Skočiť na obsah

Čo sa mi stalo - erotická verzia

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Ukludnila-neukludnila, co je zle na dobrom sexe, ved je maj, treba si uzivat!

• Odpovedí 115
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• doll

42

• game

11

• weirdo

9

• Nokia

8

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

no...v maji tohto roku som sex este nemala :lol:

Zverejnené

Co? Som lepsi? Nie je mozne, kde to napisat! Tak to chytro hybaj dohnat! :lol:

Zverejnené

no keby si sledoval par dni dozadu moju situaciu tak by si mozno pochopil

i ked som si myslela ze sa to zlepsi tak stale nic...

nooo, sice zajtra volny den, volny byt...tak neviem ci sa o nieco pokusim, nechcem vyzerat ako "nymfa" :lol:

Zverejnené

Moja situacia je permanentne na ***** a co? Ked je sanca, tak ju treba premenit. A vydalo.

Zverejnené

...ojojoj....klud :lol:

to zavana skor zufalstvom :)

Zverejnené

Tvoj klud zavana zufalstvom? hmm, tak tam to viazne! Ale ved pockaj, maj definitivne otvara brany vsetkym hormonom. :lol:

Zverejnené

menšia miera xatu je vyčerpaná.

chorche, prečítaj si, ako doll písala, pár príspevkov dozadu, než budeš pokračovať v tejto téme diskusiu.

si úplne mimo ako zvyčajne.

Zverejnené

Sakra, takze uz mozem napisat len to, co sa mi stalo. Skratka s jednou kamaratkou sme sa dohodli na caji u mna a nezostalo len pri nom....

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Včera som robil party ja a sedem kamošiek chlastalo sa tancovalo, jedlo zábava bola v plnom prúde.

O desiatej zhruba skoro všetky vypadli a ostali sme iba ja a dve holky nazývajme ich slečna J. a slečna B.

Išiel som si zapáliť na balkón a že za chvílu pôjdeme aj my dalej do baru sa baviť, lenže ako som dofajčil a pridem do obyvky tak tam veľke lubacky a vyzliekacky oni dve. Nie že by mi to vadilo ale v mojom byte a bezomna? Ale za chvilku sa zacali venovat aj mne a skoncili sme na bratovej manzelskej posteli :lol: potom sme sa presunuli zasa do obyvky. A nakoniec sme isli spolocne sa osprsit co nam aj patricne dlho trvalo. Ešte sa ma pýtali ci nemám kameru chceli sa natáčať, škoda že nemám :) a vo fotáku boli vybité baterky zrovna take vecer a ziadny záznam

Celkom dobrý piatok norma splnená :)

Zverejnené

Včera som robil party ja a sedem kamošiek chlastalo sa tancovalo

To ste boli skoro ako Snehulko a 7 trpazlíčiek :lol:
  • Pred 6 mesiacmi...
Zverejnené

dnesok bol...hmmm...vycerpavajuci? ;) .. ci ako to nazvat..

zacal pred piatou hodinou rannou, do skolicky sa muselo ist... poslal nas domov s tym ze na zajtra si pripravime nejake prace a odprezentujeme...tak okolo obeda som bola doma...to mi drahy volal ze dobehne nachvilu zo skoly, ... mamca vyslisala moje prosby a odisla k babke, a bejvak som mala sama pre seba...

prisiel drahy, dostala som krasnu zltu ruzu, cokoladku a boku :)

no a samozrejme som sa mu chcela podakovat, tak som ho strhla do postele :)

a zacal maraton.... v kazdej izbe, na kazdom stole.. aj na novej linke ;) ... aj na balkone ;) ... aj pred rybkami ;) ...

nevladzem :lol:

a zajtra rano do skoly znova ;)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Vcera sme skoncili u mojho draheho....velky dom, a on izba na tretom poschodi... tak sme nezalahali, a pustili sme film ;)

po niekolkych hodinach ked som sa pobrala domov bol doskriabany akoby ho napadla nejaka tigrica :lol: :)

:)

a vcera pricestoval tato, po troch mesiacoch ho znova vidiet...juuuj ;)

Zverejnené

boze doll aj ja cem uz mat take zazitky ako ty :lol: byt doskriabany ako od tigrice hmm to co ty mas za orgace nejake velmi velmi silne :)

Zverejnené

boze doll aj ja cem uz mat take zazitky ako ty :) byt doskriabany ako od tigrice hmm to co ty mas za orgace nejake velmi velmi silne :lol:

tak skus nabehnúť na tú svoju a aj keď povie nie, tak pokračuj a buď násilnícky

zaručujem Ti, že budeš nielen doškriabaný :)

Zverejnené

zlaty moj, nebude to mojimi orgazmami, to vtedy stiskam niecim inym...

doskriabany bol preto, lebo ho vzrusuje ked mu takto "ublizujem" :lol: ked uz vidim ze to ide nanho, tak donho zaryjem nechty, chytim ho pod krk a je hotovy hned :)

a podobne je to aj so mnou, ked ma chyti za krk alebo robi veci pekne natvrdo...

vcera to bola paradicka, mali sme izbu pre seba... niekolko hodin... a ja som z neho hotova... on vladze stale... :) .. po prvom si 5 minut oddychne a pokracuje sa... takto zvladnem aj 5 kol a samozrejme cim dalej tym viac vydrzi... a to mi stale hovori o tej svatoziare co ma nad hlavou ;)

btw, tie dva prispevky som tu mala presunute... to uz ani do "co ma dnes potesilo" nemozem dat nic s takouto tematikou, hmmm...

Zverejnené

doll,

no nehodia sa tie príspevky viac sem ? :lol:

téma ožila, v Potešení by tvoje potešenia zapadli medzi ostatné potešenia, a toto sú rozhodne a jednoznačne potešenia zo série Čo sa mi stalo - erotická verzia, možeš / môžeme ich rozpísať a debatovať o nich, čo by v Potešení dosť dobre nešlo ... hm ? :)

Zverejnené

dolphinka

nič proti tomu, ža ťa tieto príhody potešili, ale myslím, že príspevkom podobného zamerania bude lepšie v tejto kategórii. :lol:

Zverejnené

LOL doll ty si boss a kolko to mas rockov moja mala ? ;)

Pralinka dik za kompliment :lol: ;)

Tomasi: to nemozem spravit potom sa mozem rovno rozlucit to treba najprv pozistovat kto ma ake chutky v tomto ;)

Doll: hej viem ze stiskas :) :) Hmm doll ty by si mohla fakt spisat nejaku knizku a som prvy kto by si ju kupil to ti slubujem ;)

Hmm premyslam ci nepozbieram vsetky prispevky od doll a spravim z toho nejaku prirucku alebo knizku ;) Kto sa prida zarobime na tom ;)

Zverejnené

dollphinka, zaujíma ma jedna vec. vedia i tvoji partneri (aj bývalí, aj ten aktuálny : ) o tom, že sa vaše intímne zážitky objavujú v zápiskoch na internetovom fóre? a ak áno, súhlasia s tým?

pýtam sa zo zvedavosti, neber to prosím ako osobný útok. je to veselé čítanie : ) a prajem ti, aby si so svojim milencom bola rovnako spokojná i o 10 rokov. šetri ho trocha! :lol:

ak sa ti zdá moja otázka osobná (i keď po tom čo čítam, si to nemyslím), neodpovedaj na ňu, je to naozaj len moja zvedavosť.

Zverejnené

VALCIK...ziaden z mojich sucasnych a ani minulych partnerov nevie ze som tu regnuta... akoze nahoda je svina, to viem... ale tak no, vsak nic take nepisem.. :)

btw, tie ostatne mi mozu byt uz ukradnute, to boli zazitky s niekym z minulosti.... a vlastne ani neslo o priatela...

teraz su len tieto dva, respektive rozpisana diskusia na dva prispevky....so sucasnym...

a mimochodom, intimne zazitky, hmm, co ti ja viem? to keby sa tu rozpisem, tak to by inak vyzeralo, ale nemam potrebu, uz takto si pripadam uchylne ;) toto su len take mini postrehy, skratka toho vsetkeho co sa nasej doll prihodilo...

a nerozpisujem sa vzdy do temy co ma dnes potesilo, lebo to by bolo na kazdy den, a to mi pride uz trocha chore...aby to nevyzeralo ako chvalenie,alebo podobne veci...

ja to tu chcem len troska ozivit...

a co sa este tyka tych zazitkov co su rozpisane v tejto teme....tak po pravde :) ... to som bola este mlada, blba :lol: .. uz som skrotla

a JOUZIN, nie si jediny koho napadla ta knizka ;) uz to niekto "vpredu" spominal... a btw, za mesiac mam 23 rockov...

Zverejnené

heh za mesiac no do kelu ja za 6 mesiacov :lol: a hej viem napadlo to Nokiu tusim :)

Ale ta doll ty si riadna makacka :) Mozem si popytat obcas nejake konzultacie ked budem mat problem po tejto "sex" stranke ? Ale myslim to vazne ;)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov