cizy Zverejnené 16. Marec, 2006 Zverejnené 16. Marec, 2006 Kam putuje väčšina vašich peňazí? Minate najviac na oblecenie, jedlo, alebo zabavu? Ja najviac minam na rozne napoje, aj alkoholicke ked sme vonku, potom to je jedlo, ked sme vonku a ideme sa niekam najest a je to dost casto... tiez dost penazi ide do biliardu a stolneho futbalu da sa povedat ze vsetko miniem na zabavu jedlo a oblecenie...a co vy?
doll Zverejnené 16. Marec, 2006 Zverejnené 16. Marec, 2006 minuly skolsky rok.....iba na zabavu, kazdy tyzden sa niekam vyrazilo, a minula som dost velke prachy....tento skolsky rok....... uz takmer na nic, snazim sa neminat, ale vela som vyhodila za solarko....
Nokia Zverejnené 16. Marec, 2006 Zverejnené 16. Marec, 2006 momentalne vrazam najviac penazi do auta :lol:
NaNervy Zverejnené 16. Marec, 2006 Zverejnené 16. Marec, 2006 Samozrejme na zabavu a kulturne vyzitie:), ale v poslednom case akosi vela zerie skola a vsetko s nou spojene.
game Zverejnené 16. Marec, 2006 Zverejnené 16. Marec, 2006 Samozrejme na zabavu a kulturne vyzitie:), ale v poslednom case akosi vela zerie skola a vsetko s nou spojene. no ... to kultúrne vyžitie je dosť široká škála možností ... :lol: :)
NaNervy Zverejnené 16. Marec, 2006 Zverejnené 16. Marec, 2006 no ... to kultúrne vyžitie je dosť široká škála možností od Antikvariatov az po Zivanie v divadle (pripadne krcme) :lol:
Mgr. L.E.G. von Trips Zverejnené 16. Marec, 2006 Zverejnené 16. Marec, 2006 ked si to premietnem na sirsie obdobie, tak asi na jedlo. vacsinou jem v meste.
Polaris Zverejnené 17. Marec, 2006 Zverejnené 17. Marec, 2006 Ja zase minam na Pocitacove komponenty. To hlavneNo a dalsie veci su pitie, disco a pod.... :lol:
bad_guy Zverejnené 17. Marec, 2006 Zverejnené 17. Marec, 2006 no poslednom case na knizky bud na odborne alebo beletriu ...ale uz sa snazim troska sa ovladat ...lebo ked uvidim nejaku dobru knizku a mam pri sebe peniaze proste neviem odolat :lol:
nutrinka Zverejnené 17. Marec, 2006 Zverejnené 17. Marec, 2006 knihy, časopisy /odborné, tie bulvárne shity nečítam/, cestovnéno viac ma nenapadá, ale prachy stále nikde :lol:
bad_guy Zverejnené 17. Marec, 2006 Zverejnené 17. Marec, 2006 :) odborne knihy a sity????nutrinka - :lol:
nutrinka Zverejnené 17. Marec, 2006 Zverejnené 17. Marec, 2006 to som nejak nepochopila...ja som napísala že odborné sú shity??? :lol:
gh0strider Zverejnené 19. Marec, 2006 Zverejnené 19. Marec, 2006 na drogysnad to myslis ironicky :lol: ja najviac minam na originalne hudobne CD a na moj pocitac....hoci tu sa jedna o vacsie mnozstvo penazi v sirsom casovom horizonte, ale najviac penazi som prave sem vrazil. Potom tie CD.
weirdo Zverejnené 23. Marec, 2006 Zverejnené 23. Marec, 2006 na jedlo a sporenie idu asi najvacsie polozky
Einstein Zverejnené 27. Marec, 2006 Zverejnené 27. Marec, 2006 momentalné asi najviac do kultúry a "žrádla" :lol:
nutrinka Zverejnené 3. Apríl, 2006 Zverejnené 3. Apríl, 2006 v poslednej dobe už okrem hore spomínaných aj na cigaretyak si nedám pozor tak si za chvíľu prefajčím aj cestovné
arwiel Zverejnené 16. Apríl, 2006 Zverejnené 16. Apríl, 2006 nutrinkaNa cigarety?Ako budes s prefajcenými plucami slapat tych 7 kilákov, ci kolko to je, na bicykli do skoly?
indiana Zverejnené 25. Apríl, 2006 Zverejnené 25. Apríl, 2006 Inkaso, poplatky, sporenie...strava, bočné výdavky ( ak treba niečo kúpiť hlavne ďeťom, napr. oblečenie, obuv...), iné ( oslavy, darčeky )dovolenka ( vytúžená po rokoch , konečne Tatry ), asi tak.
Mazmar Zverejnené 25. Apríl, 2006 Zverejnené 25. Apríl, 2006 jedlo (okrem obedov a toho co je v chladnicke) a telefon nic viac si sam neplatim (ako mi je fajn)
Sniper Zverejnené 25. Apríl, 2006 Zverejnené 25. Apríl, 2006 Kam putuje väčšina vašich peňazí?no to by som aj ja rád veľmi dobre vedel.
phersu Zverejnené 4. September, 2006 Zverejnené 4. September, 2006 Skoro všetky peniaze ktoré som kedy mal som vrazil do kníh a ešte aj vrážam. A niečo na zábavu.
Odporúčané príspevky
Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky
Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom
Vytvoriť konto
Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!
Zaregistrovať si nové kontoPrihlásiť sa
Máte už konto? Prihláste sa tu.
Prihlásiť sa teraz