arwiel Zverejnené 21. December, 2006 Zverejnené 21. December, 2006 možnože je to odvážna téma, ale myslím, že sa medzi nami nájdu aj takí, ktorí vedia o svojich predstavách aj písať... prípadne niečo takéto čítate... pokiaľ viete takto detajlnejšie popísať svoje predstavy alebo už prežité zážitky, nech sa páči... je už len na vás, či budete písať v prvej osobe alebo si vymyslíte mená...
doll Zverejnené 21. December, 2006 Zverejnené 21. December, 2006 takze ak som dobre pochopila, ide o nejaku, dajme tomu, telenovelu?...xixi,kludne mozme zakomponovat clenov FSP :lol: co vy na to?
arwiel Zverejnené 21. December, 2006 Autor Zverejnené 21. December, 2006 no môže byť, len aby sa niekto neurazil... :lol:
doll Zverejnené 21. December, 2006 Zverejnené 21. December, 2006 ale prt...bude sranda... :) predom sa oznami ze pojde aj o clenov fora...no teda kto sa nechce zucastnit, nech predom napise juuuuuj, na toto sa tesim...doll tu bude podrobne uvadzat, az do detailov, ehm....xixi :) a samozrejme aj ostatni... ale kedze si zalozila ty tuto temu, rozhodni o com to bude, kludne sa moze zalozit nova tema ak chces v tejto teme uprednosnit nieco ine :lol:
arwiel Zverejnené 21. December, 2006 Autor Zverejnené 21. December, 2006 ale nie... pekne sa môžeš vyblázniť... keď už máš plnú hlavu nápadov, nech sa páči... môžeš to prevziať do svojich rúk...
doll Zverejnené 21. December, 2006 Zverejnené 21. December, 2006 kedze som strasne hanbliva, tak to prenecham na niekoho ineho... :lol: zacni to normalne ty, tak ako si mala v plane, este predtym ako som sem hodila prispevok ja :)
doll Zverejnené 23. December, 2006 Zverejnené 23. December, 2006 hmm....vidim arwiel, ze sa nejak hanbis :lol:
arwiel Zverejnené 26. December, 2006 Autor Zverejnené 26. December, 2006 dne sráno som akosi mylsela... hm... dobre priznávam, trošku sa hambím, ale... v mojich predstavách sa odohrávalo toto: sedela som s kamarátkou v jednom podniku na gauči, sedeli sme blízko seba, obe sme fajčili, odklepávali do veľkého čierneho popolníka a na stole sme mali naliate v pohároch tmavé so slamkami... občas sme si odpoli a pokračovali v dôvernej konverzácií... naša debata viedla samozrejme k chalanom, miestami sme mali slzy v očiach, miestami sme sa smiali... a ako sme tak prišli na jednu smutnejšiu tému, kamarátka plakala, naklonila som sa k nej a objala ju, hladila po vlasoch... ona sa odtiahla, zadívala sa mi uslzená do tváre, naklonila sa ku mne a pobozkala ma... cítila som ako mi jazykom olizuje pery, pootvorila som ústa a dovolila jej vniknúť dnu... najprv sme sa bozkávali len tak skúšobne, odhadovali aký má tá druhá štýl bozkávania... obe sme mali zatvorené oči... potom sme ale začali lačne... cítila som na jazyku chuť nášho striku, miestami aj cigarety... bozkávanie naberalo obrátky, obe sme boli vzrušené... i ona ma začala hladiť, strapatiť mi vlasy... odrazu mi ruka skĺzla na jej koleno, hladila ho a postupovala vyššie pod sukňu... jej ruka vkĺzla pod moje tričko, hrala sa mi s prsiami... počula som ako obe vzrušením zdycháme... cigarety v druhých rukách nám už vyhasli, tak sme ich len tak odhodili a venovali sa sebe... rukou som sa už dostala k jej nohavičkám... ona ostala jednou rukou pod mojím tričkou a druhou rukou mi rozopínala nohavice... odhrnula som jej nohavičky... rozopla mi nohavice a rukou vkĺzla do mojich nohavičiek... posadila som sa pohodlnejšie, aby sa mi rukou mohla dostať hlbšie... prstom som jej dráždila klitoris... prestala ma bozkávať, celá vzrušená mi zahryzla do pery... ponaly sa dostávala v mojich nohaviciach hlbšie a hlbšie... až prstami tiež nahmatala klitoris... no ja som chcela byť prvá... a prstami som jej knikla dnu... hladno vzdychla... na moment zabudla hýbať svojimi rukami, no keď som nahodila rytmus zasúvania a vysúvania prstov, pokračovala... ešte chvíľu mi dráždila klitoris a aj ona prstami vnichla dnu... začala som jej intenzívnešie strkať dnu prsty a ona sa prispôsobila, mali sme rovnaké tempo... opäť sme sa lačne bozkávali a popri tom hlasno vzdychali... ani sme si nevšimli, že nás pozoruje od pultu čašník... ak chcete, môžte pokračovať....
doll Zverejnené 26. December, 2006 Zverejnené 26. December, 2006 čašník, celý bez seba, pozoroval toto predstavenie...stále utieral ten istý pohár, a vôbec nereagoval na žiadosť zákazníčky, mňa, žiadala som si malibu. Na to som sa obrátila smerom jeho pohľadu a uvidela to....nasucho som preglgla a nenápadne pozorovala aj ja..a začala sa vo mne vynárať chuť na niečo divoké a zakázané... Obrátila som sa k čašníkovi a provokatívne povedala "hmmm...aj ja by som si dala"...Neprišlo mi nevhodné mu to povedať, keďže som sa s ním z videnia poznalačašník na mňa prekvapene pozrel, ale videla som tú iskru v očiach a zároveň neprekonateľný chtíč. Nenápadne som mu pohľadom naznačila smer, kde sa nachádzala predsieň, chodbička, k weckam.Nemusela som dvakrát ukazovať to isté, pobrala som sa prvá, nenápadne, akože na WC. Ako som zatvárala dvere na tej predsieni, všimla som si, že ma čašník nasleduje.... Akonáhle sme sa ocitli na konci predsiene, podišiel ku mne, neisto, ale v očiach mu bolo vidieť chuť, ktorú som pocitovala aj ja. Začala som vzrušením rýchlejšie dýchať, a to sme stáli ešte len pred sebou. Zrazu sme sa na seba vrhli a začali sa vášnivo bozkávať, miestami sme sa hrali iba s jazyčkami, sem tam som mu chtivo ale jemne zakusla do pery a hlboko pozrela do očí. Obaja sme to chceli....Jeho ruka mi začala hladieť driek, a cítila som ako smeruje vyššie a vyššie...Jeho pery okúsili môj krk a postupne nižšie, dekolt...Tričko začalo byť prekážkou....jeho ruky vklzli pod moje tričko a už som cítila ako rozopína podprsenkuNa to ho ja začala vášnivo hladiť po zadku, a smerovala som dopredu, k vnútornej strane stehien až som sa dostala k zipsu..ale nerozopla som, iba som dráždila hladením...cítila som ako sa zrýchľuje jeho dych...a aj ako sa dvíha jeho "pýcha"Nevydrzal a v momente šli zo mňa dole aj rifle...jeho prsty vklzli pod moje nohavičky a ja už som cítila ako začínam vzrušením vlhnúť....nachvíľu som sa nechala uplne uniesť jeho hladením...Neváhala som a začala som pomaly rozopínať jeho zips...hmm,a hľa, naostro...A začala som sa hrať aj ja...najprv ručkou, ale pozrela som mu do očí, kľakla si a začala som ho dráždiť aj jazyčkom....
doll Zverejnené 26. December, 2006 Zverejnené 26. December, 2006 tohto mladíka som chcela už dávno...takže teraz by mi nic nezabránilo v tom dokončiť to :lol: po tom, ako som ho trochu podráždila, znova som sa postavila a začalo ho vášnivo bozkávať, pričom som ho dráždila jemným narážaním panvy o tú jeho....Na to ma chytil, strhol zo mna nohavičky, zároveň ja z neho rifle...a cítila som jeho prstíky vo mne, tempo zrýchľoval a dostával ma do úplnej extázy..
cizy Zverejnené 26. December, 2006 Zverejnené 26. December, 2006 preboha keby toto vase matky citali :lol: :) :) ;) ;)
doll Zverejnené 26. December, 2006 Zverejnené 26. December, 2006 oni robili to iste.... :lol: a to som este nedokoncila "situaciu"....ale nie som si ista ci mozem :)
arwiel Zverejnené 26. December, 2006 Autor Zverejnené 26. December, 2006 počuli sme, že niekto okolo nás chodí, pomaly som sa vracala do reality, tempá sa spomaľovali, bozky boli jemnejšie... vytiahla som z nej celé vlhké prsty... ona bola ešte chvíľu vo mne... neodolala som, chcela som skúsiť ako chutí a pomaly som si začala zlízať z prstov ten sladký nektár... naozaj bola mierne sladká.... vytiahla prsty aj ona, čistou rukou mi zapla nohavice a druhou mi hladila pery... lačne som jej chytila prs do úst, jemne ho hryzkala, láskala sa s ním.... pomaly som ju pustila a opäť jej jemne vložila jazyk do úst... bola vyčerpaná... nečudujem sa jej... mala orgazmus... a v tejto nepohodlnej polohe... načiahla sa po pohár a odpila si, ja som sa otočila, vybrala škatuľku cigariet a zapálila si... ona zasnene hľadela do pohára, no ja som sa obzerala po bare... zvláštne, čašník za pultom nebol... niekam sa vyparil... v kúte sa akýsi výrastok bavil s barmankou, pričom jej stále hľadel do poriadne hlbokého výstrihu... barmanka aj mala čo ukazovať... tak mi hlavou preletelo, že ju z toľkého poprsia musí aj chrbtica bolieť... môj pohľad ale zaletel k skupinke mladíkov, čo s hlasným smiechom pri pivku niečo oslavovali... ešte stále som bola vlhká... chlapci si všimli môj pohľad a začali sa na mňa usmievať... čo najvábivejšie som vyfúkla dym a očarujúco sa usmiala... pri nich bola jedná voľná stolička... niekto im tam chýbal, asi si ich kamoš odskočil... alebo dúfali, če niekoho zvábia... ale... hmmm... koľko ich bolo? traja... nevadí... pozrela som na svoju spolusediacu, tá si medzitým tiež zaálila a ešte zasnene hľadela do pohára... ukázala som jej kam idem, zdvihla som sa, zahasila cigaretu a vyšla za nimi... doll, ale samozrejme...
doll Zverejnené 26. December, 2006 Zverejnené 26. December, 2006 ...kmital prstami tak, ze uz som nevydrzala, a jemne som zavzdychla...uplne som sa triasla, prstami som sa mu zarývala do chrbta a zvláštne, až som prosila, aby prestal...Otočila som sa mu chrbtom, mierne sa predklonila, vyšpúlila zadoček a z môjho pohľadu vycítil že ho strašne chcem...Chytil ma za boky, jeho panva sa priblížila k tej mojej...a ja som mu pomohla, z predklonu som si tu jeho "pychu" sama zasunula do seba....Slastne som pri tom zavzdychla, on jemne prirazil, chytil ma za boky ešte pevnejšie a začal zrýchlovať tempo... Ja som sa neubranila vzdychom...tak som si jemne zapchavala ústa, čo mi prišlo trochu humorné...ale však sranda musí byť :lol: Striedal tempo, raz prirazil nežne, ale vzápäti na to tvrdo a chtivo, čo ma nesmierne vzrušovalo...Z jeho pohybov a vzdychov som vycítila že sa už blíži aj jeho vrchol....Tak som ho stopla, kľakla si a krásne ho dokončila ústočkami a rúčkou....z čoho bol okamžite hotový a ja som si ho vychutnala do poslednej kvapôčky... Dali sme si ešte zopár vášnivých bozkov, obliekli sme sa, a pobrali sme sa z tmavého kútika naspäť...On k baru, a ja ku stolu... Kamaráti ma už čakali...stoličku mi strážili, ale všimla som si ich pohľady k nedalekému stolu, pri ktorom sedeli dve dievčatá...Bolo zlaté akí len boli namotaní :-) Sadla som si a ešte hodnú chvíľu sme na seba s čašníkom pozerali....ja som si nežne oblizovala pery, hrala sa s vláskami a hladila si kraj trička na dekolte...Bol úplne hotový... Začala som teda popíjať to moje malibu...
doll Zverejnené 27. December, 2006 Zverejnené 27. December, 2006 tak a teraz by sa mohli traja forumaci, muzskeho pohlavia, prihlasit do tejto temy, ako moji spolusediaci :lol: lebo inak vyberiem ja...a to bude muhehhe :)
doll Zverejnené 27. December, 2006 Zverejnené 27. December, 2006 prva obet POLARIS...ehm,ten bude aj rad :lol:
Sniper Zverejnené 27. December, 2006 Zverejnené 27. December, 2006 Tuším by tu niektorých trebalo zobudiť :) :lol:
Sniper Zverejnené 27. December, 2006 Zverejnené 27. December, 2006 Nevadí keď nerozumieš, stačí keď bude rozumieť tá čo musí rozumieť :lol:
arwiel Zverejnené 27. December, 2006 Autor Zverejnené 27. December, 2006 to akože ja?! lebo ja som doteraz čakala na to, že to vysvetlíš... tiež nerozumiem... EDIT: tak ale hádam sa nik nehnevá, že tu takto píšem... čo vy viete... možno budeme s Doll časom slávne spisovateľky a budeme písať erotické knihy a všetci nás budú žrať! :lol:
Sniper Zverejnené 27. December, 2006 Zverejnené 27. December, 2006 Ten eehmm :lol: smajlík to snáď vysvetlí vy ženy :)
doll Zverejnené 21. Január, 2007 Zverejnené 21. Január, 2007 takze ano...opät sa zhava doll vracia do tejto temy :lol: stretla som jedneho mileho mladika, padol pokec a nedalo nam to, museli sme sa stretnúťkedze sme vedeli za akym ucelom je nase stretko, dohodli sme sa priamo v nenapadnom moteli, v izbičke... najprv sme pri bare popijali vinecko...červené, to ja mozem...a potom som povedala, ze ja si dam este sprsku a on nech pride cca za 15 minut na izbuubehlo par minut a ja uz som cakala v izbe Otvoril dvere, privitala som ho božtekom, ja sporo oblečená...nechýbalo sexi prádielko, ...vyzul sa, ale vzápätí som sa nanho vrhla, dala dole okuliare a zvliekla z neho bundu, rozopla dravo košelu, a vášnivo ho zacala bozkávať na krku, sem tam som sa povenovala ušku, a rukou zacala dráždiť na mojom "obľúbenom miestečku"...a striedala som to s dráždením mojej panvy o tú jeho....bozky šli smerom nadol, hrud, bruško,a ja som si tou rukou čo som ho draždila, pomaličky razila cestu, rozopla som mu zips..... a ústočka narazili na novú prekážku...stiahla som z neho už všetko, a začala som sa ústami venovať už iba jednému....dráždila som ho najprv jazýčkom, provokatívne, jemne som skúmala terén...pomaličky ústami...a nakoniec som sa snažila ústami doraziť až ku koreňu....a striedalajeho vzdychy ma začali vzrušovať, ústa som striedala s rúčkou....a druhou som si začala hladiť prsia...a dráždiť sa keď som uvidela že sa blíži vrchol jeho vzrušenia, opäť som vymenila rúčku za ústočka....a prirazala som a drazdila som ešte viac...tvrdšie a rýchlejšie...a zrazu som ho ucitila v ústach a vychutnala som si každú kvapku...a nakoniec som este zlizala ostatok...a pritom hlbokým pohľadom som dala najavo že ho chcem....a nakoniec vášnivý božtek no a ulozila som sa do postieľky, prikryl ma až po ušká a lahol si aj on... ale ja som pod perinkou vyzliekla zo seba všetko, odhodila som to mimo postieľky...rozkročila som jemne nožky a jeho stehno som si vložila medzi ne...nech citi ako mi je moc teplucko btw...nehladajte za tym žiadnu pravdu...proste som iba dostala chuť na takéto niečo tak som to "vytukala" do kláves :)
diana3 Zverejnené 21. Január, 2007 Zverejnené 21. Január, 2007 preboha keby toto vase matky citali :) ;) ;) ;) ;) ked ja som si toto precitala........ akoze toto je zapich a golll........to taka poznamka..... ;) ;) :lol: :) a teraz si idem precitat, preco ta poznamka vlastne padla, len sa musimk us ukludnit
diana3 Zverejnené 21. Január, 2007 Zverejnené 21. Január, 2007 kristus boh....sak to sa miestami az tazko cita :lol: zeny pre boha, vy mate take nenaplnene sny...arwiel..ked som zacala citat orvy text tak som si nevsimla ze v podniku na gauci a dost dlhu chvilu som si mylslela ze to fakt, ze to normalne opisujes co sa tis talo...tomu by som sa necudovala,ale toto vymysliet, na to treba fantaziu a nenaplnene tuzby :) ale inac velmi pekne :) klobuk dole...len nejak chlapov mate neaktivnych
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz