Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Mám 37,6°C a toto asi nebude dobre. Musím vypiť veľa čaju nadopovať sa céčkom a vypotiť sa. Zajtra ráno snáď budem OK.

Do **** zrovna teraz ochoriem, keď to najmenej potrebujem! Zaujímalo by ma ktorý **** má na svedomí tieto zákony schválnosti!

Zverejnené

Nechápem, ste tu rok a pol a ešte doteraz ste nepochopili môj zmysel pre čierny humor. Toto skutočne nechápem.

prisambohu som dufal, ze to povies :lol: veril som ti, Axel :)

Zverejnené

No aspoňže tak :lol:

OK idem sa napiť čaju a dať si paralen. A vypotiť sa. Zajtra ráno uvidím čo ďalej.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

mala som zapal obliciek, tyzden som s tym lezala na kramaroch na infuzkach, dnes som bola na kontrole a doktorky si len tak pokyvkavali hlavami a hovorili si : " to nie je sranda s tymito oblickami" a poslali ma na viacero vysetreni, ktore povodne neboli v plane. Som hypochonder ako hovado, mam strach, ze skoncim na dialyze. Moj osetrujuci lekar ma upoozornoval na to, ze ak sa to poriadne nedolieci je tu aj tato moznost... :lol: sakra, snad ne...

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

No asi chrípka na mňa lezie. Dúfam že Aspirín pomôže, ešteže nemám školu tento víkend.

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

je mi uplne nahovno, v noci som mal 39,4 bolia ma klby, hlava, oci, grcam cely den, ak mam zazit este jednu taku noc tak si volam lekara.

Zverejnené

toho si zrejme už volať mal - vo veľkom začína zúriť chrípka.

Zverejnené

ja viem ale ja volam lekara len ked mam smrt na jazyku. este vcera rano som bol v meste a na obed to prislo ako blesk z jasneho neba. behom hodiny boa.

Zverejnené

aj mna, a priedusky tiez. zase nejaka krepa viroza a ja budem na PNke. kwa.

Zverejnené

no do faka. mam zapal hornych dychacich ciest, som na 2 antibiotikach a asi 6 dalsich liekoch ... som chory 4ty krat od polky novembra .. to snad nie.

Zverejnené

Moja mladá má to isté od Silvestra. Ale ja som to od nej (ešte) nechytil :lol:

Ale od východu ide chrípka takže uvidíme čo bude.

Zverejnené

Nedávno mi kardiologička čosi našla, čo tam nebolo (ani neviem čo, ale vraj nič vážne) a že to mohlo súvisieť s prechladnutím predtým, tak mi robila výter z krku a poslala na odber krvi... Krv v poriadku, ale včera som sa dozvedel o výsledkoch toho výteru: som hrdým hostiteľom nejakého streptokoka či kerej pliagy a som na penicilíne... aspoň že mi nič takto navonok nie je, keď už človek musí užívať antibiotiká...

Zverejnené

no ja s prestavkami berem antibiotika od oktobra, fyzicky sa citim uzasne, akurat mam v sebe nejakeho koka :lol: myslim ze dokonca dvoch roznych :)

Zverejnené

kdeze od vychodu. uz je u nas. :lol: teraz som nariekal v posteli dva dni. vyse 39, antibiotika, antiemetika, dehydrovany som jak prasa. nic moc zazitok.

Zverejnené

Takže aj z juhu to ide ;) To vyzerá na epidémiu :)

som hrdým hostiteľom njakého streptokoka či kerej pliagy a som na penicilíne...

mam v sebe nejakeho koka ;) myslim ze dokonca dvoch roznych :)

Po zhliadnutí filmov Resident Evil a O 28 dní by som odporúčal vás dvoch pre istotu utratiť ;) :lol:
Zverejnené

Moja mladá má to isté od Silvestra. Ale ja som to od nej (ešte) nechytil :lol:

Takze z vychodu hej :) to myslis ako odo mna vsak ;) HEHE ja som sa z nej uz dostal nastastie :)

Zverejnené

Po zhliadnutí filmov Resident Evil a O 28 dní by som odporúčal vás dvoch pre istotu utratiť :) :lol:

axel za prve nieje to prenosne a za druhe, vela pozeras filmy...bacha ked ta bude tlacit na hrudniku, aby ti nevyliezol votrelec z hrude :)

Zverejnené

Sakra,mám angínu,i keď nie s horúčkami,ale predsa,občas mi bolo cez deň dosť na prd :lol: ...no a ďalšie lieky...

Zverejnené

No,tak dnes je už situácia lepšia,i keď mám stálo sucho v ústach,ale hlava ma bolí menej a už aj hrdlo viac poslúcha...ešte pár dní a dúfam,že to bude okay :lol:

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Akosi som prechladol ako pes. Ako keby chrípka na mňa išla. Doprdele. Teraz buďte múdri.

Zverejnené

vitamíny, citróny, med, čaj, vreckovky, paralen, posteľ, potiť sa ... / sám, aby si neroznášal vírusy :lol: / :)

Zverejnené

no v nedelu na mna nieco doslo, skrabalo ma v krku jak keby som tam mal smirgel, teplotu som mal, bolela ma hlava a prava polovica tela, dal som si paralen, 3 krat som vykloktal solou a dal si dva horuce citronove napoje vitaminove a dobre sa vyspal na pondelok a bolo lepsie :lol:

vcera uz len hrdlo trosku aj dnes...a dnes som si na to dal zmrzku, tak som zvedavy co bude zajtra :)

Zverejnené

Dnes som už mal 38,5°C.

Idem to vypotiť a uvidím zajtra čo z toho bude.

Zverejnené

axel, to už je dosť vysoká teplota, daj si nejaký antivírus. :lol:

napadlo ma, či to nesúvisí so stretávkou, draplo ťa to hneď po nej.

mne na podobné neduhy zaberá paralen a horizontálna poloha.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov