game Zverejnené 24. Február, 2017 Zverejnené 24. Február, 2017 ten vysávač mi pripomenul... vskutku je to pre niekoho rajská hudba.kedysi v praveku som mala kamarátku, ktorej malý zaspával zásadne pri zapnutom vysávači... :)prišli na to náhodou, bábo nie a nie spať, už ho uložila xkrát, už musela niečo ísť robiť, tak si povedala, nech si teda poplače, aspoň izbu povysávam... zapla vysávač, a behom chvíľky malý prestal plakať, najprv sa zľakla, či ho to nevydesilo či čo sa mu stalo - kdeže, malý v okamihu zaspal. hudba má rôzne podoby : )
game Zverejnené 6. September, 2020 Zverejnené 6. September, 2020 včera padlo do nálady nahrávanie jednej piesne Symfonickým orchestrom Parížskej opery... jedno z najstarších hudobných telies, založil ho roku 1672 dvorný skladateľ Ľudovíta IX. Jean-Baptiste Lully... funguje dodnes, najprestížnejší orchester Francúzska. O pánovi Lullym už za jeho života bežal aforizmus: každý vie zložiť 7 nôt - operu len pán Lully. tak som si pozrela, ako vzniká zápis skladby, svet, ktorý priveľmi človek nevidí ... pozerať treba s naklonenou hlavou, ale mobil sa dal otočiť :)
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz