli z tych mnoho dlzok vlasov co som mal :lol:

Zverejnené

videla som ťa na nejakých fotkách , kde boli trochu kratšie ... myslím, že je to k tvojej tvári dobré .... aj postave :lol:

keď chceš meniť, tak málo , pekný zostrih, ale nemeň to veľmi ... :)

Zverejnené

nuz, zienky ... podujali ste sa na hodnotenie mojich lab, tak hor sa do toho ...

toz moje laby

game, no co hovoris? :lol: ale pravdu

Zverejnené

weirdo,

ja nie som celá porota ... :lol: ale si prvá odvážna lastovička, tak chceš počuť pravdu, a nič len pravdu ? :)

tak teda : obrázky v poradí 4, 3, a 5 sú pre mňa najvýstižnejšie... silnejšie zápästia, obrázok trochu môže klamať, ale ruky v pohode... ani príliš kostnaté, vôbec nie "macaté", ani veľmi silné, štíhle prsty a nie príliš veľké dlane ... tak akurát :) a páči sa mi tá pravá, nie kvôli fľaške , ale tomu nenápadnému náramku ;)

takže u mojej poroty je to dobré ;) ;)

Zverejnené

tu flasku som tam dal naschval, lebo sa tu ktosi bavil o drzani pivoveho pohara ... pohar nebol, tak aspon takto :lol:

... no a obrazok asi naozaj klame, lebo zapastia mam vcelku tenke

... a inak ... dakujem :)

Zverejnené

hlboko sa ospravedlňujem tvojim zápästiam... :) na tom fľaškovom obrázku je iný uhol, tam je to vidieť :lol:

takže fľaška splnila svoj účel ... tvoje ruky sú ok :)

Zverejnené

chlapci zlatí, ja nechcem zostať jediná porota :lol:

cizy, platí v podstate to isté: ruky v pohode :) .... nie príliš kostnaté, vôbec nie "macaté", trochu kratšie prsty, než dlaň, ale zasa môže klamať aj foto...

pestovaná ruka, ktorá sa myslím celkom k tebe hodí, na tom pohári je stisk taký "chlapský" :) ...

ruka taká akurát ... ok ...

takže u mojej poroty je to dobré ;) ;)

;)

Zverejnené

tak dajme tomu, ze moj nazor: WEIRDO-ve paprčky sa mi lúbia :lol: take akurat....ani kostnate, ani macate /ehm,prepac game za prebratie slovicok,ale nic vystiznejsie ma nenapada :) )

akesi mam divoke chute :) ... to asi ta abstinencia **** ehm.... ;)

btw, co sa tyka vlasov....mne osobne sa na chlapoch dlhe vlasy nepacia....jasne, je to ich osobna zalezitost, ... mam skusenosti, dost mojich kamaratov malo dlhe, dlhsie vlasy, a po ostrihani....no proste o 180 stupnov iní chalani, sympatickejsi a slecinky sa o nich aj inak vyjadruju

paci sa mi, ked sa chlap o vlasy stara...cize nielen ucese a ide....ak doda nejaky ten gel, vytvaruje, pripadne moderny strih....

Zverejnené

takze ja pred ostrihanim a po:

Obrázok

prospelo, neprospelo, cakam nazory :lol:

Zverejnené

tak dajme tomu, ze moj nazor: WEIRDO-ve paprčky sa mi lúbia :lol: take akurat....ani kostnate, ani macate /ehm,prepac game za prebratie slovicok,ale nic vystiznejsie ma nenapada :) )

vedze ma tolko nechvalte, este si zacnem namyslat :) ;)

Zverejnené

vedze ma tolko nechvalte, este si zacnem namyslat :lol: :)

najprv chce vedieť, a potom keď vie, sa mu to nepáči ... božebože :)

a čo ďaľší odvážlivci ? pripomienok k našej metóde mali chlapci hocikoľko .... a teraz sú akosi ticho ;)

/ a že je to trochu poradňa ? nech je ... stále je to pre dobdrú vec .... a stále je to o tej jednej veci ;) /

Zverejnené

game, ale ved ja som spokojny ... to len aby rec nestala :) zlepsilo mi to den ... a ked som si precital dollphinkinu reakciu, tak som krochkal blahom :lol: :)

Zverejnené

game, ale ved ja som spokojny ... to len aby rec nestala :lol: zlepsilo mi to den ... a ked som si precital dollphinkinu reakciu, tak som krochkal blahom :) :)

ako "málo" stačí ku krochakniu ;)

hlavne, že si spokojný ... počkaj, za chvíľu nás tu nejaký modertátor zruší ... ;) ;)

Zverejnené

Keith

ženy si ako prvé všímajú či ide pan kirth? :lol:

Zverejnené

ano presne tak. hlavne tie pozorne zeny a tie co maju nieco v hlave

Zverejnené

hezké ručičiky, obidvaja :)

a cizy, ostrihanie ti prospelo :lol:

a ja chcem vidiet paprčky Axela Wersa :)

Zverejnené

Keď som dnes náhodou bol v Galérii a videl som čo za křápy si to tam niektorí pofotili, tak som stratil chuť aj foťák hľadať :lol:

Zverejnené

Keď som dnes náhodou bol v Galérii a videl som čo za křápy si to tam niektorí pofotili, tak som stratil chuť aj foťák hľadať :)

hehe ... problém je v tom, že nie ty máš hodnotiť pracky tých druhých .... ty máš sem len pekne otrčiť tie svoje ... :) :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov