Janka R Zverejnené 24. Október, 2012 Zverejnené 24. Október, 2012 ja sem chodím aj v noci a editujem blog. uveď prosím bližšie, že kedy- diky. :flowers:
Sniper Zverejnené 24. Október, 2012 Autor Zverejnené 24. Október, 2012 Ak sa dnes večer vrátim domov triezvy, tak možno krátko po polnoci. Alebo zajtra, rozhodne do konca týždňa určite.
Sniper Zverejnené 26. Október, 2012 Autor Zverejnené 26. Október, 2012 Fórum a všetko okolo toho bolo aktualizované, malo by to šlapať, ostatné sa dorobí, keď sa zobudím. Takže čo je nové Na stránkach (napr. takých kde aljak píše výsledky) môžete klikať článkom na hviezdičky (doteraz to nefungovalo) alebo klikať na reputáciuFotogaléria má nový dizajn + sa vrátili staré dobré kategórieNa hlavnej stránke fóra nájdete odkaz na najlepšie príspevky (podľa reputácie)Je toho oveľa viac, ale o štvrtej ráno sa mi už nechce písať.
Janka R Zverejnené 26. Október, 2012 Zverejnené 26. Október, 2012 super,konečne si ma fórum pamätá :)
Sniper Zverejnené 26. Október, 2012 Autor Zverejnené 26. Október, 2012 Ak by ste zúfalo hľadali odkazy na stránky čo boli pod logom v šedom rámčeku (napr. výsledky od aljaka), tak tie boli presunuté do vyskakovacieho modrého menu. 1
chlapeczjuhu Zverejnené 18. November, 2012 Zverejnené 18. November, 2012 Neviem odkedy funguje tato mobilna verzia, nechodim sem uz casto, ale funguje genialne. (WP 7.5)
Sniper Zverejnené 18. September, 2015 Autor Zverejnené 18. September, 2015 Terajšia verzia je 3.4.5, najnovšia je 3.4.8. Developer tohto fóra už dávno beží na najnovšej verzii 4.1, ktorá síce vyzerá zaujímavo, ale celý vývoj sa akosi pohol inam a neviem či správnym smerom. Preto som sa rozhodol fórum aktualizovať akurát na verziu 3.4.8, aby sa vychytali bugy, ale na verziu 4.x už aktualizovať nebudem, lebo tie zmeny sú také, na ktoré by sa asi ťažko zvykalo a prílišné zmeny spôsobujú len zbytočný chaos a nervozitu, ktorá môže vyvrcholiť buď tým, že ľudia, ktorí si nezvyknú, tak prestanú na Fórum chodiť alebo sa začnú administrátorovi vyhrážať fyzickou likvidáciou, ak zmeny nevráti naspäť, na čo momentálne nemám čas. Preto, ako som spomínal, aktualizujem fórum akurát na verziu 3.4.8, čo na niekoľko rokov dá pokoj, ale bezpečnostné aktualizácie vychádzať už nebudú a ktovie ako dlho bude fungovať hardvér a softvér na serveroch, ktorý fórum vyžaduje. Takže celé to už pôjde len na zotrvačnosť, ktovie dokedy. 1
member2793 Zverejnené 28. September, 2015 Zverejnené 28. September, 2015 že ľudia, ktorí si nezvyknú, tak prestanú na Fórum chodiť alebo sa začnú administrátorovi vyhrážať fyzickou likvidáciou, ak zmeny nevráti naspäť, na čo momentálne nemám čas. nemáš čas na vlastnú fyzickú likvidáciu? tak to je smutné :zubiska: ako by povedal jeden z mojich potomkov.len neviem po kom je to moje dietko taký cynik -_- 1
Sniper Zverejnené 28. September, 2015 Autor Zverejnené 28. September, 2015 Upgrade tohto Fóra som nerobil už vyše 2 roky, pokým spravím všetky tie "custom" nastavenia čo treba, tak to je na slučku. A práve do toho sa mi nechce.
Sniper Zverejnené 13. Október, 2015 Autor Zverejnené 13. Október, 2015 Bol som lenivý robiť aktualizácie a jedno fórum bežiace na rovnakej verzii ako toto, mi stihli hacknúť :D
Sniper Zverejnené 13. Január, 2019 Autor Zverejnené 13. Január, 2019 V priebehu tohto roka, ASI, bude prevedený upgrade na vyššiu verziu (stručný oznam zmien a plánovaných zmien). Zmeny budú veľké, aj keď základná štruktúra sa zachová, ale mnoho vecí bude fungovať inak. Táto verzia Fóra je zastaralá, PHP7 ju nepodporuje a beží len vďaka tomu, že na serveroch WebSupportu trpia ešte poslednú staršiu verziu PHP 5.6. Nová verzia je moderná, spĺňajúca všetky aktuálne trendy. Je pravdepodobné, že dôjde aj k presunu z www.freespace.sk na www.freespace.sk Zatiaľ je to len plán, momentálne sa k ničomu nechystám, aj keď viem, že game už teraz bohuje a kristuje.
Vilma Flinstonova Zverejnené 13. Január, 2019 Zverejnené 13. Január, 2019 däúfam len, že tie nové aktuálne trendy nebudú ako internetbanking v istej banke, kde mám účet...starý systém bol úplne pohodlný, sama som si tam mohla zadávať a rušiť, čo som chcela, nebolo to pottrebné pol hodiny hľadať a opreklikávať sa, tak isto som sa vedela dostať aj k starším transakciám, čo teraz nejde, len posledný mesiac. keby som si chcela pozrieť napríklad pol roka dozadu, nepustí ma to. A to ma teda riadne serie také "pozitívne" zmeny. tak dúfam, že sa nebudeme tu musieť škrabkať za pravým uchom ľavou rukou ponad hlavu.
D'Ady Zverejnené 13. Január, 2019 Zverejnené 13. Január, 2019 na serveroch WebSupportu trpia ešte poslednú staršiu verziu PHP 5.6. WTF ?vsetci blbnu z PHP 7, WP 5 a vyhovaraju sa na bezpecnostkeby neboli chyby v kode, tak netreba ugradovat, vsetky tie moderne trendy akurat ludom komplikuju zovot, presne ako hovori Vilmauzivatel sa cim dalej tym viac degraduje na (ne)cvicenu opicu a potom sa divime, ze mame cim dalej tym viac dementne a nesamostatne deti ano, viem, ze je to off topic! 1
game Zverejnené 13. Január, 2019 Zverejnené 13. Január, 2019 Zatiaľ je to len plán, momentálne sa k ničomu nechystám, aj keď viem, že game už teraz bohuje a kristuje. ale nie, nič také, ja to ani neviem :) najradšej by som nemenila formu, a je mi to ľúto, ale vývoj žiaľ nezastavíme, technologicky nás jednoducho posúvajú všetci ako vlaky na zoradišti...nikto sa nepýta, kade chceme ísť. jednoducho staršie verzie prestanú spolupracovať a prestanú byť kompatibilné a už teraz s týmto mojím chúdatkom tu nespolupracuje najnovšia captcha... zvykli sme si už na kdejaké formy, zvykneme si... maximálne to bude ako ja s androidom v mobile... bála som sa toho ako čerta. postaršie hlavy aspoň budú musieť ísť s dobou, no, milí moji, aspoň si precvičíme a udržíme svieže hlavy... čo už : )
D'Ady Zverejnené 13. Január, 2019 Zverejnené 13. Január, 2019 ale ked nebudu fungovat hryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :uplakany:
game Zverejnené 13. Január, 2019 Zverejnené 13. Január, 2019 moje zlaté...mala som to tam napísané, že škoda hier.... ale potom som to vymazala, nechcela som dráždiť ani seba ani hráčov :(
Vilma Flinstonova Zverejnené 13. Január, 2019 Zverejnené 13. Január, 2019 ale nie, nič také, ja to ani neviem :) najradšej by som nemenila formu, a je mi to ľúto, ale vývoj žiaľ nezastavíme, technologicky nás jednoducho posúvajú všetci ako vlaky na zoradišti...nikto sa nepýta, kade chceme ísť. jednoducho staršie verzie prestanú spolupracovať a prestanú byť kompatibilné a už teraz s týmto mojím chúdatkom tu nespolupracuje najnovšia captcha... zvykli sme si už na kdejaké formy, zvykneme si... maximálne to bude ako ja s androidom v mobile... bála som sa toho ako čerta. postaršie hlavy aspoň budú musieť ísť s dobou, no, milí moji, aspoň si precvičíme a udržíme svieže hlavy... čo už : ) tak to ja špačkujem už teraz, hoci nie na FSP fórum. práve to je naprd, že staršie verzie nespolupracujú, a to núti aj nás starších si kupovať tie nové, hoci tie staré slúžili dobre, a to platí aj o prehliadačoch na prehrávanie videí či obrázkov a podobne, mne napríklad už nešlo púšťať si videá ani nič z MP3, museli sme kúpiť nový počítač s novou verziou celého Microsoftu. ten starý už mal hádam aj 15 rokov, takže asi ani nemal dostatočnú pamäť na všetky tie aplikácie. A tak ak nechcem byť odrezaná od sveta, som nútená kupovať si nocvé a nové verzie a učiť sa s tým robiť a vyznať sa v tom. Už ma to unavuje. Čím ďalej, tým menej sa mi chce sa učiť orientovať v novom a novom prostredí.
game Zverejnené 13. Január, 2019 Zverejnené 13. Január, 2019 lenže to, či sa nám chce či nechce, no nie vždy chce, ale ešte sme na to pomerne mladí, aby sme zaostali.chápem, ako to myslíte a čo sa nám motá v hlavách, lenže to je jedno, netušíme, čo na nás spustia o desať rokov, technológie sú tak rýchle, že musíme držať krok...ja som sa bránila chytrému telefónu a androidu, a bránila som sa svojho času zmene fs, keď prvé reči hrozili tým, že to bude niečo ako kopia FB.nakoniec nebude, ale nechcem pochodiť tak, ako mama... celé desaťročia pracovala vždy s najnovšími technikami - pokiaľ sa dá hovoriť o kdejakých telexoch a kopírkach a spúste kdečoho, čo vtedy bolo... keď odišla do dôchodku, pustila to do stratena...pritom je múdra, vzdelaná, má rozhľad, ale keď sme jej dali prvý mobil, bolo to hrozné, keď som ju pred nejakými 15 a viac rokmi nahovárala na jednoduchý počítač, že môžeme byť v kontakte bežne, ona nie, a večne sme sa hádali, lebo považovala to, že ja som an počítači, za niečo ako apagé satanas... neviem, aké predstavy mala, že čo sa tam robí, aké neprávosti... nakoniec na dnes už vie, ona sama povie vyhľadaj mi a nájdi mi...ale keď jej poviem, že nedávno som čítala, že 86 ročný pán si kúpil prvý notebook a naučil sa s ním narábať, lebo celá jeho rodina je roztrúsená po svete a on s nimi chce byť v kontakte... tak to trochu aj ľutuje, že to neskúsila skôr.dnes už je to úplne mimo nej, istí to mobil... ale keď je sama a je jej z toho smutno, istil by to počítač. je to trochu zložité, aj my starneme, ani mne sa nechce,... ale nechcem tak pochodiť ako mnohí starší ľudia.a dokonca aj mladší... pred 13 rokmi mi jedna takmer rovesníčka vyčítala, čo preboha na tom počítači vidím, ona také doma nechce... ani nemá.a áno, technológie nás nútia, firmy chcú zarábať, ale čo my s tým spravíme? ke´d mám problém, volám aj tak o pomoc mladších, iné nezostáva len sa nechať zaraďovať ... ako vlaky. jo, aj ja špačkujem, a špačkujem pri kdečom novom, to už tak je... a bude. ale my sme predsa hlavičky :) škoda hier, nj :(
Sniper Zverejnené 19. Január, 2019 Autor Zverejnené 19. Január, 2019 Ak by som sa rozhodol, že by som pouvažoval nad upgrade a táto verzia by bola ľahko (čo nebude) upgradovateľná na najnovšiu verziu, tak by som to asi aktualizoval. Sami vidíte, že je tam toľko podmienok, že tak skoro to určite nebude. Ale nie je čoho sa obávať, keď som si ja na novú verziu rýchlo zvykol, zvyknete si aj vy. Síce prvé týždne nič iné ako pot, krv a slzy poznať nebudete... ale ked nebudu fungovat hryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :uplakany: Bohužiaľ Arkáda ani nikdy nebola dotiahnutá do ostrej verzie. Možno existuje iná aplikácia, ale neviem či ju budem inštalovať. Ľudia sa na hry presunuli na mobily. Aj ja tam denno denne parím jednu.
Tomáš Zverejnené 20. Január, 2019 Zverejnené 20. Január, 2019 A ja som nikdy nic take nevyuzival tu. Staci ak to bude spolupracovat s Tapatalkom.
Sniper Zverejnené 4. August, 2019 Autor Zverejnené 4. August, 2019 Čo sa týka budúcnosti, ja neviem čo s tým. Roboty tu bude jak na mešite a technicky ktovie ako dlho toto fórum vydrží. Neviem sa rozhodnúť, čo ďalej.
Tomáš Zverejnené 4. August, 2019 Zverejnené 4. August, 2019 A nahradiť ho komerčnejším phpBB fórom? Ten je ľahko obsluhovateľný len asi nebude kompatibilná databáza aby sa tam nahrali registrované účty že?
Sniper Zverejnené 4. August, 2019 Autor Zverejnené 4. August, 2019 Tie tvoje príspevky úplne mimo misu... čo je komerčné na phpBB? 1
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz