Sniper Zverejnené 3. December, 2006 Zverejnené 3. December, 2006 Aké skúsenosti máte s providermi, ktorí poskytujú profesionálny hosting? Hostovanie domény freespace.sk u súčasného providera do 2 týždňov končí a ešte som sa nerozhodol či zmluvu predĺžim (zaplatím faktúru).Isté riešenie je aj vlastný server, ale to by bolo finančne viac nákladné. Zatiaľ.
Nokia Zverejnené 3. December, 2006 Zverejnené 3. December, 2006 uplne najlepsie, postavit si vlastny stroj a ten si dat do nejakeho serverhousingu :lol: a ked nie, tak skus niektoreho z providerov? co konkretne potrebujes ake sluzby a kolko miesta a kolko si ochotny platit? mozno by sa dalo nieco vyriesit u mojho byvaleho zamestnavatela nejaka dobra cena
Sniper Zverejnené 3. December, 2006 Autor Zverejnené 3. December, 2006 Súčasný provider nie je po technickej stránke zlý a je celkom lacný, ale technická podpora sa mi nepozdáva. A občas niečo z ničoho nič prestane fungovať. A občas mi prekáža, že stránky idú pomaly. Vlastný stroj je prevdepodobne finančne dosť nákladný na chod, čo pri súčasnej povahe tohto webu by bolo vysoko nerentabilné.
bad_guy Zverejnené 8. December, 2006 Zverejnené 8. December, 2006 zo slovenskych je asi najlepsi ten na ktorom teraz bezi fsp z ceskych poznam xhosting.cz -ceny su v celku ok a ponukaju dost dobru podporu cez icq ,mail ...
Sniper Zverejnené 3. Február, 2007 Autor Zverejnené 3. Február, 2007 Čo hovoríte na websupport.sk? To čo ponúkajú ma celkom zaujalo, cena je s DPH a veľmi prijateľná (od súčasnej je len o trochu drahšia). Len 240,- Sk mesačne (ceny sú konečné, vrátane DPH) NEOBMEDZENÁ veľkosť webového miesta pre Vaše stránky NEOBMEDZENÁ veľkosť databázy (MySQL,MySQL 4.1,PostgreSQL) NEOBMEDZENÝ počet emailových kont a aliasov NEOBMEDZENÝ počet subdomén (http://niečo.vašadoména.sk) pri ročnej platbe zľava - 2 mesiace zadarmo!, len 2400,- Sk jedinečný produkt na poli slovenského webhostingu Neobmedzený web priestor chápem tak že sú schopní poskytnúť toľko miesta koľko potrebujem. To ma momentálne netrápi, momentálne na webe zaberáme okolo 550 MB a ešte potrvá pokým naplníme 5 000 MB čo máme teraz. Hľadal som aj na Google nejaké informácie o websupport.sk, nenašiel som nejaké sťažnosti na výpadky a pod. Iba jeden myslím, ale to bola len jednodňová záležitosť. Prečítajte si na ich stránkach čo všetko ponúkajú. Máte nejaké skúsenosti s websupport.sk? Mňa zaujali preto, lebo poznám 3 veľké fóra (kde píše veľa ľudí, kde je veľa príspevkov) čo u nich hostujú a tie fóra bežia dosť svižne. To je to čo ma zaujalo. Hoci všetky sú phpBB, ale hádam zvládnu aj Invision :lol:
Ajk Zverejnené 3. Február, 2007 Zverejnené 3. Február, 2007 Osobne si pamatam ked imhd.sk fungovalo ako sukromna stranka a tiez to bola komunita ludi ktora hladala hosting. Frcalo to u nejakho doktoranda na Ekonomickej univerzite... potom to nejako rachlo, ale viem ze teraz hostuju na www.esohosting.sk a vypadok maju mozno na 5 minut raz za dva tyzdne...
Sniper Zverejnené 3. Február, 2007 Autor Zverejnené 3. Február, 2007 Tiež to nevyzerá zle. Náš súčasný provider by mohol byť lepší keby viac investoval do svojej techniky :lol:
weirdo Zverejnené 3. Február, 2007 Zverejnené 3. Február, 2007 kamoska hostuje u websupport, zaroven pre nich robi a hovori, ze jej este stranka nikdy nepadla (bacha, nema na to vplyv nejake pozitivne videnie vlastnej firmy)
Sniper Zverejnené 3. Február, 2007 Autor Zverejnené 3. Február, 2007 (bacha, nema na to vplyv nejake pozitivne videnie vlastnej firmy)Iste, preto ma zaujíma názor tretej strany. Ja sa spolieham najmä na to že som videl u nich hostovat 3 Fóra (z toho sú myslím dve warez), majú vysokú návštevnosť a idú svižne.
Nokia Zverejnené 3. Február, 2007 Zverejnené 3. Február, 2007 Axel zistoval som ceny u swanu a su o dost vyssie ako u tychto hostingov, predsa len, nieje to ich core biznis ale len doplnok ku hlavnym sluzbam
Sniper Zverejnené 3. Február, 2007 Autor Zverejnené 3. Február, 2007 weirdo keby som ja robil pre súčasnéhp providera tak tiež by moje stránky chodili inak ako teraz :lol: Nokia, jj, aj som si myslel že to tak bude. Neviem ako vy ale ten websupport.sk sa mi celkom pozdáva. Je tam len jedno ale: A síce, platí sa 240 Sk mesačne s DPH. Bude táto cena platiť aj vtedy ak budem zaberať na disku povedzme 10 GB? Z ich stránky vedie link na customhosting.sk čo predpokladám je ich nejaká služba a tam je to trochu inak (pozrite si). Keď si navrhnem web konfiguráciu tak cena 240 Sk je za nejakých 2700 MB. Za súčasnú cenu, ktorú platíme teraz (200 Sk s DPH) by sme mali okolo 1300 MB.
Sniper Zverejnené 3. Február, 2007 Autor Zverejnené 3. Február, 2007 No neviem čo ten websupport má za support ale už 3,5 hodiny čakám na odpoveď. Chcel som (zatiaľ) len nejaké technické informácie o PHP a MySQL.
Hedgehog Zverejnené 4. Február, 2007 Zverejnené 4. Február, 2007 SWAN máme ako providera v práci a väčšiu bandu ignorantov pri riešení problémov som nevidel... Nič v zlom, teda, ale to je moja skúsenosť s nimi...
Sniper Zverejnené 4. Február, 2007 Autor Zverejnené 4. Február, 2007 Nič v zlom, ale websupport mi stále neodpovedal na e-mail. Takto si technickú podporu nepredstavujem. A obzvlášť divné je to preto, lebo môžem byť ich potencionálny zákazník. Počkám ešte do pondelka večera a keď nič tak oslovím inú firmu.
Sniper Zverejnené 6. Február, 2007 Autor Zverejnené 6. Február, 2007 Websupport sa konečne ozval, poskytnú nám minimálne to čo máme teraz. Takže zatiaľ pohoda. Je celkom možné že od marca budeme hostovať tam. Uvidíme.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz