Skočiť na obsah

Na čo najviac míňate?

Odporúčané príspevky

Zverejnené

Vacsina do skolskeho bufetu na Kit-Kat alebo Deli, velka ciastaka na kalcheto a kofolu a zvysok na oblecenie :lol:

• Odpovedí 77
  • Vytvorené
  • Posledná odpoveď

Top prispievatelia v tejto téme

• Nokia

7

• arwiel

6

• doll

5

• nutrinka

4

Top prispievatelia v tejto téme

Zverejnené

Jednoznačne jedlo a pitie. Na cigarety tiež,ale nie tak veľa.

Keď si zarobím viac, odkladám to a potom si kúpim niečo väčšie. Ako tú gitaru, na ktorú sa stále prachy kamsi strácajú... :lol:

Zverejnené

jedlo a pitie najviac, v priemere tak 5 litrov za 2-3 tyzdne

• Pred 3 mesiacmi...
Zverejnené

Posledný rok míňam najviac na taxíky, oblečenie, parfumy a jedlo... :lol:

Zverejnené

v poslednom case som akosi zacal rozhadzovat na blbosti a veci, ktore ma tesia ... az sa bojim, co sa to so mnou deje.

• Pred 2 týždňami...
  • Pred 1 rokom...
Zverejnené

ja najviac minam na cestovanie! ale to su aj najlepsie investovane prachy...

no a minam inak na autobusy, byvanie, jedlo, no a na knihy tiez, a takisto aj na zabavu!

Zverejnené

no vela vrazam do knih..no zo vsetkeho najviac do cestovania..tak som po lete vzdy o kus vyzmykany :lol:

Zverejnené

elektronika, velky podiel tam ide...do roka 2-3 vecicky kupim zhruba, zahrnam sem aj vsetko kolo pocitacov. potom knihy ale tie si platim z benefitov od zamestnavatela.

Zverejnené

tak to musia byt kila masla a tisice rozkov :lol: :) MHD.. to je ine kafe, ael tak lepsie ako pesi chodit.

Zverejnené

odkedy som zarabajucim clovekom, s peniazmi je to lahsie...

utracam najviac asi za oblecenie

a take nutene nadpriemerne vysoke vydavky su za kontaktne sosovky, masticka pre chemicky peeling a antika :lol:

Zverejnené

za posledny rok som strasne prachy utratil za letenky a cestovanie (ked to ratam, tak som sa prepocital k 6cifernej sume :lol: )

.. inak jedlo a v poslednom case parfemy abo oblecenie

Zverejnené

za december som vrazil poriadne peniaze do boardu a vsetkeho s nim spojene (oblecenie, lyzovacka a spol)

takze od noveho roka zacnem opat vrazat do auta nech sa chudatko neciti ukrivdene:D

Zverejnené

dost som vrazila pred vianocami do snowboardu, oblecenia, vybavenia...

inak minat vacsinou dost na darceky (nie pre mna :-) ), a potom bezne veci ako posedenia v cajovni, kino, a tak..

Zverejnené

rozhodol som sa, ze budem setrit, tak som zvedavy dokedy mi to vydrzi...

• Pred 2 týždňami...
Zverejnené

setriť som už niekoľkokrát začala aj ja... no teraz musím, budem si splácať notebook, takže mám na týždeň tak 320,-Sk a v tom je aj cestovné... :lol:

teraz nejaký čas míňam a budem míňať najviac na cestu do školy a zo školy... kôli skúškam sa mi v NR ostávať nechce... :)

Zverejnené

vcera som zase vrazil peniaze do auta, o tyzden dva zase...kebyze mam frajerku, asi zacne na auto aj ziarlit :lol:

Zverejnené

weirdo

s nou uz niekolko mesiacov dozadu .. ty mas prehlad :)

teda ak neslo o nejaku novu :lol:

Zverejnené

a vrátime sa k téme, na čo najviac míňate - Nokia podá správu o svojom rozchode v Medziľudských vzťahoch :lol:

Zverejnené

najviac penazi ide na byvanie, potom na jedlo, na telefon, na posilku, na knihy a odborne casopisy, na poistky... v dlhom casovom horizonte na PC, bicykel, okuliare a cestovanie...

Zverejnené

som sa rozhodla ze budem najblizsie investovat do mojej izby, detskej :lol: ...

tak zatial neplanujem ist byvat niekam mimo rodicovskeho bytu...tak si ju proste urobim na poriadnej urovni, ked uz si nasi posledne mesiace zdokonalili ostatne izby..

chcem premalovat, novy nabytok, podlaha, nove okna, gauc, proste vsetko... no, uvidi sa kedy dokoncim este nezacate :)

Vytvorte si účet alebo sa prihláste, aby ste mohli písať príspevky

Ak chcete odoslať príspevok, musíte byť členom

Vytvoriť konto

Zaregistrujte si nový účet v našej komunite. Je to ľahké!

Zaregistrovať si nové konto

Prihlásiť sa

Máte už konto? Prihláste sa tu.

Prihlásiť sa teraz

• Vytvoriť nové...

Dôležitá informácia

Táto stránka používa súbory cookies, pre zlepšenie používania stránok tohto webu. Pre viac informácií kliknite sem. Ďalšie informácie nájdete na stránke Zásady ochrany osobných údajov