Sniper Zverejnené 20. Február, 2008 Autor Zverejnené 20. Február, 2008 Bol výpadok servera, ktorý poškodil tabuľku príspevkov. Podarilo sa mi ju "zrenovovať" teraz pre istotu optimalizujem a zálohujem databázu a malo by byť všetko OK.
Sniper Zverejnené 12. November, 2008 Autor Zverejnené 12. November, 2008 K tým výpadkom za posledné dva dni... keby fórum vypadávalo s hláškou toobusy tak mi to hláste, na ICQ, alebo do SS. Vypol som chat, ktorý eventuálne mohol spôsobovať záťaž (aj keď si to nemyslím). Hosting u terajšieho providera onedlho končí, možno by nebolo od veci nájsť iné riešenie. Aj keď to bude možno finančne náročnejšie.
Cactales Zverejnené 12. November, 2008 Zverejnené 12. November, 2008 Pred chvíľou to vypadlo znovu, takže s chatom to nebude súvisieť.
game Zverejnené 12. November, 2008 Zverejnené 12. November, 2008 celý večer v pohode, pred chvíľkou na minutku vypadlo.
game Zverejnené 13. November, 2008 Zverejnené 13. November, 2008 práve som pár sekúnd nemohla kliknúť na nič, vyhadzovalo že stránka sa nedá nájsť - netrvalo to dlhšie ako desať pätnásť sekúnd.
lopata555 Zverejnené 14. November, 2008 Zverejnené 14. November, 2008 No v poslednej dobe mi to vypadáva každú chvíľu.
game Zverejnené 14. November, 2008 Zverejnené 14. November, 2008 práve som pár sekúnd nemohla kliknúť na nič, vyhadzovalo že stránka sa nedá nájsť - netrvalo to dlhšie ako desať pätnásť sekúnd.po chvíli sa to zopakovalo, zasa na pár sekúnd, a potom už nič dnes to ešte nevypadlo ani raz edit. prechválila som to - presne na desať sekúnd to vypadlo : )
Sniper Zverejnené 14. November, 2008 Autor Zverejnené 14. November, 2008 V každom prípade zrejme prejdeme na iný hosting, už som nad tým dlho uvažoval.Takéto výpadky si všimli majitelia viacerých webov.
valcik Zverejnené 15. November, 2008 Zverejnené 15. November, 2008 pred chvíľou znova, too busy. približne na 60 sekúnd. ..napadlo ma, že nám tu možno máta digitálny duch zosnulého Sulyho, ten mal takéto vrtochy.. :lol:
aljak63 Zverejnené 15. November, 2008 Zverejnené 15. November, 2008 Aka ironia :lol: dal som si zobrazit temu Vypadky Fora a prave mi vypisalo ze forum nieje dostupne lebo je toobusy :)
game Zverejnené 15. November, 2008 Zverejnené 15. November, 2008 s prestávkou pár minút znovu dvakrát za sebou na pár sekúnd, aj čas je podobný ako včera mne v posledné dni len vypíše, že stránku nemožno nájsť :lol: včera po tých dvoch krátkych výpadkov navečer žiadne ďalšie u mňa neboli
chrust Zverejnené 22. November, 2008 Zverejnené 22. November, 2008 Dnes bol tiež výpadok,ale čo je pozitívne,fungovalo oznámenie,že je to technická "výluka" .... a ešte pozitívnejšie bolo to,že bol aj oznámený čas,za ktorý by sa malo dať stránku načítať /20 min/.Či za ten čas to skutočne fungovalo už potvrdiť nemôžem,lebo som sa venoval inej činnosti :lol:
Sniper Zverejnené 22. November, 2008 Autor Zverejnené 22. November, 2008 O tomto výpadku neviem keďže som bol celý deň mimo. Pred chvíľou mi opäť vyhodilo hlášku too busy. Už to neriešim. Hosting u terajšieho providera končí 19.12.2008, do tej doby sa presťahujeme k inému providerovi. Budú to síce galeje nakopírovať 1 GB dát a nastaviť uploadnuté databázy ale nič sa nedá robiť. Ako inak táto nemilá situácia zostáva len na mne a vôbec nemám na to chuť. Čo konkrétne oznamoval ten 20 minútový výpadok?
Nokia Zverejnené 22. November, 2008 Zverejnené 22. November, 2008 no dnes mi uz minimalne 15 krat za poslednu polhodinku hodilo hlasku too busy :lol:
Desdemona Zverejnené 22. November, 2008 Zverejnené 22. November, 2008 Mne vyhadzuje too busy pravidelne aspoň raz za deň... :lol:
Sniper Zverejnené 22. November, 2008 Autor Zverejnené 22. November, 2008 Založil som novú tému, aktuálnu k terajšiemu stavu aj s anketou. Takže diskusia sa môže presunúť tam.
Sniper Zverejnené 7. Apríl, 2009 Autor Zverejnené 7. Apríl, 2009 :lol: 4. 4. 2009 asi 15 minút po polnoci bol výpadok Fóra, ktorý trval asi hodinu (archív dostupnosti môžete vidieť na tejto stránke), čo bol neobvykle dlhý a podozrivý výpadok. Narýchlo som skontroloval aj iné stránky a keďže výpadok mali okrem iných stránok aj spoločnosti websupport.sk a domains.sk a ku ktorým sa pridal aj server dsl.sk tak som predpokladal, že to nebude obyčajný výpadok, ale nejaký problém u Dial Telecomu. Dnešná správa na dsl.sk potvrdila moje tušenie, bol zorganizovaný útok na serverhousing Dial Telecomu, ktorý preťažil sieť a stránky vypadli. V článku sa píše o viacerých výpadkoch, nás sa týkal ten, ktorý bol 4. 4. 2009 ktrátko po polnoci.
littlewitch Zverejnené 7. Apríl, 2009 Zverejnené 7. Apríl, 2009 Tento vypadok bol zaznamenany nielen na .sk portaloch,ale taktiez vypadlo aj cesko-slovenske hudobne forum,takze je dost mozne,ze to bol vypadok vacsej plochy..
Sniper Zverejnené 27. Apríl, 2009 Autor Zverejnené 27. Apríl, 2009 V posledných dňoch si všímam drobné výpadky najmä vo večerných hodinách, ktoré trvajú krátko, pár sekúnd nanajvýš minútu, určite ste si ich aj vy všimli.. Problém nie je s FSP, ani s providerom, všetky tieto výpadky sa týkajú Dial Telecomu ako sa spomínalo vyššie. Vraj sa to rieši.
lopata555 Zverejnené 25. December, 2009 Zverejnené 25. December, 2009 dneska ma stále vyhadzuje z fóra a mám len bielu obrazovku ... čím to je ? aj keď viem že sem to asi nepatrilo :lol:
Cactales Zverejnené 26. December, 2009 Zverejnené 26. December, 2009 Išlo zrejme o problém na strane servera. Dnes sa to už nevyskytlo?
lopata555 Zverejnené 26. December, 2009 Zverejnené 26. December, 2009 Dneska všetko šlape ako hodinky :lol:
lopata555 Zverejnené 24. Január, 2010 Zverejnené 24. Január, 2010 Mne ide divne, už včera tak išlo :lol:
Sniper Zverejnené 24. Január, 2010 Autor Zverejnené 24. Január, 2010 No to viem, že už včera večer to blblo, ale išiel som preč tak som nič neriešil. Dnes okolo obeda som na chvíľu bol na nete a išlo to tak pomaly, že som to vzdal a vidím, že ani teraz to nie je o nič lepšie. Problém bude na strane servera, ale zatiaľ neviem aký.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz