Skočiť na obsah

Upgrade FSP

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Tak ja sa tomu nerozumiem ale phpBB je také dizajnovo podobné, prehladné... To by fungovalo nie? To by nemalo kompatibilitu so servermi, databázami? Tie technické veci vieš už ty.

Zverejnené

Tak ked tomu nerozumies tak naco a o tom rozpravas? Potrebujes byt zasa zaujimavym? Praveze takto vyzeras ako idiot na entu.

...

• Pridať bod 1
Zverejnené

Tak ja sa tomu nerozumiem ale phpBB je také dizajnovo podobné, prehladné... To by fungovalo nie? To by nemalo kompatibilitu so servermi, databázami? Tie technické veci vieš už ty.

Tomáško, phpBB, ktorých si ty zničil zdarma asi 10, a toto je vzdialené asi ako odtiaľto na Mesiac.... úplne úplne iné, ok? :)

Zverejnené

Preto som na Tomášov príspevok už nereagoval, s ním sa baviť o tom, to je ako s hluchým čo drží dvere.

Fórum je v štádiu riešenia, uvidíme.

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Koncom roka 2020 skonči podpora Flash v Chrome. Bude sa to týkať hier na Fóre, ktoré bežia pod flašom. Teda jeden z hlavných dôvodov, prečo sa ešte nespravil upgrade Fóra, ubudne.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov