Skočiť na obsah

Na čo najviac míňate?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

V poslednom čase najviac míňam na košele, kravaty.

Výpredaje v BA mi pomohli. :lol:)

Pokúpil som všetko potrebné. Taktiež veci mimo práce.

Ďalej sú to knihy, časopisy.

Ale najväčšie pálky z môjho príjmu berú nájom, strava a poistky.

Jeden deň mám výplatu a o týžden z nej je len pár tisíc. Človek v podstate zarába len na bývanie a žrádlo. :)

• Odpovedí 77
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Nokia

7

• arwiel

6

• doll

5

• nutrinka

4

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

treba zarabat viac, aby si toho mohol viac prezrat :lol: :)

ale suhlasim ze najviac toho zhltnu bezne veci...byvanie, jedlo, doprava

Zverejnené

weirdo

s nou uz niekolko mesiacov dozadu .. ty mas prehlad :lol:

teda ak neslo o nejaku novu :)

o tom prehľade by som v tvojom prípade pomlčala :)

najviac knihy, potom bývanie, strava, doprava, cigarety, a momentálne som dosť vrazila do notebooku a ešte do pár vecí okolo neho chcem vraziť

Zverejnené

Ja zatiaľ najviac mínam na oblečenie,drogériu...a ešte časopisy,ale kupujem pravidelne iba F1 Racing...atď...ale zistil som,že by bodla nejaká brigáda,nejak tých mojich peňazí kriticky ubáda,či už z peňaženky a aj z môjho študentského účtu  :lol:

• Pred 9 mesiacmi...
Zverejnené

Tak určite najviac mínam na jedlo a oblečenie. Ak my dajaké peniaze ostatnú tak zvyšok miniem na zábavu.

• Pred 3 týždňami...
Zverejnené

Nechcem ešte uzatvárať tento rok,ale bol pre mňa hodne náročný ..... jeden pohreb,jedna operácia,jedna dovolenka :lol: .S tým,že aj finančná náročnosť bola v tomto poradí :) .

Ale v podstate míňam najviac na dovolenky :)

Zverejnené

v posledných rokoch zisťujem, že čím som staršia, tým radšej šetrím ... :lol: z času na čas mám síce nákupné orgie, ale aj tie také umiernené a chvíľkové :)

najviac sa minie zrejme na jedlo, na bývanie, na dopravu, net, knihy, oblečenie ... asi v takomto poradí ...

Zverejnené

stale sa mi potvrdzuje jedno, cim viac minam, tym viac penazi dojde :lol:

paci sa mi jedna hlaska

"Peniaze a hnoj majú spoločné to, že úžitok z nich je len vtedy, keď sa rozhadzujú"

Zverejnené

uvedomila som si, že je pre mňa veľmi obtiažne prejsť v tomto jesennom období (bože, toľko pekných vecí všade majú!!!) cez oddelenie s dámskou konfekciou a nič si nezobrať domov (myslím kúpiť, nie ukradnúť) :lol:

Zverejnené

tento školský rok sa sťažujem len na to, že dávam viac na prefocovanie materiálov do školy ako na stravu...

ale najviac dám za nájom, potom mobil, net, obedy v šk.jedálni, knihy, strava, cigarety, kofola, káva...

Zverejnené

Ja asi najviac miniem na "kultúrne vyžitie" :lol: --> knihy /tak nato ide asi najviac prachov/, časopisy, kino, DVDčká, CDčká a samozrejme aj niečo na seba si občas treba kúpiť :)

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

V sobotu som bol s "mojou" na predvianočných trhoch.Fungoval som tam viacmenej ako garde.Ako odmenu som za doprovod dostal obed,kávu z automatu a kokosovú tyčinku :lol:

• Pred 4 týždňami...
Zverejnené

najviac na hot-dogy

potom na laky a tužidlá na vlasy

no a keď idem s bandou von, tak sa to sype, ani neviem ako

benzín, chvalabohu, zatiaľ platia naši :lol:

Zverejnené

v decembri som konecne doplatil auto, takze teraz tie peniaze zacnu tiect inym smerom...

najradsej by som aby tiekli do nejakej nehnutelnosti, len nic neviem zohnat...takze asi potecu na setriaci ucet a cestovanie :lol:

a posledne dva mesiace trosku na telefon viac...z priemerneho 600 korunoveho uctu to uz bol dvoj a nasledne trojnasobok :)

• Pred 2 mesiacmi...
Zverejnené

kozmetika, jedlo pre hlodavce, potraviny, dekoracie do bytu...a oblecenie podla potreby.

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

strašne veľa som minulý mesiac minula za knihy :lol: a teraz som bez peňazí :)

Zverejnené

kua peniaze sa vzdy nejak rozkotulaju....vzdy dojdu nejake "zabudbute" polozky na povrch ktore treba zaplatit...

ale ako tak tie peniaze posuvam, najviac teraz minam na cestovanie a v lete to bude este viac :lol:

Zverejnené

momentálne najviac míňam na mesačnú faktúru za internet, keďže nemíňam vôbec nič a šetrím ako najviac sa dá :lol: potom už len na colu light, ktorá mi dodáva energiu a sladkosti, ktoré dodávajú optimizmus v týchto ťažkých "nechce-sa-mi-písať-bakalárku" dňoch

Zverejnené

mobil a párty .... to su moje dve najväčšie pálky .... samozrejme aj strava

Zverejnené

strašne veľa som minulý mesiac minula za knihy :lol: a teraz som bez peňazí :)

Presne...ja kebyže si prestanem kupovať knihy, tak som doslova milionár :)

Ale bez nich to proste u mňa nejde ;)

• Pred 1 rokom...
Zverejnené

mobil a párty .... to su moje dve najväčšie pálky .... samozrejme aj strava

nad týmto sa smejem ... párty už dávno nie sú ... teraz sú to výlety

Zverejnené

na cestu do školy + školné a sprostosti, ktoré treba platiť ohľadom školy :lol:

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov