Desdemona Zverejnené 22. November, 2008 Zverejnené 22. November, 2008 lebo tam aj 555 bolo:lol: Sem-tam som sa aj ja zastavila nad jeho príspevkami, ale no, nerobme si srandu s ostaných. Nie každý ovláda gramatiku perfektne :) :)
tomassi Zverejnené 22. November, 2008 Zverejnené 22. November, 2008 ja by som to nebral ako robenie si srandy z neho,ale nastavovania mu pomysleného zrkadla, čo by mu malo pomôť
chrust Zverejnené 22. November, 2008 Zverejnené 22. November, 2008 lebo tam aj 555 bolo...tomassi díky :lol:
Ronja Zverejnené 22. November, 2008 Zverejnené 22. November, 2008 Tomassi - prečo si myslíš, že keď tam bolo napísané Lopata 555 tak je to nezmysel? Práveže mi to tam seklo - taká paralela...ale keďže prvý reagujúci túto paralelu zjavne nepochopil, tak som vymazala číslice aby to bolo "jednoduchšie" - s tým, že tam zostalo slovo Lopata a čo sa nestalo? Desdemona pochopila túto paralelu i bez číslovky...Veľké L jej úplne stačilo...Ak som nechtiac spôsobila niekomu problémy editovaním - tož sa ospravedlňujem...
chrust Zverejnené 23. November, 2008 Zverejnené 23. November, 2008 Ronja ... už to nerieš.Načo ?!?Všetkým nám je to jasné,tak načo tým bubnom stále točíš :lol: .Prádlo je vyprané.
Ronja Zverejnené 23. November, 2008 Zverejnené 23. November, 2008 Dobre chrústik...ako povieš... :lol:Ale já miluji dělat tečky............(paralela na to, že mám rada posledné slovo..haha)Have a nice day................................................................................. :)
game Zverejnené 23. November, 2008 Zverejnené 23. November, 2008 desať xatovacích príspevkov plus jedna nová téma sa zaoberá vysvetľovaním dodatočného editovanie troch číslic, niečoho, čo bolo pôvodne celkom vtipné.needitujte z príspevkov to, na čo už niekto odpovedal, či je to s quotovaním či bez, a netreba potom siahodlho vysvetľovať, čo kto prečo. prípadne to v editovanom príspevku vysvetlite, prečo ste editovali - keď už niekto reagoval. hm ? čistá robota : ) tak a ideme hľadať ďalej liek na nudu :lol:
chrust Zverejnené 25. November, 2008 Zverejnené 25. November, 2008 Ale hádam to v tejto téme nie je až také trestuhodné....ta ne ?!? :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz