Skočiť na obsah

Upgrade FSP

Sniper

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Práve sa ide robiť upgrade fóra na verziu IPB 2.1.6

Je možné že niektoré funkcie (možno celé fórum) bude dočasne nedostupné.

• Pred 6 mesiacmi...
Zverejnené

Onedlho budú Fórum, Blog a Galéria upgradované na najnovšie verzie. Keďže ide o citeľný zásah do systému a kladie sa dôraz na kompatibilitu, voliteľné nastavenia ktoré som dodatočne vytvoril budú vyresetované. Napr. dočasne nebudete môcť používať kód "spoiler", ktorý bude v novej verzii a pod.

O všetkých zmenách a plánovanej inovácii budete včas upozornení. Ak máte nejaké otázky tak sa pýtajte tu.

Zverejnené

Do konca roka. Najprv musím všetko preložiť do slovenčiny. Väčšinu síce skopírujem zo starého prekladu ale je tam niekoľko vecí ktoré bude treba ešte doprekladať.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

Nie.

Skiny hneď po príspevkoch zaberajú najviac miesta v databáze. Možno časom.

Oznam:

V priebehu budúceho týždňa dôjde k upgrade Fóra, Blogu a Galérie. Ak budem na nete tak Fórum vypnem, to bude vypnuté počas celého upgrade a následnej modifikácii. Čakajte minimálne hodinový offline.

Ak by som na nete nebol tak počas upgrade môže na Fóre dôjsť k mnohým SQL errorom - vtedy je lepšie na Fórum nepísať vôbec.

Veľa nastavení bolo (a ešte aj bude) vyresetovaných na základné hodnoty. Z toho dôvodu defaultný jazyk bude angličtina. Až po upgrade sa znovu prehodí na slovenčinu.

Zverejnené

Ešte len včera boli Fórum, Blog a Galéria aktualizované na nové verzie a už dnes vyšli updaty! :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

padol na pekne na hovno cas

i'm afraid i don't understand :lol:

Co to ma byt za vetu?

Zverejnené

chorchemu nie vždy rozumieť.

Keďže už je dávno po upgrade a Fórum bez problémov beží, táto téma sa dočasne uzatvára, až dovtedy pokým IPS nevydajú ďalší upgrade pack, ktorý bude vyžadovať vyresetovanie niektorých nastavení kvôli lepšej kompatibilite.

:lol:

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Chystá sa upgrade Fóra na verziu 2.2.2, Blogu na 1.3.2 a Galérie na 2.1.2.

Upgrady by mali vyriešiť niekoľko reportovaných chýb.

Upgrade prebehne behom budúceho týždňa.

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Upgrade neprebehol "behom budúceho týždňa" ako som pred 2 mesiacmi písal, ale prebehne behom tohto týždňa. Myslel som že po 2.2.2 príde 2.2.3, ale ďalšia verzia bude 2.3.0. Takže bude asi lepšie keď sa to upgradne z 2.2.2.

Z toho dôvodu Fórum bude istý čas vypnuté, vypnuté bude aj teraz o chvíľu keď budem exportovať databázu.

Konr Dojl, konec.

Zverejnené

Fórum bolo aktualizované na najnovšiu verziu (2.2.2)

Nezabudnite že IPB 2.2.2 má niekoľko bugov, ktoré budú opravené v IPB 2.3.0. Ak by niečo nefungovalo tak už viete prečo.

Zverejnené

Blog a Galéria boli pred chvíľou tiež upgradované na najnovšie verzie.

Blog: 1.3.2

Galéria: 2.1.2

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

Včera Invision vydali najnovšiu verziu Fóra 2.3.1, ktorá opravila niekoľko chýb ktoré sa vyskytli vo verzii 2.3.0 (to bol dôvod prečo stále frčíme na 2.2.2).

Bude nutné preložiť aktualizované "language files" do slovenčiny. Potom prebehne upgrade na najnovšiu verziu, ktorý by mal byť na prelome júna/júla.

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

Onedlho (za hodinu, dve tri... zajtra, pozajtra alebo o 3 dni najneskôr) dôjde k upgrade Fóra na verziu 2.3.1.

Počas upgrade nemusí byť Fórum prístupné.

Po upgrade bude treba preložiť niektoré zmenené súbory do slovenčiny takže istý čas niektoré veci budú v angličtine.

Zverejnené

nepaci sa mi ze sa zmenila ikona fora ani to ze miesto on/off je tam zas ten panacik

Zverejnené

To nie je bug, je to spôsobené tým že v náhľade tém sú obrázky, tie to rozťahujú.

Zmena ikony fóra a statusu ON/OFF je len dočasné, zmenené naspäť to bude cobydup.

Zverejnené

lol, vsak tie zmeny aby som hladal lupou :lol:

a po anglicky som mal aj predtym

osobne najviac odcenim, ked uz sa bude dat zmenit tato *** modra farba :)

Zverejnené

Zmeny nastali najmä v administrácii a v oprave niekoľkých bugov.

New Features Include:

Resource Improvements

Improved skin caching methods to limit cache file loading

Improved memory handling with objects and data

Improved profile functions to reduce Ajax overhead

Skin URL Mapping Feature

Improved IP.Converge integration

New ACP Splash Screen

New ACP in-line Help system

New "Pro" Theme designed to make designing new skins easier

Viditeľné zmeny na Fóre budú zrejme až vo verzii 3.0.x

Čo sa týka nového skinu ten budem musieť nahodiť (ak sa mi bude chcieť, lebo v tomto teple sa mi ani *** nechce).

• Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Pred pár dňami vyšla nová verzia Blogu 1.3.3, ktorá opravuje niekoľko bugov, jeden menší som aj ja našiel :lol:

Blog bude aktualizovaný spoločne s Galériou, keď to preložím do slovenčiny.

Keďže onedlho mi začína škola a doma mi pribudli nejaké neodkladné povinnosti, ktorým sa dlhú dobu nevyhnem, tak to asi trochu potrvá.

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené
  • Dnes okolo polnoci odstávka Fóra približne na 1,5 h (za predpokladu že všetko pôjde podľa plánu)
  • Dnes okolo polnoci odstávka Fóra približne do utorka (za predpokladu že nie všetko pôjde podľa plánu)
  • Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Vo verzii 2.3.5, ktorá sa momentálne testuje a pre zákazníkov bude dostupná onedlho, sa mierne zmenil profil. Keď kliknete do svojho profilu tak v strede už neuvidíte zoznam vaších posledných tém, ale tabuľku s informáciami o vás (to už záleží na vás čo si tam napíšete).

Dobrý nápad.

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov