doll Zverejnené 28. Január, 2007 Zverejnené 28. Január, 2007 ano....kedze je forum plne sexuchtivych forumakov, bola som donutena, aby sa vytvorila nejaka ta temicka aj pre takychto :lol: takze citujem game: "dolliným chatovým zážitkom počnúc, výchovou dudojenky, nokiovými a werdovými prostestami pokračujúc - a všetko ostatné , čo sa "stalo komu v erotike" prosím SEM dufam ze nebudem jedina prispievajuca...co sa zazitkov tyka...a vy iba ako reagujuci na prihody ;) ako zazitok, na ktory len tak nezabudnem :) Nazov CHATA vybavila sa chatecka z hodiny na hodinu, no ale nechod, ved co budem doma tak som sla, prislo po mna avetko, a tam traja chlapi...poznala som iba jedneho z nich... a vravim "kurna chlapi, co sa s tolkymi chlapmi robit budem" ;) tak sa slo na chatu, mala izbietka, 4ludia a po dalsiu sa islo ci ma tam nenechali s jednym dotycnym osamote? zavtedy som vychlontala takmer liter vina...on pol litra brendy bratislavskej EDIT vsetci sa vratili, a ja zistim ze dievcina ktoru so sebou priviezli, ze ju poznam spolu sme vyrastali na konikoch...xixi,aka ironia a slo sa hrat flasa ale to by nebola doll aby brutalne neprovokovala ;) ani nechcite vediet ako navrhla som ze sa mozu davat akekolvek ulohy ci otazky a potom jeden chalan nevedel aku mi ma dat ulohu, tak som mu poradila, ze ci by ta vzrusilo keby sa zacnem bozkavat s tou kamoskou takze sa slo na to....fuuuuuh,haluuuuz a nerobila som jej iba to :) EDIT potom sa s tym skoncilo a zacali sa bavit o typicky chlapskych veciach sedela som na gauci vedla tej holciny...a vravim jej ako ich zaujmeme...tak som navrhla ze sa zacneme bozkavat vasnivo tak sme zacali...este hladenie...najprv jeden spozornel, potom druhy a potom aj treti...jaaaaj,tak som sa potom smiala ;) EDIT EDIT ANO, STRASNE SA HANBIM...ALE...NO...VED VIETE...TRPELA SOM DLHYCH 6 TYZDNOV...TAK SOM SA MUSELA VYBURIT
weirdo Zverejnené 28. Január, 2007 Zverejnené 28. Január, 2007 kriste doll ... s tebou na chate, to jak s modlivkou :lol: ... aj ja chcem ist ... :-)
doll Zverejnené 28. Január, 2007 Autor Zverejnené 28. Január, 2007 tak toto porovnanie este nepoznamobjasni mi situaciumodlivka? viem co to je, ale neviem si seba predstavit v tej ulohe, takze? :lol:
game Zverejnené 28. Január, 2007 Zverejnené 28. Január, 2007 nerada sa miešam, ehm :lol: ... predpokladám, že to bolo asi toto : " Veľmi zaujímavé je rozmnožovanie modliviek. Pretože modlivky napádajú všetko, čo sa hýbe, samičkám často padne za obeť aj vlastný samček, ktorému vyrušené samičky neraz odhryznú hlavu a vzápätí ho celého zjedia. " modlivka :)
doll Zverejnené 28. Január, 2007 Autor Zverejnené 28. Január, 2007 az tak daleko som zatial nepokrocila :) :lol: ...nahodou, moja starostlivost je ukazkova nie, hlavy zatial este neodtrhavam... :)
weirdo Zverejnené 28. Január, 2007 Zverejnené 28. Január, 2007 no ja viem, ale modlivky maju riadne vysoku spotrebu samcekov :lol: a to odhryznutie hlavy som myslel tiez, ale nie ako vyrusenie, ale z vasne :)
doll Zverejnené 28. Január, 2007 Autor Zverejnené 28. Január, 2007 aaale....ja zas nemam velku spotrebu samcekov :lol: kurna, to co toto...aku mate zvratenu mienku o mne :)
weirdo Zverejnené 28. Január, 2007 Zverejnené 28. Január, 2007 staci precitat prispevky za posledny mesiac :lol:
Nokia Zverejnené 28. Január, 2007 Zverejnené 28. Január, 2007 doll, by si mohla spisat tvoje zazitky a vydat to ako knizku (samozrejme pre citatelov nad 18 rokov)budes uspesnejsia ako daniele steel :lol: :)
nutrinka Zverejnené 28. Január, 2007 Zverejnené 28. Január, 2007 zajednávam si jeden výtlačok, lebo toto pôjde na dračku :lol:
doll Zverejnené 28. Január, 2007 Autor Zverejnené 28. Január, 2007 ste zlí :lol: btw...naco vydavat a mat velke naklady....kurna,tu to mam zadarmo...hmm,sice bez zisku :)
Nokia Zverejnené 28. Január, 2007 Zverejnené 28. Január, 2007 Dudojenka ty necitaj, to je az nad 18 :lol: Doll, tak ty pis, ja budem distribuovat a zisk si rozdelime :)
game Zverejnené 28. Január, 2007 Zverejnené 28. Január, 2007 dudojenka, je po 22:00 - nečítať a marš ! :lol: Nokia, houbelec !!! je to na našom fóre, tak žádné také !!! ts ! :) :)
nutrinka Zverejnené 28. Január, 2007 Zverejnené 28. Január, 2007 mrkviak, tak toto bol ten tvoj veľký nápad na podnikanie... :lol:
Sniper Zverejnené 28. Január, 2007 Zverejnené 28. Január, 2007 Myslím že nastal ten správny čas vytĺcť z tohto webu nejaké prachy.
doll Zverejnené 29. Január, 2007 Autor Zverejnené 29. Január, 2007 myslím ze nastal cas ukoncit tuto debatu a skoncovat s chatom :lol: lebo uz sa bavite o mne bezo mna
game Zverejnené 29. Január, 2007 Zverejnené 29. Január, 2007 nuž takto ... xatujeme, to je pravda ... ale ! v absolútne dobrej veci : ty si budeš popíjať, užívať, chodiť na chaty, potom o tom napíšeš .... čiže samé dobré veci .... :lol: dudojenka to čítať nebude, je ešte moc mladá ... ehm ... ;) Nokiu vystrnadíme, si myslí, že on bude zarábať ... pchce ! :) a zbytok nechaj na nás ... no ... a je to :)
doll Zverejnené 29. Január, 2007 Autor Zverejnené 29. Január, 2007 no no no...ale ved pocitajme....stale je lepsie dat prachy zo zisku jednej osobe /chap Nokiu/ nez to delit medzi xy ludi z fora :lol: a to mi nevyhovorite, na pocty mam vysku :)
game Zverejnené 29. Január, 2007 Zverejnené 29. Január, 2007 ja viem, že už tu nejaký moderátor príde spraviť poriadok :lol: ale akých " xy ľudí z fóra " ?! :)
doll Zverejnené 29. Január, 2007 Autor Zverejnené 29. Január, 2007 xy ludi z fora.....ty game, axel, nut .. a bohvie kto by si este narokoval vy ste tí, co ma chcu ozebracit i o to posledne :lol:
doll Zverejnené 29. Január, 2007 Autor Zverejnené 29. Január, 2007 spravila som jeden velky EDIT toho dlhocizneho prispevku, a mojich zazitkov z weekendu bolo to mozno iba pre oci forumakov, ktorych poznamje mi jasne ze si to precitalo xy dalsich ludi, ale ide mi o to, aby si to nahodou neprecitali osoby ktorych by to ranilo tot vsjo
Nokia Zverejnené 29. Január, 2007 Zverejnené 29. Január, 2007 mrkva nectes nevis, toto bola chvilkova inspiracia :) doll spravne, nedelit sa s nimi, pekne to rozbehneme, a rozdelime sa, budem charakter, pojdem napoli :) ;) game a ty ma nechaj podnikat, ked budem bohaty budem vas tu sponzorovat ;) ;) :lol:
Duda Zverejnené 31. Január, 2007 Zverejnené 31. Január, 2007 Jaká mladá erotické filmy sa môžu pozerať už od 15 :lol: (všímam si tie tváričky hore na telke) Takže čo sa mi dneska stalo : Dostala som vysvedčko a som nadmieru spokojná!!!
phersu Zverejnené 31. Január, 2007 Zverejnené 31. Január, 2007 Sakra mi ho dostávame až zajtra bo mali strach, že keby ho dali dnes tak zajtra nikto nepríde do školy :lol: Inak čo si mala z kreslenia a z spievania :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz