doll Zverejnené 1. Júl, 2007 Zverejnené 1. Júl, 2007 To by si neverila, na čo sa dá na takom nevinnom stretku natrafiť . no ja mozem iba potvrdit...trochu by som to opravila...."to by si neverila na KOHO sa da na takom stretku natrafit" :) :lol:
doll Zverejnené 1. Júl, 2007 Zverejnené 1. Júl, 2007 no to stretko co sme mali v TN spolu, tak to nemyslim :) ale uz som ticho...uz ani slovko nepoviem :lol:
phersu Zverejnené 1. Júl, 2007 Zverejnené 1. Júl, 2007 To by si neverila, na čo sa dá na takom nevinnom stretku natrafiť :) Tak veru, tak. Presne tak stretka su paradicka :lol:
gowinda Zverejnené 1. Júl, 2007 Zverejnené 1. Júl, 2007 No tak to si potom ešte nebola na žiadnej akcii z netu :lol: AXEL, nebola a ani ma to neláka, ako som už povedala... nie sme predsa každý rovnaký, čo sa páči tebe, nemusí sa mne ... nemám rada zhluky cudzích, nie preto, že sa hanbím alebo mám neaké komplexy, proste mám voči takýmto zhlukom velkú averziu, nebavila by som sa a ani so mnou by sa nik
phersu Zverejnené 1. Júl, 2007 Zverejnené 1. Júl, 2007 pokým si ich pamätáte :lol: :) no comment ;) :) nemala si toľko tej minerálky vypiť ;)
Sniper Zverejnené 1. Júl, 2007 Autor Zverejnené 1. Júl, 2007 gowinda: Je jasné že ja tiež nerád chodím na stretká, kde nikoho nepoznám. Ale z tunajšej svorky poznám defacto všetkých, takže stretnúť sa na stretku nie je problém :lol: Určite ani ty by s tým nemala problém :)
gowinda Zverejnené 1. Júl, 2007 Zverejnené 1. Júl, 2007 AXEL, nemala by som tam problém ísť, v tom zmysle, že by som sa hanbila alebo čo ... jednoducho voči tomu, koho nepoznám, nasadím obranné štíty, či už tým čo poviem alebo čo urobím a to nie je luďom príjemné, o tom viem. fakt takéto záležitosti nevyhladávam, nie som taký typ. s tými, s ktorými sa poznám, sa predsa stretnem hockedy ale za nickmi, to nie ... napríklad aj odtialto - nepoznám nikoho, jedine STYPTIC-a, môj soulmate :lol: aj to som ho tu dotiahla ja :)
Sniper Zverejnené 1. Júl, 2007 Autor Zverejnené 1. Júl, 2007 gowinda no však nevravím že máš ísť niekam kde nikoho nepoznáš. Však počkaj, keď tu budeš na FSP 3-4 mesiace aj sama sa budeš pýtať :) AXEL, nepoznám nikoho, jedine STYPTIC-a, môj soulmate :lol: aj to som ho tu dotiahla ja :)To je kto? On je tu zaregistrovaný?
gowinda Zverejnené 1. Júl, 2007 Zverejnené 1. Júl, 2007 ano, dáke dva tri dni tu je .. pýtať sa určite nebudem, chodila som na dosť chatov aj fór, tak viem posúdiť, sa predsa poznám. nevšimla som si, že by tu bol niekto, s kým by som sa túžila stretnúť
Sniper Zverejnené 2. Júl, 2007 Autor Zverejnené 2. Júl, 2007 ano, dáke dva tri dni tu je .. jj, už som si všimol :) s kým? :lol: Len aby toto Nokia nebral ako ťažkú urážku :) ;) gowinda viem o čom hovoríš. Ja som kedysi chodil na stretká z TXT Fóra (7-8 rokovo dozadu). Zo začiatku to bolo super ale potom sa mi to zunovalo. Boli to však dobré akcie, ale už stačilo. Možno preto lebo boli každý mesiac. FSP funguje 16 mesiacov a doteraz sme mali iba jedno veľké (výročné) a niekoľko menších (jedno chatové). Dobre bolo ;)
gowinda Zverejnené 2. Júl, 2007 Zverejnené 2. Júl, 2007 AXEL, no čo už, niekto má také akcie rád, niekto nie ... a hen smajlík ako urážku? myslím, že nikoho by nemalo uraziť, čo si o ňom myslí neznámy človek :) ... šak aj ja som len "ojazdená škodovka" a žijem, dokonca aj z domu vychádzam :lol:
sumeru Zverejnené 4. Júl, 2007 Zverejnené 4. Júl, 2007 jeziiiiiiiiis, tak toto bolo dobre!!!! Odvolavam sa na horeuvedene tvrdenie, ano? Verim, ze sa Nokia neurazil, pretoze by si mu, draha disco-volaco, musela siahat aspon po clenky... ale aj to by si asi privysoko rubala! :lol: Ale uz vieme, ze mas bohatych rodicov... a ake vedenie ti to zaobstarali? Opticke kable tahane az z Marsu? nebavila by som sa a ani so mnou by sa nik To vies z vlastnej skusenosti, praaavda? Pretoze ak sa v reale prezentujes tak, ako tu... tak ani nepotrebujes paprce, aby si ich spocitala, co?
gowinda Zverejnené 4. Júl, 2007 Zverejnené 4. Júl, 2007 SUMERU, a čo keď mám bohatých rodičov? sa mám za to hanbiť? môžem byť na nich jedine tak hrdá a do konca života vďačná, že som práve na takých mala šťastie a nemyslím to len z materiálneho hladiska, predstav si ... hey, a to druhé čo si sa pýtala, tak viem to z vlastnej skúsenosti, inak by som to asi nenapísala, nie? ... ja nepotrebujem mať okolo seba tlupy ludí
Nokia Zverejnené 5. Júl, 2007 Zverejnené 5. Júl, 2007 mna sa neda urazit, ja mam imunitu voci takym ludom :lol: :)
Sniper Zverejnené 5. Júl, 2007 Autor Zverejnené 5. Júl, 2007 Ukľudnite sa. Je úplne jedno kto kam chodí chlastať a s kým. Že Nokia? :lol: :)
sumeru Zverejnené 5. Júl, 2007 Zverejnené 5. Júl, 2007 disko-volaco isteze si kludna, pretoze ty patris medzi ludi, co sa na vtipe smeju trikrat, vsak? ale inaaaak.... ako trafena huska a podobne, ze? to je take "řčení"... "bohaty rodicia - dlhe vedenie"... a tie tlupy okolo teba... no, tazko predstavitelne, aj napriek tomu, ze mam bohatu fantaziu. Skor si viem predstavit situaciu: na stretku bude aj gowinda? echm, no, pozriem do diara... jaaaaaj, uz nieco mam, sak nabuduce, ano? AW Nahodou to nie je jedno, vies? :lol: Ledaze by si clovek chcel niekedy potrapit traviaci trakt a prezvracat akciu, echm echm.
chorche Zverejnené 11. Júl, 2007 Zverejnené 11. Júl, 2007 Stretka z netu su vacsinou skvele, zasa sme mali jednu mensiu akciu a vyborne sme sa zabavili, same smiechoty, akcia ako vysita!
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz