Sniper Zverejnené 23. November, 2006 Zverejnené 23. November, 2006 Každé fórum na nete má nejakú úroveň, každé fórum je niečím špecifické a každý člen hocijakého fóra môže mať iný názor na rôzne fóra. Oznámkujte toto fórum ako v škole, známkou ohodnotíte úroveň takú aká podľa vás je. Skúste napísať aj prečo ste dali známku akú ste dali a v prípade horších známok napíšte aké nedostatky tu vidíte a môžete dať návrhy na zlepšenie.
weirdo Zverejnené 24. November, 2006 Zverejnené 24. November, 2006 2 forum je velmi dobre, ale niekedy (raz za cas) ma vytoci styl moderovania. keby bolo, dal by som 1-, ale nie je
Sniper Zverejnené 24. November, 2006 Autor Zverejnené 24. November, 2006 Čo ťa, teba moderátora, vytáča na moderovaní? :lol:
tomassi Zverejnené 24. November, 2006 Zverejnené 24. November, 2006 taktiez dávam 2-jeckuk jednotke chýba väčší rozruch v téme šport
Sniper Zverejnené 24. November, 2006 Autor Zverejnené 24. November, 2006 Ja dávam 2. Po technickej stránke a dizajne je to tak ako to má byť (keďže som to ja robil a ladil, tak som to spravil podľa svojho). Čo sa týka diskusií tak by som uvítal viac ľavičiarov v Politike, lebo sa tam necítim tak dobre ako na PF :lol: Ale aj to sa raz zmení.
chorche Zverejnené 11. December, 2006 Zverejnené 11. December, 2006 Dal som dvojku, stale si nedokazem zvyknut na tu ciastocnu ne/prehladnost....
Polaris Zverejnené 11. December, 2006 Zverejnené 11. December, 2006 Dal som 3kuChaoticke rozmiestnenie tem a co najviac, je KOPEC zbytocnych tem, ktore len zneprehladnuju cele forum :lol: To najviac ovplyvnuje znamku!
Sniper Zverejnené 11. December, 2006 Autor Zverejnené 11. December, 2006 Čo je tu konkrétne chaotické??? KOPEC zbytocnych temTo si potom ešte nebol na žiadnom väčšom Fóre ako je toto. Dal som dvojku, stale si nedokazem zvyknut na tu ciastocnu ne/prehladnost....Zvykneš si rýchlo, často chodíš na phpBB fóra, ktoré kopírujú IPB, takže to bude celkom ľahké :lol:
game Zverejnené 11. December, 2006 Zverejnené 11. December, 2006 Dal som 3ku Chaoticke rozmiestnenie tem a co najviac, je KOPEC zbytocnych tem, ktore len zneprehladnuju cele forum :lol: To najviac ovplyvnuje znamku!tak tomuto veľmi nerozumiem ... kde je alebo kde vidíš chaos ? nie sú kategórie rozdelené až priveľmi prísne tematicky ? zbytočné témy sú ktoré ? na každom rozbehnutom fóre sú nespočetné témy, ktoré sú pre niekoho dôležité, pre iného zbytočné :) možno sa ti zdá že obhajujem už z princípu, ale to nie ... je to diskusné fórum a každý diskutuje o tom, čo je mu blízke ... čo som urobila už len z princípu, bolo, že som fórum oznámkovala jedničkou ... to som musela :) ;)
chorche Zverejnené 11. December, 2006 Zverejnené 11. December, 2006 AW: Ano, vacsina for je zalozena na phpBB, ale tu sa mi to zda nejake nafuknute a zauzlene, tie temy su nejak pozasivane, niekedy sa tu tazsie orientuje, vies?
Sniper Zverejnené 11. December, 2006 Autor Zverejnené 11. December, 2006 Aj tak nechápem kde sa tu ťažko orientuje. Asi si málo flexibilný. Ja tu nájdem všetko čo potrebujem.
chorche Zverejnené 11. December, 2006 Zverejnené 11. December, 2006 Lebo si to tvoril. To rozdelenie do podsekcii a nezaraditelne prispevky - v tom je hlavny gulas.
game Zverejnené 11. December, 2006 Zverejnené 11. December, 2006 synu chorche, guláš by bol bez sekcií a kategórií ... na spamovanie možno netreba ani sekcie ani podsekcie, hm ? :lol:
Sniper Zverejnené 11. December, 2006 Autor Zverejnené 11. December, 2006 Chorche keby neboli podsekcie tak všetko by bolo v jednej sekcii a až potom by tu bol bordel.
chorche Zverejnené 11. December, 2006 Zverejnené 11. December, 2006 Ano, to je pravda, ale su aj temy mimo tychto sekcii, vsakver.... V tom je chaos.
Sniper Zverejnené 11. December, 2006 Autor Zverejnené 11. December, 2006 Ak myslíš to že je kategória Internet a v nej témy a pod Internetom je kategória Instant Messengers a aj v nej témy, tak to je bežné na všetkých fórach.
Polaris Zverejnené 12. December, 2006 Zverejnené 12. December, 2006 Čo je tu konkrétne chaotické??? To si potom ešte nebol na žiadnom väčšom Fóre ako je toto. Tuto ciastocne suhlasim s Chorchem. Chcelo by to take rozdelenie, kde by sa clovek vedel lepsie orientovat. Praveze na vacsich forach som bol a preto tam uz nechodim. Tuto jedina pomocka, co mi pomaha sa akotak zorientovat je TODAYS ACTIVE TOPICS...... Zase nechcem kritizovat alebo co......pre mna za mna, nech je to takto, len si myslim, ze nejake sekcie a zoradenia na dalsie podsekcie a ich uprava, ze napriklad "tvorba vlastnej WEB stranky" a veci k tomu nalezite a podobne veci by bola jedna podsekcia -> tuto by som to dokonca hodil do sekcie "Programovanie"! Pekne spravena je sekcia Instant Messangers. A nie v internete nazhromazdene vsetko ohladom netu. Neviem ako je to tazke spravit, tak mi staci napisat, ze by to bolo zlozite a pochopim, ale fakt by sa sem ta uprava hodila.
Sniper Zverejnené 12. December, 2006 Autor Zverejnené 12. December, 2006 Neviem ako je to tazke spravit, tak mi staci napisat, ze by to bolo zlozite a pochopim, ale fakt by sa sem ta uprava hodila.Akékoľvek návrhy o sekciách a kategóriách sú vítané tu. Treba presne napísať čo by bolo vhodné vytvoriť/zmeniť a uvidíme či niečo z toho bude.
chorche Zverejnené 14. December, 2006 Zverejnené 14. December, 2006 No, mozno to bude len vzhadom fora.... Nie som mono navyknuty na takyto vyzor. Ale je dost drsne preliezat manualne z temy do temy, mam chaos v orientacii....
Sniper Zverejnené 14. December, 2006 Autor Zverejnené 14. December, 2006 Na iných fórach (vBulletin, phpBB) ako preliezaš z témy do témy?
chorche Zverejnené 14. December, 2006 Zverejnené 14. December, 2006 Pravdupovediac: Manualne. Ale tam je poriadojk. Tuto sa mi to vidi mierne rozplzle, krizom-krazom pohadzane. Ma to system, ale kapnut nan sa mi nepodarilo doteraz....
Sniper Zverejnené 14. December, 2006 Autor Zverejnené 14. December, 2006 Tuto sa mi to vidi mierne rozplzle, krizom-krazom pohadzaneNeviem síce čo je krížom krážom pohádzané, ale asi to bude tým že na Horrorovom Fóre sú všetky sekcie na jednu tému :lol: Toto stačí každému: Aktívne témy za posledných 24 hodín (z dôvodu zmeny kódu Fóra odkazy sú už nefunkčné) Témy s novými príspevkami od poslednej návštevy (z dôvodu zmeny kódu Fóra odkazy sú už nefunkčné)
game Zverejnené 14. December, 2006 Zverejnené 14. December, 2006 stále nechápem, kde je problém otvor si hlavnú stránku a pozri si sekcie a kategórie ... povedz konkrétne, čo je tu mierne rozplzle, krizom-krazom pohadzane ?
chorche Zverejnené 14. December, 2006 Zverejnené 14. December, 2006 To je kruta pravda.... :lol: Uz som z toho znudeny. :) Hmm, skusim na to kliknut ci po tom budem mudrejsi.... :) game: Mne sa to zda neprehladne. Moj nazor nemusi byt brany ako berna minca, vyjadrujem svoj nazor. Viac sa mi paci momentalne link AKTIVNE TEMY, lebo som sa v ramci oneho odhlasil, myslel som, ze spravim dajaky refresh....
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz