Skočiť na obsah

Kto má "cikulu"?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

hneď na prvý šup si sa trafil

ale späť k téme, lebo dostaneme stopáčika

• Odpovedí 46
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Polaris

8

• choze

6

• tomassi

5

• Hedgehog

3

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

No vyzera to tak, ze Blavaci vacsinou davaju cikulu chalanom a ostatni dievcinam :lol:

Zverejnené

dalo by sa povedat : KTO SA CHCE HRAT S CIKULU TEN SI JU VZDY NAJDE . :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Choze

Ja som takisto rodáčka z TN, ale odmalička sme hovorili chlapcom, že majú " cikulu". A babenky "šuštičku, buchtičku".

A s tým vekom nemachruj. :lol:

Zverejnené

no ja som z BA a podla mna

cikula: zena

pisulak, vrabec: chlap

Zverejnené

jej ludia ved uz len to ze "cikula" sa konci na -a, a to je jasne zenske, boze!!! :lol:

Zverejnené

v novej plus7 je clanok o petlusovi vrahovi z polomky a tam v dopise je pisane ze : Durove doklady celu penazenku odniesla Zuzka v cikuly prec z domu. :lol: napisala v cikuly nie na cikuly takze je to jasne :)

Zverejnené

jej ludia ved uz len to ze "cikula" sa konci na -a, a to je jasne zenske, boze!!! :lol:

no nokia

ja byť Tebou, by som sa bránil :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Inac neni to jedno? :lol:

Uz mi to tu pripada take smiesne...ja ked budem mat chlapceka, tak mu na to budem nadavat, ze ma pisulaka :) a baba susku :) ;)

Zverejnené

Nikomu nic nehovori vzor hrdina? Preco by slovo konciace na "a" nemohlo byt muzskeho rodu? A to odkial mate, ze zena ma cikulu? A to nie som z BA.

Zverejnené

tá cikula - ten hrdina

chorche, zasa si sa vyznamenal

Zverejnené

Oblicka je tiez zenskeho rodu a nemaju ju len zeny. Co je to za kravinu spajat dve veci do jednej, ked su to dve veci a nie jedna! Niekto sem chodi na forum zasadne len ked si sedi na kabli sa mi zda a mysli si, ze je to len hra. Akoze uz dost absurdne je nazvat zavaraninovy pohar flasou, ale toto prekrocilo vsetky medze absurdity, kto komu a kedy natrubil do hlavy taku sprostost, ze cikulu maju zeny? To by som rad videl toho somara, co to kdesi prvy raz nezmyselne rozkrikoval a toho este vacsieho, co si to osvojil.... Absurdita!

Zverejnené

Niekto sem chodi na forum zasadne len ked si sedi na kabli sa mi zda

Môžem skúsiť hádať, kto je to, alebo to už všetci vieme. :lol:

Zverejnené

tak a po dnesku uz vieme kto je cikula- ze chorche ? :lol:

Zverejnené

Mám pocit, že chorche chcel len naznačiť, že aj slová mužského rodu sa končia na samohlásku -a ...nenapísal predsa že "cikula" je vzor "hrdina"...

Ale k tomu ostatnému sa nehodlám vyjadriť...nechcem vyvolávať hádku o banalite jedného slova.

Zverejnené

Suhlasim s Indiana...takto som to chcel napisat aj ja :)

Preto by ste uz mohli uzamknut tuto temu :lol:

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Cikula je jednoznačné označenie pre ženské pohlavné orgány, resp. pre močový vývod. 'nuff said

Ešte akceptujem keď sa povie podobne aj malým chlapčekom,... ale označiť tak mužský pohlavný orgán... LOL

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

"Čo je, čo stojíš jak cikula na svadbe?"

V tomto pripade je slovo cikula brane ako prezyvka.

Ale od malicka viem ze to dzicata maju btw :lol: tema

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Ja sa normalne cudujem, ze sa o tom este bavime :lol: Ale budis no.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

FeiSTU nám to chcel vysvetliť lapidárne, až priveľmi.

videli sme, čítali sme, končíme. téma sa zatvára.

Návštevník
Táto téma je teraz zamknutá pre ďalšie odpovede.

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov