Sniper Zverejnené 11. December, 2006 Zverejnené 11. December, 2006 Pripájam sa na internet cez sieťovú kartu a DSL modem.A potrebujem nejaký software, ktorý by mi kontroloval transfer down/up. Je nejaké riešenie pre moje pripojenie?
gh0strider Zverejnené 15. December, 2006 Zverejnené 15. December, 2006 obycajne mas info o mnozstve prenesenych paketoch vo vlastnostiach pripojenia (LAN) alebo potom firewall dodava taketo info. Myslim ze je zbytocne na to instalovat nejaky soft.
Sniper Zverejnené 3. Apríl, 2007 Autor Zverejnené 3. Apríl, 2007 Ako klient Slovanetu si to môžem sledovať tu po zadaní mena a hesla. Budem to potrebovať.
sedimin Zverejnené 11. Jún, 2007 Zverejnené 11. Jún, 2007 Ja som mal takyto problem tiez a napisal som si na to program (http://www.borza.eu/apps/apps/SharpNetMonitor.zip) - od spustenia zaznamenava prenos dat + ukazuje na grafe aktualny upload/download chcem ho niekedy prepracovat aby mal data niekde trvalo ulozene, len nebolo casu..
Sniper Zverejnené 11. Jún, 2007 Autor Zverejnené 11. Jún, 2007 Ten soft vyskúšam keď sa k tomu dostanem :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz