Skočiť na obsah

Odporúčané príspevky

Zverejnené

spomínate si na svoje obľúbené rozprávky z detstva? ktoré to boli?
pozriete si rozprávky aj teraz? páčia sa vám tie moderné?
uprednostňujete animované, či aj hrané?

Zverejnené

tekvicovi bratia

najlepsi vecernicek vsetkych cias

+ tom & jerry, ninja turtles, kacerovo, rychla rota, chip & dale...

Zverejnené

Bugs Bunny,Roadrunnner and Willy the coyote>best of the best

a potom....Johnny Bravo :lol: Wacky racers,Jurosik,Kremienok a Chocholusik......................

Zverejnené

najlepším večerníčkom je jednoznačne A je to . . ., ale na päty mu pekne driape ten zajac čo každý deň horárovi ukradol jednu kapustnú hlavu a ešte aj legenda - Pásli ovce valasi

+ tom & jerry, ninja turtles, kacerovo, rychla rota, chip & dale...

s tým môžem len súhlasiť a ešte nemôžem zabudnúť na moju srdcovku RoadRunner a teda aj moju najobľúbenejšiu kreslenú postavičku Kojota z tej rpzprávky
Zverejnené

Večerníček - best byly Krkonošské pohádky, A je to (Pat a Mat), Jája a Pája

Zahraniční - Jen počkej zajíci, Tom a Jerry - ty jsem neměl rád, protože tam ten zajíc nebo myš ubližovala vlkovi, resp. kocourovi a mě ho bylo vždycky líto

- Disneyovky - Chip & Dale, Kačeři

Čtené - asi Erbena a Němcovou, nesnášel jsem Andrsena

Zverejnené

Matko a Kubko :lol:

a z hranych Perinbaba a tiez ta ceska o Popoluske

Zverejnené

wojta

Jajo a Pajo je :lol:

- ako sa v češtine volá mäsiar Krkovička - řezník . . .

Ну погоди :)

rlz

z čítaných mám najradšej Slovanské Ľudové

neznášam hrané Americké rozprávky

Zverejnené

- ako sa v češtine volá mäsiar Krkovička - řezník . . .

řezník Krkovička
Zverejnené

a Disneyovky nič?! :lol:

moja naj bola Snehová kráľovná...

a Krtek! :)

a teraz sa teším na Finding Nemo :)

Zverejnené

perfiš sú aj tie RUS rozprávky, či už hrané alebo animované

Snehovú Kráľovnú poznám naspamäť, ale z platne

Zverejnené

to by mali radšej dávať na Veľkú Noc, nie ???

inak mohli by niečo spraviť ohľadom Makabejcov

Zverejnené

A je to, O zajacovi a horárovi ( tiež neviem presne názov ), Macko Uško ( poľská ), Popoluška ( česká ), a ked som bola malá - nezabudnuteľný detektív Oriešok ( skôr narodení pamätajú )

Disneyovky sú krásne, Hľadá sa Nemo, Doba ľadová, Madagaskar, Shrek, dcérka miluje Barbie - 12 tancujúcich princezien a iné...

Zverejnené

z Anastázie sa mi najviac páči ten krásny soundtrack.... :lol: aj Princ Egyptský....

Macko Uško je úplne super! "Volajú ma Macko Uško, lebo smiešne uško mám, huncút som a rád sa hrám, s humorom je predsa fuška, všetky deti rád ja mám, to je heslo Macka Uška..." či tak akosi to bolo.... :)

Zverejnené

Páčila sa mi aj rozprávka o budíkoch, neviem názov, len pesničku: Ja som budík, budíček, budiť je môj koníček, stretol som sa náhodou, raz s takouto príhodou, tik, tak, tik, tak.

Zverejnené

spomenula som si ešte na Bambuľku a Šmolkov... :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

našla som doma Polepetka... ako malá som to vedela odrecitovať naspamäť... taktiež aj Kozu rohatú...

no moja naj ostáva Snehová kráľovná... :lol:

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Moja najoblubenejsia rozpravka? Jednoznacne Mrazik. Ja nemam rad tie nove komerce sci-fi-bombastic rozpravky.

stara dobra ruska klasika to je ono :lol:

Zverejnené

co sa tyka kaziet na pocuvanie - Polepetko bol super :-) aj Janka Hraska, aj Cert a Kaca, aj Pysna princezna

filmove rozpravky - Princezna so zlatou hviezdou na cele, tu zboznujem, ako mala som chcela byt ako ona (mysi kozisek :lol:) ), Perinbaba, Bambulka, 3 oriesky pre Popolusku, Popolvar najvacsi na svete, At ziji duchove, Nebojsa, Princ a vecernice, .... a vsetky ine, prevazne ceske

rozpravky od Andersena, Dobsinskeho...

milujem rozpravky :-) s nimi je svet krajsi...

Zverejnené

Mne sa strašne páči Vladca Kníh a kreslený Ostrov Pokladov a nemôžem to nikde zohnať na CD alebo DVD. Sakra geniálne rozprávky.

Zverejnené

marcel neverec

Moja najoblubenejsia rozpravka? Jednoznacne Mrazik.

Krásna rozprávka, :)

Aj Ty máš ten pocit, že keď raz niekto zruší vysielanie MRÁZIKa na Vianoce, zruší tým aj Vianoce ako také? :lol:

:) ;)

Zverejnené

co sa tyka kaziet na pocuvanie - Polepetko bol super :-) aj Janka Hraska, aj Cert a Kaca, aj Pysna princezna

aj my mame doma, ale nie kazety, ale platne ;) ked som bola mala, tak som to furt pocuvala, mame asi 20-30 rozpravok vselijakych, ale uz nam nefunguje gramofon :) ja si chcem nejaky niekde zohnat, len neviem kde, aby aj moje deti mohli tieto rozpravky pocuvat ;) Polepetko bol uzasny na tej platni, takisto Snehova kralovna a este som mala velmi rada Kone krala Konala a Tri prasiatka boli super - doteraz si pamatam na pesnicku z nich: Tri tri tri prasiatka ruzove, tri tri tri najdete nas pri hre, najdete nas vsak aj v praci, lebo nie sme darebaci :)

a vlastne vsetky boli dobreee, aj teraz by som si vypocula, kebyze mam na com ;)

a z tych filmovych u mna jednoznacne vedie Tri oriesky pre popolusku, to by ain neboli Vianoce kebyze si to nepozriem v telke ;) ale uz to mam aj na cdcku :lol: aj Mrazik je super, Princ a vecenice, Pysna princezna, Princezna so zlatou hviezdou na cele a kopa kopa dalsich ;)

velmi dobry je aj Cisarov pekar a pekarov cisar ci ako sa to vola ;)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov