doll Zverejnené 2. Február, 2007 Autor Zverejnené 2. Február, 2007 ale nesulozi vo velkom ani nic podobnekde som pisala ze sa sulozili...ty zas vidis to co by si rad videl :lol: a to ste kde odstavili to afto...vsak ked chcem mat nerusene chvilky neparkujem pred policajnou stanicou :)
phersu Zverejnené 2. Február, 2007 Zverejnené 2. Február, 2007 Dnes bola zlatá tequila, pomaranč a škorica a všetko na priatelkinom tele hmm zopakoval by som si to
phersu Zverejnené 2. Február, 2007 Zverejnené 2. Február, 2007 Jasne že bruško tam je to naj nasjkôr ja jej potom ona mne a potom sme akosi už na tequilu nemysleli. Teraz ma napadla aj ina variácia kde by sa dala dať tá tequila, ale to radšej nie. Bože čo by ste si o mne pomysleli
doll Zverejnené 2. Február, 2007 Autor Zverejnené 2. Február, 2007 ja chcem tu variantu pocut :lol: co si o tebe budeme mysliet?len to, ze mas rad vsetko co suvisi so sexom s hrajkanim sa :) btw...uz si snad nebudu mysliet nic horsie nez o mne :)
Ajk Zverejnené 2. Február, 2007 Zverejnené 2. Február, 2007 ... nalial jej to rovno do posvy a dracim jazykom vylizal az do poslednej kvapky, pricom drsnym jazykom drazdil klitoris... to si chcela pocut? :lol: :) :)
phersu Zverejnené 3. Február, 2007 Zverejnené 3. Február, 2007 :) :lol: Nie to neni ono aj keď je to zaujímavé, hmm a kam by mi to ona naliala heh? To čo mám na mysli skôr patrí do témy čo vás rozosmialo, alebo nejaké blbosti, ale no dobre. Som mal na mysli, že jej to nalejem do riťky a keď si ona prdne to by bolo akože ako gejzír veľryby a ja by som chytal tie kvapky tequili. :)
Ajk Zverejnené 3. Február, 2007 Zverejnené 3. Február, 2007 :lol: ;) :) ale to je originalne :) dvaja mierne alkoholom povzbudeny chytajuci kvapky... to musi byt celkom haluz ;)
doll Zverejnené 3. Február, 2007 Autor Zverejnené 3. Február, 2007 AJK nalial jej to rovno do posvy a dracim jazykom vylizal az do poslednej kvapky, pricom drsnym jazykom drazdil klitoris... to si chcela pocut?;) tak nejak by som si ja predstavovala aby zo mna bola pita tequila :lol: PHERSU hmm a kam by mi to ona naliala hehnejde o to kam by ti to naliala, ale z ktorej casti tela by to lizala :) snad nemusim podrobne rozoberat :)
weirdo Zverejnené 3. Február, 2007 Zverejnené 3. Február, 2007 asi by ju aj jedno aj druhe riadne stipalo, pricom chlast v prdelke ta strasne ozere. mladi Fini, ked nemaju na chlast, kupia daku ploskacku, paklik tamponov, napiju ich tou vodkou a potom si ich strcia do prdele. potom su zjeti ako rite.
doll Zverejnené 4. Február, 2007 Autor Zverejnené 4. Február, 2007 hmm...no a kto sa mi pochvali s niecim nezvycajnym,...hmm? napr taky rozhovor cez webkamerku... /a nielen rozhovor/ :lol: nooo?von s tym...nehanbite sa...kurna :) pripadne nejake "home videjko" ...hmm?dali by ste sa nahovorit?
Ajk Zverejnené 4. Február, 2007 Zverejnené 4. Február, 2007 webcameru mam, no chyba mi druha strana :lol: ps. z natacania sameho seba som uz vyrastol :)
doll Zverejnené 4. Február, 2007 Autor Zverejnené 4. Február, 2007 ty si blazon ze sam seba :) ja som mala na mysli s partnerkou :lol: ci ste sa natacali pripadne fotili,hmm?
doll Zverejnené 17. Február, 2007 Autor Zverejnené 17. Február, 2007 aaano....nastal konecne mnou dlho ocakavany ples...a s tym spojene aj plesanie :) nic hodne tvorby dalsej naucnej literatury sa nekonalo klasika:- na private som s kamoskou dala flasu vina- na mieste cinu: ----- ako prve k baru ;) ... xy mochit /podotykam dvojite vodky v nich/ ----- dosli sme do haly, doprostred parketu a cudovali sme sa preco kazdy sedi a cumi...a to sme si uvedomili ze stojime na mieste, kde sa prave chystala tancovat nejaka typkyna tango /ako sucast programu vecera/...hehe ;) ----- zbystrili sme nasho pana profesora z informatiky, uplny nunak, tak sme sa vrhli nanho....v ramci vsetkej pocestnosti ----- zacali hrat sladaky...tak pribehli spoluziaci :lol: ----- objavili sme na poschodi malicku miestnost kde bol dj...takze ja s kamoskou hned ukecavacky ze chcem aby zahral totok tamtok...ehm,kto by odolal slecnam v satickach a vystrihu ;) ----- samozrejme sme si dali zahrat nieco "provokativne" a urobili sme podivanou pre chlapske oci....a bonus, sli sme na stol tancovat :) ----- dosiel profesor, a ked nas videl, tak......nas povzbudzoval ;) ----- splasil ma nejaky mega cestovatel, hucal do mna par minut....ale aspon som mala zadarmo pitivo ;) ----- o tretej sa slo do vedlajsej disky, klub....a tam sa to sprvoti roztocilo, vyzula som sa,nedalo sa vo vysokych botach...a tam si ma splasil dalsi typek....ale inak ten stal za hriech /ale preco ja vzdy narazim na starsich nez 30rokov, kua...) AKO SAMI VIDITE, DOLL SA STAVA UMIERNENOU, ZDRZANLIVOU ZENOU ;)
Polaris Zverejnené 6. Marec, 2007 Zverejnené 6. Marec, 2007 No neeeeee...nasa DOLL vaaaaaaaaaliiiiiiiiiiiiiii :lol: :) :)
doll Zverejnené 6. Marec, 2007 Autor Zverejnené 6. Marec, 2007 uz nemam za potreby robit takyto bordelmam pri sebe niekoho, iba pre ktoreho mam oci a na kom mi zalezi a ked tak citam toto tu, tak krutim iba hlavou :lol:
Sniper Zverejnené 6. Marec, 2007 Zverejnené 6. Marec, 2007 Za dva týždne sem pozriem, mám pocit že tu nájdem opäť niečo nové :lol:
doll Zverejnené 6. Marec, 2007 Autor Zverejnené 6. Marec, 2007 nenajdes, sa mozme aj kludne stavit :lol:
Polaris Zverejnené 4. Apríl, 2007 Zverejnené 4. Apríl, 2007 Ja ti verim Doll :) Sak uz ta akotak poznam :lol: Nech vam to vyjde spolu ;) A dufam, ze bude rovnako vykonny ;) Drzim palcoky :)
doll Zverejnené 4. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 4. Apríl, 2007 POLARISvdaka :) no, AXEL, skoda ze sme sa nestavili :) kuk ako som sa ukludnila :lol:
Polaris Zverejnené 4. Apríl, 2007 Zverejnené 4. Apríl, 2007 To este nic neznamena :lol: Nikdy clovek nevie, ze co bude nasledovat.....mozno za chvilku vybuchnes a za chvilku nam napises zdalsie zazitky :)
game Zverejnené 4. Apríl, 2007 Zverejnené 4. Apríl, 2007 kuk ako som sa ukludnila :lol: ... mozno za chvilku vybuchnes a za chvilku nam napises zdalsie zazitky :) no ... taký menší granátik aspoň ... ;) lebo je tu až moc veľký kľud, to je až podozrivé :)
Polaris Zverejnené 4. Apríl, 2007 Zverejnené 4. Apríl, 2007 Vsak to je dobre...niekedy treba aj idylicke chvilky :lol: No a Doll to myslim ze prospeje ;) :) Joking :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz