lopata555 Zverejnené 12. Október, 2008 Zverejnené 12. Október, 2008 Rozhodne za 2. Ale ešte to tu bude zaujímavejšie.
chrust Zverejnené 13. Október, 2008 Zverejnené 13. Október, 2008 Dal som za "1".Ešte mi horí vajgel na vrátnici,ako sa hovorí,ale zatiaľ sa tu cítim dobre.Viem si tu nájsť témy,ktoré mi vyhovujú a členenie celého fóra mi sedí.Je to na úrovni :lol:
Aikaterine Zverejnené 13. Október, 2008 Zverejnené 13. Október, 2008 ja dám za jedna.témy, ktoré ma zaujímajú, sú tu na veľmi dobrej úrovni...a fajn ľudia. som spokojná :lol:
lopata555 Zverejnené 17. Január, 2009 Zverejnené 17. Január, 2009 Rozhodne za 2. Ale ešte to tu bude zaujímavejšie. Mením na 1 :lol:
arwiel Zverejnené 6. Október, 2009 Zverejnené 6. Október, 2009 dala som dva, ale pridržiavam sa svojho prvého názoru, že keby bola na výber 1,5, tak dám tú...
slimak Zverejnené 6. Október, 2009 Zverejnené 6. Október, 2009 Dal som tri, ale to podla mna nie zla znamka. Mozno som mohol dat dva.
jose Zverejnené 20. Január, 2013 Zverejnené 20. Január, 2013 Nenasiel som inu temu o tomto fore (ak je nejaka aktualnejsia, kde sa pisu pripomenienky k tomuto foru, mozte presunut tento prispevok tam). Tak som hlasoval 2.Nie je to uz asi tak zive, ako mozno byvalo kedysi, ale technicky je toto celkom vymakane forum. Napriklad po nadideni mysou na uzivatela sa zobrazi skrateny profil. Multicitovanie.Alebo dnes som si pri pisani prispevku vsimol, ze ak niekto medzitym pridal prispevok, vypise oznam "Bol pridany novy prispevok", vymakane.Atd., forum je technicky naozaj pekne ;) 1
Sniper Zverejnené 20. Január, 2013 Autor Zverejnené 20. Január, 2013 A ešte len bude :zubiska: Čo sa týka aktivity na fórach, to celkovo upadlo krátko po tom, ako začal na Slovensko prenikať fasabúk. Poznám viacero fór, ktoré boli kedysi aktívne, aj som na ne chodil a dnes už neexistujú.
secretka Zverejnené 21. Január, 2013 Zverejnené 21. Január, 2013 Aj keď ten najväčší rozmach fór už pominul a ľudia SA už možno "vypísali", majú iné povinnosti, alebo si našli iného koníčka, ktorý "zahltil" celý ich voľný čas ... ... toto fórum si známku horšiu ako dvojku nezaslúži! :) Že občas k nejakým "stretom" dôjde, že nie všetci sú "rovnaká krvná skupina", to predsa nie je chyba fóra. A ak nevieme či nechceme spolu vychádzať a rozumieť si, stačí, ak naše "strety" obmedzíme, keď sa povznesieme nad akékoľvek útoky, narážky, "neomalené vyrývanie" ... ... alebo samozrejme môžeme z fóra z akéhokoľvek dôvodu "vycúvať". Za tie nezhody tiež nemôže fórum, to je IBA v nás čo a ako si "pripustíme k telu", je to iba v našej neprispôsobivosti, či neschopnosti prijať a rešpektovať aj názor druhého ... ... ale nikto z nás predsa nemá "patent na rozum. :nienie: Ale to je predsa niečo, s čím sa "stretávame" nielen vo virtuálnom svete, ale v každej "spoločnosti". :smile2: 1
Sniper Zverejnené 21. Január, 2013 Autor Zverejnené 21. Január, 2013 Že občas k nejakým "stretom" dôjde, že nie všetci sú "rovnaká krvná skupina", to predsa nie je chyba fóra. Naopak, ono je to pre fóra dokonca prospešné, diskusie sú najmä o argumentoch a keď má každý nejaké, tak je vždy o čom diskutovať. Fóra, kde si všetci prikyvujú a potľapkávajú po pleci časom upadnú do apatie. Samozrejme odtiaľ potiaľ. Ak niekto ide ako baran proti múru a absolútne nevníma argumenty druhých, hoci sú pravdivé a sám argumenty nemá (napr. v tomto smere sú populárne témy o Cigánoch, keď už nevieme kam z konopí, tak začneme do všetkého ťahať akýsi vymyslený rasizmus), tak potom diskusia degraduje do flame-war.
D'Ady Zverejnené 21. Január, 2013 Zverejnené 21. Január, 2013 plne suhlasim a tomuto foru by som dal tiez asi najhorsie 2-kui ked, priznavam, ked som nan vstupoval, mal som ine ocakavania, a to najma v oblasti "pomoci", vzajomneho "radenia si", nachadzania odpovedi na rozne temyale mozno je to len tym, ze za cias PF fora som sa pohyboval +/- v oblasti PC, a tam som skutocne mnohokrat na druhom konci dratu nasil pomocnu riku, ci hlavu...nezapajal som sa do "tlachov" o comkolvek, no tu som sa akosi nechal uniest :Dmozno je to aj tym, ze sme vsetci o par rokov starsi a ti, co prichadzaju sa (obvykle) vedia vmestnat do pravidiel - ktore mmchd su asi dost dobre nastavene a prevadzkovanetakdizajn, ovladanie, tech.vychytavky, ludia... ja som spokojny jaj, este som zabudol pochvalit admina a moderatorov ;)
Sniper Zverejnené 21. Január, 2013 Autor Zverejnené 21. Január, 2013 i ked, priznavam, ked som nan vstupoval, mal som ine ocakavania, a to najma v oblasti "pomoci", vzajomneho "radenia si", nachadzania odpovedi na rozne temy Nová verzia Fóra, ktorú nahodím možno v marci, možno skôr, možno neskôr, má zaujímavý plugin, umožňuje v téme označiť príspevok, ktorý podľa (asi administrátora alebo moderátorov, ešte som to neskúmal podrobne, nechcelo sa mi) umožňuje označiť príspevok, ktorý podľa nich je najlepšou odpoveďou na položenú otázku. Verím, že tento plugin bude niektorých motivovať k tomu, aby svoje odpovede písali čo najlepšie a žiadne somariny okolo toho.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz