Skočiť na obsah

Hudba a nálada

Odporúčané príspevky

Zverejnené

ten vysávač mi pripomenul... vskutku je to pre niekoho rajská hudba.

kedysi v praveku som mala kamarátku, ktorej malý zaspával zásadne pri zapnutom vysávači... :)

prišli na to náhodou, bábo nie a nie spať, už ho uložila xkrát, už musela niečo ísť robiť, tak si povedala, nech si teda poplače, aspoň izbu povysávam... zapla vysávač, a behom chvíľky malý prestal plakať, najprv sa zľakla, či ho to nevydesilo či čo sa mu stalo - kdeže, malý v okamihu zaspal.

hudba má rôzne podoby : )

• Pred 3 rokmi...
Zverejnené

včera padlo do nálady nahrávanie jednej piesne Symfonickým orchestrom Parížskej opery... jedno z najstarších hudobných telies,
založil ho roku 1672 dvorný skladateľ Ľudovíta IX. Jean-Baptiste Lully... funguje dodnes, najprestížnejší orchester Francúzska.
O pánovi Lullym už za jeho života bežal aforizmus: každý vie zložiť 7 nôt - operu len pán Lully.

tak som si pozrela, ako vzniká zápis skladby, svet, ktorý priveľmi človek nevidí ...
pozerať treba s naklonenou hlavou, ale mobil sa dal otočiť :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov