Skočiť na obsah

Vymyslené erotické snívanie

Odporúčané príspevky

Zverejnené

s tebou som to uz rozobrala v SS

u mna je vsetko naplnene...len scenar ze kde, s kym som pozmenila

aby sa tu nahodou niekto nenasiel :lol:

ale nie, v ramci srandy samozrejme....

pisem zazite diana, zazite...potom sa aj lahsie pisu myslienky, chute a vsetko okolo toho :)

ja nesnivam :)

• Odpovedí 36
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• doll

16

• arwiel

9

• Sniper

3

• diana3

3

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

preboha keby toto vase matky citali :) ;) ;) ;) ;)

kristus boh....sak to sa miestami az tazko cita :lol: ....toto vymysliet, na to treba fantaziu a nenaplnene tuzby ;) ale inac velmi pekne :)

skúsme po poriadku :

cizy, možno nie zrovna toto, ale myslíš, že "matky" takéto nečítajú ? alebo matky tým že sú matky končia v štyridsiatke život a dovidenia ?

diana3, ... čo keď je to opačne : až príliš naplnené túžby a príliš bujná fantázia ? je to až taký problém s farbistou fantáziou napísať ?

hm ?

Zverejnené

cizy, možno nie zrovna toto, ale myslíš, že "matky" takéto nečítajú ? alebo matky tým že sú matky končia v štyridsiatke život a dovidenia ?

pisal som VASE matky, cize som myslel matky tych KONKRETNYCH ludi, co to pisali, nie vseobecne

takze poprosim nabuduce pozornejsie citat a nevkladat mi do prispevkov nazory, ktore nie su moje

dufam, ze sa sem nebudem muset znova vracat

Zverejnené

game, no podla mna, nejaky napad so zivota a vymysliet sa da kadeco... nemam nic proti takymto clanko,klobuk dole, ze sa holkam chcelo pisat :lol:

Zverejnené

pisal som VASE matky, cize som myslel matky tych KONKRETNYCH ludi, co to pisali, nie vseobecne

takze poprosim nabuduce pozornejsie citat a nevkladat mi do prispevkov nazory, ktore nie su moje

matky konkrétnych ľudí môžu mať k veci rozdielny postoj, poprosím nabudúce vziať do úvahy aj takúto možnosť.

dufam, ze sa sem nebudem mueset znova vracat

... že sa nebudeš musieť "znova" vracať ?!

bolo by pod tvoju úroveň v diskusii diskutovať ?!

:lol:

Zverejnené

ale no tak, tu sa ma diskutovat o niecom inom....alebo skor v inom tone :lol:

takze, kludne sa zapojte aj ostatní a spestrite tu monotonnost :)

ved ide iba slovicka...hranie sa s nimi....samozrejme, citanie je prijemnejsie :)

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

moje erotické predstavy sa v poslednej dobe akosi čoraz viac týkajú žien... teda... ehm... :lol:

začína sa to nevinným úsmevom... potom sa k sebe nakloníme, upravujem jej pramienok vlasov za ucho a bozkávame sa... rukou som jej hrabla do vlasov, ona ma objíma okolo pása... prestávame sa bozkávať, no obe máme vzrušením zatvorené oči, dotýkame sa nosami a obe dýchame ústami... veľmi ma to vzrušuje... jemne jej otáčam hlavu a jazykom sa jej približujem k uchu... končekom môjho jazýčka jej ho jemne hladím, pomaličky, precízne... a potom, potom rýchlejšie a idem dovnútra... vzrušuje ju to... vzdychá... cítim ako mi jej ruky, čo mala na mojom páse, klesajú na zadok, stisla ho a rýchlo mi začala zdvíhať šaty... i moje ruky klesli na jej pás, vkĺzli jej pod tričko a rozopli podprsenku.... opäť som sa vrátila k jej perám, stále sme sa bozkávali... vedela som, že na podprsenke nemá ramienka... bolo to vidno, cez tričko... podprsenka padá dole a ona mi chce vyzliecť šaty cez hlavu... tiež som chytila okraje jej trička...

teraz som len v nohavičkách,podprsenku nenosím, ona je na tom lepšie, ešte má sukňu... ale s tým je ľahká pomoc... jeden rozopnutý zips a sukňa padá dole... páčili sa mi jej prsia, páčila sa mi jej holá pokožka... a obe sme boli vzrušené, bolo to vidieť... opäť som sa na ňu vrhla, pritisla som sa na jej telo a vášnivo ju bozkávala... medzi tým som sa ani len nestíhala nadýchnuť... opäť mi stískala zadok, začala sa predkláňať a ja som strácala rovnováhu... v objatí sme spadli na mäkučkú posteľ... zasmiali sme sa... štvornožky sme vyliezli k vankúšom... a ľahli vedľa seba.... len tak sme tam ležali vedľa seba, trochu predýchavali, držali sa za ruku a hľadeli pred seba s úsmevom na perách....

/pokračovanie inokedy/

• Pred 5 mesiacmi...
Zverejnené

mladenci, tato tema nie je o erotickych snoch, ktore sa niekedy postastia v noci...

ale tu hovorime pribeh..... :)

no a nejak to tu zapadlo prachom....arwiel, coze sa porobilo? v tom ma isto ruky /prsty :lol: / chlap :)

Zverejnené

erotické sny mládencov / či ich absencia / boli prehodené do erotických snov

a teraz nech sa páči - snívať a rozprávať príbeh :lol:

erotické sny sú TU :)

Zverejnené

no a nejak to tu zapadlo prachom....arwiel, coze sa porobilo? v tom ma isto ruky /prsty / chlap

nemá, i keď by sa mu to akosik určite nepozdávalo, čo som písala...

ono niet času, stratila sa mi niť...

ale to "inokedy" dodržím :lol:

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

po dlhočiznom čase mi bolo pripomenuté niečo v tomto zmysle ako je táto téma a... nu nahliadla som sem, i keď pravdupovediac som aj zabudla...

ach jo...

vidím, že tu mám dlh a svoj sľub dodržím, i keď nie práve teraz...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov