Proteus Zverejnené 20. Január, 2008 Zverejnené 20. Január, 2008 V poslednom čase najviac míňam na košele, kravaty. Výpredaje v BA mi pomohli. :lol:) Pokúpil som všetko potrebné. Taktiež veci mimo práce. Ďalej sú to knihy, časopisy. Ale najväčšie pálky z môjho príjmu berú nájom, strava a poistky. Jeden deň mám výplatu a o týžden z nej je len pár tisíc. Človek v podstate zarába len na bývanie a žrádlo. :)
Nokia Zverejnené 20. Január, 2008 Zverejnené 20. Január, 2008 treba zarabat viac, aby si toho mohol viac prezrat :lol: :) ale suhlasim ze najviac toho zhltnu bezne veci...byvanie, jedlo, doprava
nutrinka Zverejnené 21. Január, 2008 Zverejnené 21. Január, 2008 weirdo s nou uz niekolko mesiacov dozadu .. ty mas prehlad :lol: teda ak neslo o nejaku novu :)o tom prehľade by som v tvojom prípade pomlčala :) najviac knihy, potom bývanie, strava, doprava, cigarety, a momentálne som dosť vrazila do notebooku a ešte do pár vecí okolo neho chcem vraziť
tiborco Zverejnené 21. Január, 2008 Zverejnené 21. Január, 2008 Ja zatiaľ najviac mínam na oblečenie,drogériu...a ešte časopisy,ale kupujem pravidelne iba F1 Racing...atď...ale zistil som,že by bodla nejaká brigáda,nejak tých mojich peňazí kriticky ubáda,či už z peňaženky a aj z môjho študentského účtu :lol:
lopata555 Zverejnené 29. Október, 2008 Zverejnené 29. Október, 2008 Tak určite najviac mínam na jedlo a oblečenie. Ak my dajaké peniaze ostatnú tak zvyšok miniem na zábavu.
chrust Zverejnené 18. November, 2008 Zverejnené 18. November, 2008 Nechcem ešte uzatvárať tento rok,ale bol pre mňa hodne náročný ..... jeden pohreb,jedna operácia,jedna dovolenka :lol: .S tým,že aj finančná náročnosť bola v tomto poradí :) .Ale v podstate míňam najviac na dovolenky :)
game Zverejnené 18. November, 2008 Zverejnené 18. November, 2008 v posledných rokoch zisťujem, že čím som staršia, tým radšej šetrím ... :lol: z času na čas mám síce nákupné orgie, ale aj tie také umiernené a chvíľkové :)najviac sa minie zrejme na jedlo, na bývanie, na dopravu, net, knihy, oblečenie ... asi v takomto poradí ...
Nokia Zverejnené 18. November, 2008 Zverejnené 18. November, 2008 stale sa mi potvrdzuje jedno, cim viac minam, tym viac penazi dojde :lol:paci sa mi jedna hlaska"Peniaze a hnoj majú spoločné to, že úžitok z nich je len vtedy, keď sa rozhadzujú"
Bijou Zverejnené 18. November, 2008 Zverejnené 18. November, 2008 uvedomila som si, že je pre mňa veľmi obtiažne prejsť v tomto jesennom období (bože, toľko pekných vecí všade majú!!!) cez oddelenie s dámskou konfekciou a nič si nezobrať domov (myslím kúpiť, nie ukradnúť) :lol:
arwiel Zverejnené 18. November, 2008 Zverejnené 18. November, 2008 tento školský rok sa sťažujem len na to, že dávam viac na prefocovanie materiálov do školy ako na stravu...ale najviac dám za nájom, potom mobil, net, obedy v šk.jedálni, knihy, strava, cigarety, kofola, káva...
Desdemona Zverejnené 21. November, 2008 Zverejnené 21. November, 2008 Ja asi najviac miniem na "kultúrne vyžitie" :lol: --> knihy /tak nato ide asi najviac prachov/, časopisy, kino, DVDčká, CDčká a samozrejme aj niečo na seba si občas treba kúpiť :)
chrust Zverejnené 16. December, 2008 Zverejnené 16. December, 2008 V sobotu som bol s "mojou" na predvianočných trhoch.Fungoval som tam viacmenej ako garde.Ako odmenu som za doprovod dostal obed,kávu z automatu a kokosovú tyčinku :lol:
hisham Zverejnené 8. Január, 2009 Zverejnené 8. Január, 2009 najviac na hot-dogypotom na laky a tužidlá na vlasy no a keď idem s bandou von, tak sa to sype, ani neviem akobenzín, chvalabohu, zatiaľ platia naši :lol:
Nokia Zverejnené 8. Január, 2009 Zverejnené 8. Január, 2009 v decembri som konecne doplatil auto, takze teraz tie peniaze zacnu tiect inym smerom...najradsej by som aby tiekli do nejakej nehnutelnosti, len nic neviem zohnat...takze asi potecu na setriaci ucet a cestovanie :lol:a posledne dva mesiace trosku na telefon viac...z priemerneho 600 korunoveho uctu to uz bol dvoj a nasledne trojnasobok :)
Althea Zverejnené 7. Apríl, 2009 Zverejnené 7. Apríl, 2009 kozmetika, jedlo pre hlodavce, potraviny, dekoracie do bytu...a oblecenie podla potreby.
Althea Zverejnené 18. Apríl, 2009 Zverejnené 18. Apríl, 2009 plus tento mesiac ma dost vycuca listok na Radiohead
Aikaterine Zverejnené 18. Apríl, 2009 Zverejnené 18. Apríl, 2009 strašne veľa som minulý mesiac minula za knihy :lol: a teraz som bez peňazí :)
Nokia Zverejnené 18. Apríl, 2009 Zverejnené 18. Apríl, 2009 kua peniaze sa vzdy nejak rozkotulaju....vzdy dojdu nejake "zabudbute" polozky na povrch ktore treba zaplatit...ale ako tak tie peniaze posuvam, najviac teraz minam na cestovanie a v lete to bude este viac :lol:
Bijou Zverejnené 18. Apríl, 2009 Zverejnené 18. Apríl, 2009 momentálne najviac míňam na mesačnú faktúru za internet, keďže nemíňam vôbec nič a šetrím ako najviac sa dá :lol: potom už len na colu light, ktorá mi dodáva energiu a sladkosti, ktoré dodávajú optimizmus v týchto ťažkých "nechce-sa-mi-písať-bakalárku" dňoch
lopata555 Zverejnené 18. Apríl, 2009 Zverejnené 18. Apríl, 2009 mobil a párty .... to su moje dve najväčšie pálky .... samozrejme aj strava
Desdemona Zverejnené 18. Apríl, 2009 Zverejnené 18. Apríl, 2009 strašne veľa som minulý mesiac minula za knihy :lol: a teraz som bez peňazí :)Presne...ja kebyže si prestanem kupovať knihy, tak som doslova milionár :) Ale bez nich to proste u mňa nejde ;)
arwiel Zverejnené 18. Apríl, 2009 Zverejnené 18. Apríl, 2009 cigarety a pivo... to sú 3 eurá denne... :lol:
lopata555 Zverejnené 1. Júl, 2010 Zverejnené 1. Júl, 2010 mobil a párty .... to su moje dve najväčšie pálky .... samozrejme aj strava nad týmto sa smejem ... párty už dávno nie sú ... teraz sú to výlety
Evangelos Zverejnené 1. Júl, 2010 Zverejnené 1. Júl, 2010 na cestu do školy + školné a sprostosti, ktoré treba platiť ohľadom školy :lol:
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz