bad_guy Zverejnené 20. Marec, 2006 Zverejnené 20. Marec, 2006 ak mate nejaky dobry napad proti nude sem s nim :lol:
Sniper Zverejnené 20. Marec, 2006 Zverejnené 20. Marec, 2006 Nudíš sa? Dobre, ten flash chcem mať zajtra o 15:30 hotový. :lol:
game Zverejnené 20. Marec, 2006 Zverejnené 20. Marec, 2006 :) bad_guy ... nie ty si písal pred chvíľkou v druhej téme, že nič nestíhaš ?! :) :lol:
bad_guy Zverejnené 21. Marec, 2006 Autor Zverejnené 21. Marec, 2006 ja osobne sa nenudim teraz mam toho az az neviem este kedy stihnem flash dokoncit a ucit sa na 2zapoctovky musim ...temu som zalozil len ako opak temy vela prace malo casu...
Mazmar Zverejnené 21. Marec, 2006 Zverejnené 21. Marec, 2006 navod na nudu neexistuje potom by uz nuda nebola. coz je skoda.
hisham Zverejnené 23. September, 2006 Zverejnené 23. September, 2006 Návod na nudu existuje. Len sa tu presťahujte.
Ajk Zverejnené 23. September, 2006 Zverejnené 23. September, 2006 Ja som sa dnes nudil vecer... a spravil som 2 veci... :)oskenoval si xicht a potom isiel na pokec... trosku to zabera.. :) ;) :lol:
Linkman Zverejnené 23. September, 2006 Zverejnené 23. September, 2006 Človek je jediný druh v celom živočíšnom druhu ktorý má talent nudiť sa... :lol:
Polaris Zverejnené 25. Október, 2006 Zverejnené 25. Október, 2006 Netstorm :lol: To uz radsej StarCraft, ale PC gamesky, tie zazenu nudu.......najlepsie odreagovanie je zarucene GTA!!! Ja hrajem postupne GTA3, Vice City a nakoniec San Andreas. Tuto trilogiu mam teraz na plane :)
hisham Zverejnené 16. Október, 2007 Zverejnené 16. Október, 2007 Tak ja som dnes upratala celý dom, hlavne svoju izbu, a na zajtra plánujem zatriedenie kníh v domácej knižnici podľa tematických okruhov - máme tu v tom trochu bordel. A po večeroch si čítam staré grécke báje a povesti. :lol:
Nokia Zverejnené 16. Október, 2007 Zverejnené 16. Október, 2007 ked sa niekto nudi a ma vela casu nech si zalozi srocku a ked sa jej bude venovat 16hodin denne tak verim tomu ze za chvilku bude za vodou :) :lol:
Duda Zverejnené 16. Október, 2007 Zverejnené 16. Október, 2007 Môj boj - 1. The Sims: Deň vám ubehne ani neviete ako :lol:2. Triedenie hudby : na pol dňa3. Pozeranie stanice Vh1 : kľudne celý deň4. Umytie si vlasov, následné fúkanie, česanie, strihanie a veci tomu podobné : 4 hodinky5. Počúvanie rádia (pozor!možnosť zaspania)
chrust Zverejnené 1. November, 2008 Zverejnené 1. November, 2008 Ja som sa dnes nudil vecer... a spravil som 2 veci... :) oskenoval si xicht a potom isiel na pokec... trosku to zabera.. :) ;) ;)Ja som svojho času robil vo firme,kde kopírku v extra miestnosti mala na starosti len jedna kolegyňa.Raz sme niečo oslavovali a bola tam aj táto osoba.Postupne zábava gradovala,zábrany sa uvoľňovali.Neviem koho to napadlo,ale vyzval túto kolegyňu,že by si nahá sadla na tú kopírku a skopírovala sa takto... ;) . Teda poviem vám,taký záber sa len tak ľahko nevidí :lol: .Na škodu je hádam len to,že v tej dobe boli len čiernobiele kopírky.
aljak63 Zverejnené 1. November, 2008 Zverejnené 1. November, 2008 Kedysi som sa casto nudieval :) Ale v poslednej dobe akosi nemam na nudu cas :) A ked sa nahodou nudim, tak kompletne obehnem cele forum a nuda je prec :lol:
Klingonka Zverejnené 1. November, 2008 Zverejnené 1. November, 2008 4. Umytie si vlasov, následné fúkanie, česanie, strihanie a veci tomu podobné : 4 hodinky Presne ! A ešte žehlenie vlasov ! Keď som bola mladšia, ani nebol čas sa nudiť, nejako som si vždy niečo našla - učenie , počítač, hudba... (v detstve rôzne krúzky) Ale čím som staršia, tým viac sa nudím. Teda keď som doma a niesom v práci.
game Zverejnené 8. November, 2008 Zverejnené 8. November, 2008 to s tými vlasmi - to chcem mať vždy čím skôr za sebou ... : ) raz som mala jednu knihu od jedného grafika a humoristu, a pamätám si jeden jeho obrázok, kde sa ustarane prechádzal po obrovskej miestnosti chlapík s rukami za chrbtom, celá miestnosť plná regálov od podlahy po plafón s knihami od antiky a klasikov až po súčasné umenie / a starostlivo vypísané názvy, alebo aspoň autori - ten grafik musel mať svätú trpezlivosť / ... a obrázok mal názov : nuda :lol:
pralinka Zverejnené 8. November, 2008 Zverejnené 8. November, 2008 tento semester mam privela aktivit, cize nudit som sa este nestihla tusim od polky septembra :-)
Ronja Zverejnené 21. November, 2008 Zverejnené 21. November, 2008 Návod proti nude? Vylieči vás Lopata :lol:
chrust Zverejnené 21. November, 2008 Zverejnené 21. November, 2008 Mnoho vecí dokážem pochopiť,...dokonca aj abstraktných,ak mi ich niekto lapidárne vysvetlí,ale posledný príspevok,Ronja,som pri najlepšiej vôli asi určite nepochopil :lol:
Ronja Zverejnené 21. November, 2008 Zverejnené 21. November, 2008 ...čo nechápeš?...lopata ako pracovný nástroj proti nudeniu sa... :lol:...proste práca vylieči každého nudiaceho sa...éto vsjo...
Desdemona Zverejnené 21. November, 2008 Zverejnené 21. November, 2008 Návod proti nude? Vylieči vás Lopata :lol:Neviem prečo, ale hned ma napadol Lopata555 :) :) ;) ...ked si tam to veľké L dala ;)
Bijou Zverejnené 21. November, 2008 Zverejnené 21. November, 2008 keď sa nudím dám si pár hier slovného futbalu, solitaire alebo sudoku TU
tomassi Zverejnené 21. November, 2008 Zverejnené 21. November, 2008 lebo tam aj 555 bolo dokiaľ to slečinka nevymazala, že? :lol:potom si asi uvedomila ten nezmysel, tak to editla
Ronja Zverejnené 21. November, 2008 Zverejnené 21. November, 2008 Bingo Desdemona...má to dva významy...Normálne zbystrím zrak, keď vidím jeho príspevky a mám snahu jemne ho "naprávať" a správne gramaticky ladiť...ale v poslednej dobe nie je čo - je lepší a lepší... :lol: to Tomassi - hej, máš pravdu, ale prvá reakcia bola napriek tomu nechápavá, tož co naděláš...
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz