Sniper Zverejnené 3. Február, 2007 Zverejnené 3. Február, 2007 Pochybujem že sa tu niekto vyzná v tom o čom chcem písať, ale skúsiť treba. Myslím že boti ako Google, Yahoo alebo Morfeo (že tomassi?) indexujú viac než by bolo treba. Možno by bolo lepšie keby indexovali menej. Mne osobne by sa viac páčilo keby som v Google nachádzal také linky ako napr.: www.freespace.sk/forums/index.php?showtopic=25 alebo www.freespace.sk/forums/index.php?showtopic=48 Nechcem aby indexovali podstránky väčších tém (napr. v Uľavte si tu), alebo aby indexovali odkazy na posledné príspevky v témach. Takže takéto linky nemusia indexovať: www.freespace.sk/forums/index.php?showtopic=25&st=50 alebo www.freespace.sk/forums/index.php?showtopic=48&view=getlastpost Všetko čo je pred znakom & chcem aby indexovali (to je priamy link na tému) ale čo je za & to už netreba. Nechcem to robiť systémom pokus/omyl ale keby som do robots.txt zapísal toto: User-agent: * Disallow: /&mohlo by to splniť svoj účel?
Tomáš Zverejnené 28. August, 2007 Zverejnené 28. August, 2007 Veď to vyskúšaj a potom daj vedieť. Ale naše fórum nikto indexovať nechce. Ten starý centrál bol vraj na piatom mieste ak si do googla zadal diskusné fórum v angličtine. Ale tam aj akosi viac návštevníkov prichádzalo. A to všetko vďaka vyhladávačom.
Sniper Zverejnené 28. August, 2007 Autor Zverejnené 28. August, 2007 Problém ktorý som riešil v prvom príspevku mám už dávno vyriešený a momentálne má aj tak veľmi nízku prioritu. Zaujímalo ma to v čase keď server na ktorom bol FSP bol veľmi vyťažený a rozmýšľal som nad niekoľkými spôsobmi ako limitovať aktivitu botov. Ale naše fórum nikto indexovať nechce.Zrejme ho vyhľadávače nepovažujú za dôležité.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz