Skočiť na obsah

Mnohojazyčný Telefón

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Takze, text som od L.E.G.-a prijal, prelozil do nemciny a poslal nutrinke

• Odpovedí 74
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Mgr. L.E.G. von Trips

12

• gh0strider

11

• game

8

• Marcopolus

7

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

mozno bude moj preklad chvilku meskat, nakolko od 14. do 21. 4. nebudem mat pristup k netu.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

lenivost bola konecne porazena : preklad zaslany Ignatiovi a "kontrolna zapisnica" L.E.G.-ovi

Zverejnené

Preložené, Weirdo by mal mať poštu odo mňa... :lol:

• Pred 1 mesiacom...
  • Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

hm, telefon, nema signal, alebo ma operator prazdniny? :lol: :)

Zverejnené

Devínska s Ajkom je nejaká odrezaná od sveta ... Morava sa nemohla vyliať, veď ledva tečie :lol:

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

zmena v poradovniku. sliepku som vynechal. game dostala cesky preklad od havarky a prelozi ho do magyarciny a posle midgetovi.

• Pred 2 týždňami...
  • Pred 1 mesiacom...
Zverejnené

Ja mám ten preklad hotový už asi mesiac a celý ten čas som v tom, že som ho odoslala, a teraz som zistila, že nie :lol: Mea culpa, napravené - odoslané pralinke a L.E.G.-ovi.

Zverejnené

no hish, o vlások si ma predbehla ... už včera som sa chcela spýtať, kde viazne preklad, potom som to odložila na dnes ...

ejno ejno :lol:

Zverejnené

game veď ja som tu skoro odpadla, keď som zistila, že som to neposlala, lebo preložila som to hneď ako mi to prišlo. Ospravedlňujem sa, prepáčte :lol:

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

prelozene a poslane legsovi a Wink

za meskanie sa opsravedlnujem :lol:

Zverejnené

okej, ready, prelozene, poslane :lol:

A inak ahojte, aspon vas pozdravim, ked som sa tu tak dlho neukazala, odpustte, je dost mozne ze sa ani tak skoro nedostanem :) Len taky mensi oftopic... tak sa majte :)

Zverejnené

"prelozene" a odoslané LEG-ovi

sa to z prvu nezdalo, ale pekna makacka

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

mám jednu nesmelú otázku : podľa všetkého to už aj keď podaktorí s menším väčším meškaním :lol: - ale preložili, zaslali, poslali, preposlali, odovzdali ... kde viazne záverečný verdikt tentokrát ? :)

hm ? :)

Zverejnené

:lol: :) zaverecny verdikt viazne. ked sa trochu vyjasni, dam to sem.

• Pred 5 mesiacmi...
Zverejnené

ten maras musel lega už pohltiť nadobro, aj s našimi snaživými prekladmi ... hallo ? :lol:

• Pred 9 mesiacmi...
Zverejnené

Tak ma napadlo - dožijeme sa niekedy zverejnenia druhého kola alebo naše preklady zmizli v nenávratne a už akosi nie sú dostupné? :lol: ja len tak, či sa to za toho vyše pol roka nevyjasnilo aspoň trochu... :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov