Skočiť na obsah

Oznámkujte Fórum

Sniper

Oznámkujte úroveň Fóra  

9 členovia hlasovali

1. 1. Oznámkujte Fórum ako v škole

Odporúčané príspevky

Zverejnené

krizom-krazom pohadzane

ale čo konkrétne je tu krížom krážom pohádzané?
Zverejnené

Pozeraj, mam problem orientovat sa co je kde v ktorej teme, mozno su podsekcie malo zvyraznene alebo co....

Zverejnené

Prípadne si pozrieš svoje posledné príspevky, a píšeš do tém, kam si písal naposledy, lebo Ťa tam asi niečo muselo zaujať, a potom je tu ešte taká funkcia, že -> Lo-Fi Verzia <- a naozaj prehladnejšie si to ani neviem predstaviť, používam to občas, keď sa neviem zorientovať, alebo niečo hľadám. Väčšinou ale úplne stačí "Témy s novými príspevkami od poslednej návštevy".

:lol:

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

forum je pekne a hlavne je tu plno znamych a zujimavych ludi s roznymi nazormi a to sa mi paci. Hlavne tu nie je cenzura (samozrejme v medziach normy). Davam mu 2 :lol:

Zverejnené

dala som 2

..tiez ma obcas stve system moderovania :lol:

ale inak pohodka, znami pohodoví ludia

Zverejnené

..tiez ma obcas stve system moderovania

A to ty ešte neporušuješ pravidlá. Ktovie ako by ťa to štvalo keby si ich porušovala :lol:
Zverejnené

Dala som dvojocku.

Pre mna je forum "trosku tazsie citatelne", ale chyba bude asi v tom, ze sa tu nie casto a nie dlhodobo "pohybujem". :lol:

Zverejnené

dala som tri... :lol:

EDIT: dala som tri, pretože som ani nerozmýšlala a zvolila som "zlatú strednú cestu"

v skutočnosti by som dala jedna mínus... taká známka tam ani nie je... na dva to nie je ale ani na "čistú" jedničku

Zverejnené

Ja som dal 2. Som rozmyslal ze dam jedna, ale ked mam hodnotit forum ako celok aj s obsahom, tak to uz cista jednotha nie je. Sice to nie je ani dva, tak asi 1.5, no a 5 sa zaokruhluje k najblizsiemu parnemu cislu......

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

Dal som 2ku! :lol: forum je podla mna velmi kvalitne ale nic nieje dokonale :)

Zverejnené

Ja som dala jednotku. Sa mi tu páči (zatiaľ). Je tu taká komorná atmosféra.

Zverejnené

Klingonka, komornú atmosféru nájdeš už skoro na každom fóre. Je síce veľa diskusných fór kde píše veľa ľudí, ale zdravé jadro je väčšinou tvorené len niekoľkými tuctami užívateľov (často ani to nie).

aljak ja viem že k tej jednotke ti chýba už len menu Fóra vo fínštine, ale to by si už moc chcel :lol:

Zverejnené

ale nic nieje dokonale :lol:

Phersu, kde si, tu niekto potrebuje osvetu :)
Zverejnené

zahlasoval som si, dal som 1. všimol som si, že pár ľudí sa rozhodovalo medzi 1 a 2, nakoniec sa priklonili k dvojke a aby som to trocha vyvážil, naklonil som sa na opačnú stranu. : ) porovnával som pri tom toto fórum s ostatnými, ktoré poznám.

..ale nic nieje dokonale :lol:

Phersu, kde si, tu niekto potrebuje osvetu :)

..toto som pochopil až na druhý raz, ale pochopil som. : ) zrejme sa pomaly dostávam do obrazu.
Zverejnené

Dal som 2 hoci, by tam asi aj mohla byť 1. Ale to by vám neprimerane stúplo sebavedomie a najskôr by ste zaspali na vavrínoch. Takto možno budete mať tendenciu zlepšovať sa.

Vážte si to, lebo som notorický frfloš a niekedy mám tendenciu ísť do opozície už len z princípu, aby som sa vyhol mainstreamu (i keď teraz akoby som do neho zdanlivo vbehol) - teda svojim spôsob aj tá 2 je veľmi vysoká bodová hodnota. :lol:

Zverejnené

Tiez 2.

1 by som dal keby uz nebolo co vylepsovat, ale to si axel vzdy najde nieco :lol:

Zverejnené

No to áno, keby sa dali dať user friendly linky, takže namiesto www.freespace.sk/forums/index.php?automodule=blog&req=showblog&mid=2 by bolo www.freespace.sk/forums/blogy/axel_wers tak by to bolo kludne za 1, ale to by muselo byť Safe Mode vypnuté. Ale IPB 3 by mal vyriešiť aj toto, tak uvidíme.

..toto som pochopil až na druhý raz, ale pochopil som. : ) zrejme sa pomaly dostávam do obrazu.

Z toho si nič nerob, ja to tiež nechápem :lol:

Ale to by vám neprimerane stúplo sebavedomie a najskôr by ste zaspali na vavrínoch.

Myslieť si že sme najlepší nie je prioritou vždy je čo zlepšovať a nič nie je dokonalé. Dôležité je to aby členi a návštevníci Fóra tu našli všetko to, čo považujú za potrebné pre dobré a kvalitné diskusné Fórum.

:)

Zverejnené

To Axel:

To bol tak trochu podryp, ale aj hecovanie... niektoré fóra zaspali na vavrínoch.

Zverejnené

Z toho si nič nerob, ja to tiež nechápem ;)

Že si to ty, tak objasním :lol: Aspoň aj ďalší si už nebudú musieť lámať hlavu... Istý nemenovaný Phersu, jeden z našich známych fórumáckych narcisov, má totižto v podpise niečo takéto: "Na svete su len 3 dokonale veci: Michelangelo, KoRn, a Ja" A na to som ja narážal... :) :)
Zverejnené

Cat ale hej, viem na čo narážaš, rozumieme sa :lol:

Igny: phersu rád tára a všetko si značí do signatúry :) :)

Zverejnené

Dávam 2...

Fórum ako samotné by sa dalo hodnotiť aj na 1 - nenavštevoval som veľa iných fór, ale jednoznačne sa mi FSPF najviac páči - teda myslím tým, široké možnosti vo viacerých štrukúrach, technické možnosti, celková komplexnosť...ale trochu sa mi nepáči "tolerancia" - myslím tým, že sú tu členovia (nie je ich ale veľa), ktorí dosť často prekračujú pravidlá fóra...jasné, nie som za nejaké presné dokrvi dodržiavanie, ale proste niektorí zachádzajú až priďaleko - vulgarizmus na krčmový spúsob, osbné útoky a proste nezakročuje sa nejak proti nim...

Takže preto tá dvojka :lol:

Zverejnené

ale trochu sa mi nepáči "tolerancia" - myslím tým, že sú tu členovia (nie je ich ale veľa), ktorí dosť často prekračujú pravidlá fóra...jasné, nie som za nejaké presné dokrvi dodržiavanie, ale proste niektorí zachádzajú až priďaleko - vulgarizmus na krčmový spúsob, osbné útoky a proste nezakročuje sa nejak proti nim...

Treba kontaktovať moderátorov ak máš dojem že niekto porušuje pravidlá.
  • Pred 2 týždňami...
  • Pred 3 mesiacmi...

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz
  • Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov