Sniper Zverejnené 3. Február, 2007 Zverejnené 3. Február, 2007 Jedna vec už ma začína rozčulovať. Raz za čas mi dosť nahlas pukne niečo v monitore (poznáte to, robia to aj televízory, alebo aj nábytok). V poslednej dobe to už robí aj 2-3x za hodinu. Neodchádza mi nejaký komponent? Neprehrieva sa to? Nie je to moc zaprášené? Čo je s tým?
Nokia Zverejnené 3. Február, 2007 Zverejnené 3. Február, 2007 pukanie v monitore sposobuje pravdepodobne nejaky odchadzajuci kondik...nebolo by zle to rozobrat a pozret sa ci nieje nejaky kondik uz trosku "nafuknuty" a mozno by pomohlo ho vymenit
sedimin Zverejnené 1. Marec, 2007 Zverejnené 1. Marec, 2007 Jedna vec už ma začína rozčulovať. Raz za čas mi dosť nahlas pukne niečo v monitore (poznáte to, robia to aj televízory, alebo aj nábytok). V poslednej dobe to už robí aj 2-3x za hodinu. Neodchádza mi nejaký komponent? Neprehrieva sa to? Nie je to moc zaprášené? Čo je s tým? moze to byt napajanim - nemas nestabilne napajanie (nevznikaju tam "spiky")? robi to ten monitor aj ked ho zapojis do inej zasuvky, prip. skus do tej zasuvky zapojit iny monitor..
Sniper Zverejnené 1. Marec, 2007 Autor Zverejnené 1. Marec, 2007 Nie, napájanie myslím že je OK, mám aj protiprepäťovú ochranu a ako som sa pozeral cez vetracie dierky tak som si nevšimol že by sa mi tam nejaký kondenzátor nafukoval. Zdá sa mi že to pukanie prichádza z hornej časti monitora.
Sniper Zverejnené 26. Jún, 2007 Autor Zverejnené 26. Jún, 2007 Pukanie už prestalo, namiesto toho mi obraz robí často toto: Takže usudzujem že monitor zrejme bude onedlho v riti. Oplatí sa kúpiť v dnešnej dobe ešte CRT alebo už LCD? Som ochotný maximálne do toho investovať okolo 6 000 Sk.
cizy Zverejnené 26. Jún, 2007 Zverejnené 26. Jún, 2007 okolo 6000 zozenies vpohode monitory lcd crt nema vyznam pokial si nepotrpis na dokonale verne zobrazenie farieb a rychlost za 6209 sk mas toto
Nokia Zverejnené 26. Jún, 2007 Zverejnené 26. Jún, 2007 odchadzaju ti kondiky to je na tom obraze vidiet :lol: CRT sa ti vobec neoplati, zabere polku stola a vyuzije ho akurat profesionalny grafik
Sniper Zverejnené 26. Jún, 2007 Autor Zverejnené 26. Jún, 2007 No však to mi je už jasné že keď niečo pukalo tak to bol kondenzátor. Ešteže nevysyčal :lol: Ten LG by sa dal. Aké to podporuje rozlíšenia? Majú takéto monitory podporu rozlíšení ako napr. 1024x768?
cizy Zverejnené 26. Jún, 2007 Zverejnené 26. Jún, 2007 kazdy lcd monitor je stavany iba na jedno rozlisenie ktore zobrazi tak ako je na to konstruovany. zobrazi ti samozrejmew aj ine ale tam uz ide kvalita zobrazenia vyrazne dole ja mam 10 mesiacov 19stku sirokouhlu ako je ten LG a s rozlisenim 1440 x 900 som uplne spokojny a ine som ani nepotreboval(hry nehravam)
Nokia Zverejnené 26. Jún, 2007 Zverejnené 26. Jún, 2007 presne ako pise cizyLCD monitory maju jedno fyzicke rozlisenie, ktore je pre nich prirodzeneostatne musia interpolovat, ale tam uz ide kvalita strasne dole...skus si na 17ke lcdcku dat rozlisenie 1024x768 a pochopis co znamena hnusny obraz preto kupuj monitor s rozlisenim ake budes pouzivat 99% casu
Sniper Zverejnené 26. Jún, 2007 Autor Zverejnené 26. Jún, 2007 1440 x 900 som uplne spokojny a ine som ani nepotreboval(hry nehravam)Toto som potreboval vedieť. Tak v tom prípade LCD je pre mňa nepoužteľný. Nejde ani tak o tie hry (aj keď hrávam) ale pri tvorbe webu testujem ako sa zobrazujú stránky pri jednotlivých rozlíšeniach (rozlíšenia mením často nielen pri tvorbe webu) takže LCD mi je na kako.
Nokia Zverejnené 26. Jún, 2007 Zverejnené 26. Jún, 2007 Axel ak by si pisal validne stranky tak ta prd zaujima testovat to pod rozlicnymi rozliseniami a prezrad kvoli comu este potrebujes ine rozlisenie?? lebo myslim ze v momentalnej dobe kupovat CRT je velky krok vedla
Darkman Zverejnené 27. Jún, 2007 Zverejnené 27. Jún, 2007 tak tak, crt je krok vedla.To ze LCD zobrazuje ine ako nativne rozlisenia horsie neznamena, ze je to nepozeratelne, stranku v tom bez problemov otestujes. Samozrejme, ze davat si ine ako nativne rozlisko na desktop je volovina :lol:
Polaris Zverejnené 27. Jún, 2007 Zverejnené 27. Jún, 2007 LCD jednoznacne.......CRT su uz pre vacsinu uzivatelov na figu...Ja som ale gamer, takze si potrpim na kvalitku.....takze ja do monitora dam tak do 15 litrikov. Nezabudnite tiez na dobu odzvi!!! Oplati sa kupovat samozrejme, ktory ma len 2ms, ale bezne uz kupis s 8ms oneskorenim :lol:
Nokia Zverejnené 27. Jún, 2007 Zverejnené 27. Jún, 2007 Polaris mam 4 rocny LCD Benq s pisanou dobou odozvy 15ms a nikde ziadnych duchov nevidim, vsetko oktakze tie marketingove tahy 2 ms su zbytocne, hlavne ked to je od sedej k sedej :lol:
game Zverejnené 27. Jún, 2007 Zverejnené 27. Jún, 2007 mam 4 rocny LCD Benq s pisanou dobou odozvy 15ms a nikde ziadnych duchov nevidim, vsetko ok podobne - vlastne rovnako 4 ročný Benq, odozva 15ms, práve som to našla v papieroch od neho, robilo sa na ňom už všeličo, vrátane vážnej profesionálnej grafiky, tam trošku má nejaké malé nedostatky, ináč nemožno naň povedať zlého slova.
Sniper Zverejnené 27. Jún, 2007 Autor Zverejnené 27. Jún, 2007 Takže mi povezte vy mudrlanti (:lol:) ako budem hrávať Conflict FreeSpace ktorý beží na rozlíšení 640x480? He?A FreeSpace 2 1024x768. No?
Nokia Zverejnené 27. Jún, 2007 Zverejnené 27. Jún, 2007 game presne tak, tieto prve benqy boli velmi dobre, nemozem na neho jedineho zleho slova povedat, akurat ze by sa mi uz zisiel vacsi :lol: axel normalne, obraz budes mat interpolovanyja na mojom 1024x768 hravam diablo 2 s rozlisenim 800x600 a uplne v pohode
Sniper Zverejnené 27. Jún, 2007 Autor Zverejnené 27. Jún, 2007 JJ. Mohol by si niekto, kto má LCD, nainštalovať Demo CFS a poslať sem screen ako to vyzerá? Dosť by ma to zaujímalo. CFS má 640x480.
Nokia Zverejnené 27. Jún, 2007 Zverejnené 27. Jún, 2007 axel ono to bude rozlicne vyzerat na rozlicnych monitorochpre lcd je dobre ked davas nizsie rozlisenie tak aby bolo nasobkom fyzickehopreto ak chces hrat hru v 640x480 tak najlepsi obraz bude na 1280x960 monitore...
Sniper Zverejnené 27. Jún, 2007 Autor Zverejnené 27. Jún, 2007 pre lcd je dobre ked davas nizsie rozlisenie tak aby bolo nasobkom fyzickeho preto ak chces hrat hru v 640x480 tak najlepsi obraz bude na 1280x960 monitore...No však o to ide, keď cizy píše že má 1440x900 tak to mi vychádza na 640x400, takže obraz by mohol byť zdeformovaný. Mal by mať 1440x1080.
Nokia Zverejnené 27. Jún, 2007 Zverejnené 27. Jún, 2007 cizy ma sirokouhly monitortieto zvyknu mat ovladaci software, ktory ti da normalny obraz a cierne pasy poboku
Darkman Zverejnené 27. Jún, 2007 Zverejnené 27. Jún, 2007 idem ti to installnut a pofotit.. bohuzial to mozem fotit len mobilom :-/
Darkman Zverejnené 27. Jún, 2007 Zverejnené 27. Jún, 2007 no, to nema vyznam... to prosto nevidis na fotkach rozdiel medzi lcd a normalnym :) Absolutne nie je problem to hrat :lol:inac, ja mam na lcd (ntb, wide) 3 moznosti zobrazenia.1.moznost - nebude robit scale, a proste ti 640x480 zobrazi na casti monitora - vycentrovane do stredu2.moznost, ze ti to natiahne tak, aby zachoval pomer stran - vyrobi ti na boku 2 cierne pruhy3.moznost, ze ti to natiahne na celu plochu monitora daleko vacsia nepresnosti robi to samotne chabe rozlisenie, ako LCD. skor ako nepresnoti rozlisenim, by ma zaujimalo, ci mas na grafike dvi..:)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz