chorche Zverejnené 7. Máj, 2007 Zverejnené 7. Máj, 2007 Ukludnila-neukludnila, co je zle na dobrom sexe, ved je maj, treba si uzivat!
doll Zverejnené 7. Máj, 2007 Autor Zverejnené 7. Máj, 2007 no...v maji tohto roku som sex este nemala :lol:
chorche Zverejnené 7. Máj, 2007 Zverejnené 7. Máj, 2007 Co? Som lepsi? Nie je mozne, kde to napisat! Tak to chytro hybaj dohnat! :lol:
doll Zverejnené 7. Máj, 2007 Autor Zverejnené 7. Máj, 2007 no keby si sledoval par dni dozadu moju situaciu tak by si mozno pochopili ked som si myslela ze sa to zlepsi tak stale nic... nooo, sice zajtra volny den, volny byt...tak neviem ci sa o nieco pokusim, nechcem vyzerat ako "nymfa" :lol:
chorche Zverejnené 7. Máj, 2007 Zverejnené 7. Máj, 2007 Moja situacia je permanentne na ***** a co? Ked je sanca, tak ju treba premenit. A vydalo.
doll Zverejnené 7. Máj, 2007 Autor Zverejnené 7. Máj, 2007 ...ojojoj....klud :lol: to zavana skor zufalstvom :)
chorche Zverejnené 7. Máj, 2007 Zverejnené 7. Máj, 2007 Tvoj klud zavana zufalstvom? hmm, tak tam to viazne! Ale ved pockaj, maj definitivne otvara brany vsetkym hormonom. :lol:
game Zverejnené 7. Máj, 2007 Zverejnené 7. Máj, 2007 menšia miera xatu je vyčerpaná. chorche, prečítaj si, ako doll písala, pár príspevkov dozadu, než budeš pokračovať v tejto téme diskusiu. si úplne mimo ako zvyčajne.
chorche Zverejnené 7. Máj, 2007 Zverejnené 7. Máj, 2007 Sakra, takze uz mozem napisat len to, co sa mi stalo. Skratka s jednou kamaratkou sme sa dohodli na caji u mna a nezostalo len pri nom....
phersu Zverejnené 18. August, 2007 Zverejnené 18. August, 2007 Včera som robil party ja a sedem kamošiek chlastalo sa tancovalo, jedlo zábava bola v plnom prúde.O desiatej zhruba skoro všetky vypadli a ostali sme iba ja a dve holky nazývajme ich slečna J. a slečna B.Išiel som si zapáliť na balkón a že za chvílu pôjdeme aj my dalej do baru sa baviť, lenže ako som dofajčil a pridem do obyvky tak tam veľke lubacky a vyzliekacky oni dve. Nie že by mi to vadilo ale v mojom byte a bezomna? Ale za chvilku sa zacali venovat aj mne a skoncili sme na bratovej manzelskej posteli :lol: potom sme sa presunuli zasa do obyvky. A nakoniec sme isli spolocne sa osprsit co nam aj patricne dlho trvalo. Ešte sa ma pýtali ci nemám kameru chceli sa natáčať, škoda že nemám :) a vo fotáku boli vybité baterky zrovna take vecer a ziadny záznam Celkom dobrý piatok norma splnená :)
Sniper Zverejnené 18. August, 2007 Zverejnené 18. August, 2007 Včera som robil party ja a sedem kamošiek chlastalo sa tancovaloTo ste boli skoro ako Snehulko a 7 trpazlíčiek :lol:
doll Zverejnené 8. Marec, 2008 Autor Zverejnené 8. Marec, 2008 dnesok bol...hmmm...vycerpavajuci? ;) .. ci ako to nazvat.. zacal pred piatou hodinou rannou, do skolicky sa muselo ist... poslal nas domov s tym ze na zajtra si pripravime nejake prace a odprezentujeme...tak okolo obeda som bola doma...to mi drahy volal ze dobehne nachvilu zo skoly, ... mamca vyslisala moje prosby a odisla k babke, a bejvak som mala sama pre seba... prisiel drahy, dostala som krasnu zltu ruzu, cokoladku a boku :)no a samozrejme som sa mu chcela podakovat, tak som ho strhla do postele :) a zacal maraton.... v kazdej izbe, na kazdom stole.. aj na novej linke ;) ... aj na balkone ;) ... aj pred rybkami ;) ... nevladzem :lol: a zajtra rano do skoly znova ;)
doll Zverejnené 22. Marec, 2008 Autor Zverejnené 22. Marec, 2008 Vcera sme skoncili u mojho draheho....velky dom, a on izba na tretom poschodi... tak sme nezalahali, a pustili sme film ;) po niekolkych hodinach ked som sa pobrala domov bol doskriabany akoby ho napadla nejaka tigrica :lol: :) :) a vcera pricestoval tato, po troch mesiacoch ho znova vidiet...juuuj ;)
Jovzin Zverejnené 22. Marec, 2008 Zverejnené 22. Marec, 2008 boze doll aj ja cem uz mat take zazitky ako ty :lol: byt doskriabany ako od tigrice hmm to co ty mas za orgace nejake velmi velmi silne :)
pralinka Zverejnené 22. Marec, 2008 Zverejnené 22. Marec, 2008 jezismarja jouzin tie tvoje komentare :) :) :lol:
tomassi Zverejnené 22. Marec, 2008 Zverejnené 22. Marec, 2008 boze doll aj ja cem uz mat take zazitky ako ty :) byt doskriabany ako od tigrice hmm to co ty mas za orgace nejake velmi velmi silne :lol: tak skus nabehnúť na tú svoju a aj keď povie nie, tak pokračuj a buď násilnícky zaručujem Ti, že budeš nielen doškriabaný :)
doll Zverejnené 22. Marec, 2008 Autor Zverejnené 22. Marec, 2008 zlaty moj, nebude to mojimi orgazmami, to vtedy stiskam niecim inym...doskriabany bol preto, lebo ho vzrusuje ked mu takto "ublizujem" :lol: ked uz vidim ze to ide nanho, tak donho zaryjem nechty, chytim ho pod krk a je hotovy hned :)a podobne je to aj so mnou, ked ma chyti za krk alebo robi veci pekne natvrdo... vcera to bola paradicka, mali sme izbu pre seba... niekolko hodin... a ja som z neho hotova... on vladze stale... :) .. po prvom si 5 minut oddychne a pokracuje sa... takto zvladnem aj 5 kol a samozrejme cim dalej tym viac vydrzi... a to mi stale hovori o tej svatoziare co ma nad hlavou ;) btw, tie dva prispevky som tu mala presunute... to uz ani do "co ma dnes potesilo" nemozem dat nic s takouto tematikou, hmmm...
game Zverejnené 22. Marec, 2008 Zverejnené 22. Marec, 2008 doll, no nehodia sa tie príspevky viac sem ? :lol: téma ožila, v Potešení by tvoje potešenia zapadli medzi ostatné potešenia, a toto sú rozhodne a jednoznačne potešenia zo série Čo sa mi stalo - erotická verzia, možeš / môžeme ich rozpísať a debatovať o nich, čo by v Potešení dosť dobre nešlo ... hm ? :)
Cactales Zverejnené 22. Marec, 2008 Zverejnené 22. Marec, 2008 dolphinka nič proti tomu, ža ťa tieto príhody potešili, ale myslím, že príspevkom podobného zamerania bude lepšie v tejto kategórii. :lol:
Jovzin Zverejnené 22. Marec, 2008 Zverejnené 22. Marec, 2008 LOL doll ty si boss a kolko to mas rockov moja mala ? ;) Pralinka dik za kompliment :lol: ;)Tomasi: to nemozem spravit potom sa mozem rovno rozlucit to treba najprv pozistovat kto ma ake chutky v tomto ;) Doll: hej viem ze stiskas :) :) Hmm doll ty by si mohla fakt spisat nejaku knizku a som prvy kto by si ju kupil to ti slubujem ;) Hmm premyslam ci nepozbieram vsetky prispevky od doll a spravim z toho nejaku prirucku alebo knizku ;) Kto sa prida zarobime na tom ;)
valcik Zverejnené 22. Marec, 2008 Zverejnené 22. Marec, 2008 dollphinka, zaujíma ma jedna vec. vedia i tvoji partneri (aj bývalí, aj ten aktuálny : ) o tom, že sa vaše intímne zážitky objavujú v zápiskoch na internetovom fóre? a ak áno, súhlasia s tým? pýtam sa zo zvedavosti, neber to prosím ako osobný útok. je to veselé čítanie : ) a prajem ti, aby si so svojim milencom bola rovnako spokojná i o 10 rokov. šetri ho trocha! :lol: ak sa ti zdá moja otázka osobná (i keď po tom čo čítam, si to nemyslím), neodpovedaj na ňu, je to naozaj len moja zvedavosť.
doll Zverejnené 22. Marec, 2008 Autor Zverejnené 22. Marec, 2008 VALCIK...ziaden z mojich sucasnych a ani minulych partnerov nevie ze som tu regnuta... akoze nahoda je svina, to viem... ale tak no, vsak nic take nepisem.. :)btw, tie ostatne mi mozu byt uz ukradnute, to boli zazitky s niekym z minulosti.... a vlastne ani neslo o priatela... teraz su len tieto dva, respektive rozpisana diskusia na dva prispevky....so sucasnym... a mimochodom, intimne zazitky, hmm, co ti ja viem? to keby sa tu rozpisem, tak to by inak vyzeralo, ale nemam potrebu, uz takto si pripadam uchylne ;) toto su len take mini postrehy, skratka toho vsetkeho co sa nasej doll prihodilo...a nerozpisujem sa vzdy do temy co ma dnes potesilo, lebo to by bolo na kazdy den, a to mi pride uz trocha chore...aby to nevyzeralo ako chvalenie,alebo podobne veci... ja to tu chcem len troska ozivit... a co sa este tyka tych zazitkov co su rozpisane v tejto teme....tak po pravde :) ... to som bola este mlada, blba :lol: .. uz som skrotla a JOUZIN, nie si jediny koho napadla ta knizka ;) uz to niekto "vpredu" spominal... a btw, za mesiac mam 23 rockov...
Jovzin Zverejnené 23. Marec, 2008 Zverejnené 23. Marec, 2008 heh za mesiac no do kelu ja za 6 mesiacov :lol: a hej viem napadlo to Nokiu tusim :) Ale ta doll ty si riadna makacka :) Mozem si popytat obcas nejake konzultacie ked budem mat problem po tejto "sex" stranke ? Ale myslim to vazne ;)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz