Sniper Zverejnené 27. Jún, 2007 Autor Zverejnené 27. Jún, 2007 tieto zvyknu mat ovladaci software, ktory ti da normalny obraz a cierne pasy pobokuNo to by sa dalo inac, ja mam na lcd (ntb, wide) 3 moznosti zobrazenia. 1.moznost - nebude robit scale, a proste ti 640x480 zobrazi na casti monitora - vycentrovane do stredu 2.moznost, ze ti to natiahne tak, aby zachoval pomer stran - vyrobi ti na boku 2 cierne pruhy 3.moznost, ze ti to natiahne na celu plochu monitoraToto ma zaujíma. Takže prvé dve možnosti sú v pohode. Tretia by obraz deformovala a to je to, čo nechcem. skor ako nepresnoti rozlisenim, by ma zaujimalo, ci mas na grafike dvi..:lol:čo? :)
lukas Zverejnené 29. Júl, 2007 Zverejnené 29. Júl, 2007 aj mne posledne dni obcas puka v monitore :lol: asi to nebude dobre
starsi Zverejnené 4. August, 2007 Zverejnené 4. August, 2007 Mne v tom cvakajú relátka. Keď pustím počítač tak až po 3 cvaknutí (je to dvojcvak) relátka sa zobrazí obraz. :lol:
Sniper Zverejnené 4. August, 2007 Autor Zverejnené 4. August, 2007 starsi to asi preto, lebo tvoj monitor má rok výroby 1957.
Sniper Zverejnené 8. Apríl, 2009 Autor Zverejnené 8. Apríl, 2009 Čo myslíte, za koľko by sa dal predať taký monitor aký som odfotil o pár príspevkov vyššie? Ten zúžený obraz je asi prvých 5 minút, keď sa monitor zahreje tak je to OK. 10€ by šlo?
Darkman Zverejnené 8. Apríl, 2009 Zverejnené 8. Apríl, 2009 Pochybujem. To ti dnes clovek vezme maximalne za odvoz.
Sniper Zverejnené 8. Apríl, 2009 Autor Zverejnené 8. Apríl, 2009 Tiež sa toho obávam, pozeral som inzeráty, niektorí pýtali aj 20€, ale väčšinou boli v 100% stave. Skúsim nejakú miestnu inzerciu, cenu dám dohodou, možno sa aj na tom odvoze dohodneme.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz